II. Geleneksel T.B.T Adana Buluşması [Kesin]
-
beyler bu rally olayı nedir? mrk ettm ne rallisi bu xD
-
kücük bir carting alanı bizimkiler ralli etti ben gelseydim bedava binerdiniz:) oranın elektrik endekslerini ben alıyordum:) ama ben diyarbakıra gidecem.
-
vallahi güzel bişey gidince görcez :D compü ile kürdo hergün gidip amk antreman yapıyolar yarın bizim için çalışıyolar.Mersin olarak onları ralliye gömcez inşallah :P ama hacı çok tehlikeli bizim kuzen söledi orda 8 kişi falan ölmüş.Baraja uçanlar elektrik diregine girerler yani hiç araba sürmediyseniz binmeyim derim.
-
Onların ralli dediği go-kart, minik arabalar :)
-
carting alanı mı ne varmış göt kdr arabalarla yarş yapıyomuşsun zevkli bişiymiş xD sordm arkadsa mallık yapmazsan tehlikesi yok dedi xD
-
eet karting dediğimiz dalgadır kendisi. bugün kompiyle iki tur bindik :) bazı arabaşar çok hızlı bazıları da yawaş basıyo. kompi ölümüne gidiyodu bugün viraj miraj tanımıyodu :D 8 kişi ölmüş diyen arkadaş sen "nostıradamus musun?" :)
a4 mümkünse yorum yapma canım. farz mı yani her konu da sivri sivri konuşuyon.
neyse yarın gelmeyen toptur :)
-
amk kürdo ben sana ne deyim?Msn de ne konustuk aq.Aramızdan birini korkutacaz o binmicek bizi video çekecek simdi sen niye oyun bozanlık yapıyon korkutma fikrini veren sen değilmisin:)
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
amk kürdo ben sana ne deyim?Msn de ne konustuk aq.Aramızdan birini korkutacaz o binmicek bizi video çekecek simdi sen niye oyun bozanlık yapıyon korkutma fikrini veren sen değilmisin:)
-----------------------------aglamayın aq ben sürerken de cekerm :P
-
a4 olm adami cileden cikarion bazen ben ilkokul 4'e gidiyordum arakdaslarla giderdik oraya kocaman tabelalari vardi "Carting" diye yazardi ,google dan arat bakalim "carting" ne "go-kart" ...bu arada bizde duymustuk kucukken baraja ucuyorlarmis falan :) barajla arasi 100metre var nereye ucuyor sehir efsanesi...o araba ile olecek adamin aklina sasarim ,burnun kanamaz devrilsen bile :D....bu linuxculara ait bir ozellikmi acaba herseyi biz biliriz havasi :)
-
yaw abi kürdonun ibneliğine geldim amk :S dedi biz ralli yaparken biri video alsın birini korkutalım binmesin bizi çeksin bende ble bi hikaye yazdım amk :) ben sana teli veririm pm den mümkünse saat 7 beni uyandırırsan sewinirim :)
Toplam Hit: 4923 Toplam Mesaj: 37