folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder II. Geleneksel T.B.T Adana Buluşması [Kesin]

II. Geleneksel T.B.T Adana Buluşması [Kesin]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    beyler bu rally olayı nedir? mrk ettm ne rallisi bu xD

en cok nick dei$tiren mürid
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    kücük bir carting alanı bizimkiler ralli etti ben gelseydim bedava binerdiniz:) oranın elektrik endekslerini ben alıyordum:) ama ben diyarbakıra gidecem.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    vallahi güzel bişey gidince görcez :D compü ile kürdo hergün gidip amk antreman yapıyolar yarın bizim için  çalışıyolar.Mersin olarak onları ralliye gömcez inşallah :P ama hacı çok tehlikeli bizim kuzen söledi orda 8 kişi falan ölmüş.Baraja uçanlar elektrik diregine girerler yani hiç araba sürmediyseniz binmeyim derim.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Onların ralli dediği go-kart, minik arabalar :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    carting alanı mı ne varmış göt kdr arabalarla yarş yapıyomuşsun zevkli bişiymiş xD sordm arkadsa mallık yapmazsan tehlikesi yok dedi xD

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

eet karting dediğimiz dalgadır kendisi. bugün kompiyle iki tur bindik :) bazı arabaşar çok hızlı bazıları da yawaş basıyo. kompi ölümüne gidiyodu bugün viraj miraj tanımıyodu :D 8 kişi ölmüş diyen arkadaş sen "nostıradamus musun?"  :)

a4 mümkünse yorum yapma canım. farz mı yani her konu da sivri sivri konuşuyon.

neyse yarın gelmeyen toptur :)

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    amk kürdo ben sana ne deyim?Msn de ne konustuk aq.Aramızdan birini korkutacaz o binmicek bizi video çekecek simdi sen niye oyun bozanlık yapıyon korkutma fikrini veren sen değilmisin:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    amk kürdo ben sana ne deyim?Msn de ne konustuk aq.Aramızdan birini korkutacaz o binmicek bizi video çekecek simdi sen niye oyun bozanlık yapıyon korkutma fikrini veren sen değilmisin:)
    -----------------------------

aglamayın aq ben sürerken de cekerm :P 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    a4 olm adami cileden cikarion bazen  ben ilkokul 4'e gidiyordum arakdaslarla giderdik oraya kocaman tabelalari vardi "Carting" diye yazardi ,google dan arat bakalim "carting" ne "go-kart"  ...bu arada bizde duymustuk kucukken baraja ucuyorlarmis falan :) barajla arasi 100metre var nereye ucuyor sehir efsanesi...o araba ile olecek adamin aklina sasarim ,burnun kanamaz devrilsen bile :D....bu linuxculara ait bir ozellikmi acaba herseyi biz biliriz havasi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    yaw abi kürdonun ibneliğine geldim amk :S dedi biz ralli yaparken biri video alsın  birini korkutalım binmesin bizi çeksin bende ble bi hikaye yazdım amk :) ben sana teli veririm pm den mümkünse saat 7 beni uyandırırsan sewinirim :)

Toplam Hit: 4923 Toplam Mesaj: 37