İki Resim Arasındaki Benzerliği Bulunuz? :|
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------ahauahauahauahauahuahauhauhua :D
Treasure bile fotoshop bilio lan :D
Way anasını :)
-----------------------------
Ben paint sanmıştım :) -
-----------------------------ahauahauahauahauahuahauhauhua :D
Treasure bile fotoshop bilio lan :D
Way anasını :)
-----------------------------yokya bilmesinin imkanı yok copy paste biliyo ama way anasını
-
Hocam deminden beri araştırıom resmi nerden calmış die, yok orjinali başka bi yerde :)))
Hemde gradiant vermiş herif paintte yapılmaz :)))
-
-----------------------------Hocam deminden beri araştırıom resmi nerden calmış die, yok orjinali başka bi yerde :)))
-----------------------------evet kabartma paintte yapılmıo
-
Sen Önce İnsanların Görüşleriyle Dalga Geç Sonra Deki 'Tek Yapabildiğiniz Küfür Etmek',Küfür Yemek İstemiyorsan İşine Bakacaksın
Türban Bi Tarafına Batıyorsa Anana Bacına Avradına Giydirmessin Olur Biter...
Elhamdülillah Müslümanım Ve Türbana Asla Karşı Değilim Ama Anan Bacın Mini Etek Giyse Elimede Resmi Geçse Tutup Buraya Koymam Şunlara Bakın Diye
Sana Karışmayana Sende Karışma Bak Biz Sana Karışıyomuyuz :) Saygı Duy... -
-----------------------------Hocam deminden beri araştırıom resmi nerden calmış die, yok orjinali başka bi yerde :)))
-----------------------------Üstat O yetenektir, Gözümüzden kaçmış şimdiye kadar Sanırım. :)
-
-----------------------------:D rene abi bile artık konuşarını araştırıyo fasülye. karizma abidesi olucaksın sen yakında :|
-
performans düşüklüğü görüyorum :)
-
Konuyu Acan Zaati Esefle kiniyorum... ve Yüce Mevlaya havale ediyorum.
Kimki ne Zerre iylik yapsa karsiligini alacak
Kimki ne Zerre Kötülük yapsa oda karsiligini alacak
-
Bacımın başörtüsü batmakta kafirin gözüne, tükürsem değmez namertlerin yüzüne (Mehmet AKİF ERSOY)