İki Resim Arasındaki Benzerliği Bulunuz? :|
-
çok büyük bi terbiyesizlik. bunun gibi malada bu yakışır zaten
-
ben bu arkadaşla tanışmak istiyorum mümkün mü acaba. birde tahribattaki banlanma rekorunu elinde tutuyor galiba arkadaş ;) başarılarının devamını dilerim :)
-
aslında bu kişiler için hıyar dan daha öte gene hıyar tipli yeni madalyalar hazırlamak lazım :D Daha etkili olcağından eminim :D
-
elr bunu yazdı:
-----------------------------
neyse ben fasulyeye dalmaya gidiyom gelcem.
Geri zekalı olmak kolay değil..
Aklın sınırlarını zorlamak ister..
Arkadaş başarmış almış..
Sende başar sende al :) -
Emme Dikatinizi Çekerimki, Her Açtığı konu Banlanmasına sebep olsada Hitin belini Kırıyor, Sanırım En sevmeyenimizin bile bir şekilde Dikkatini çekmeyi ve belkide Giz Bilinçaltı bir SevgiTürüne Sebep olmuş olabilir.
-
bunun alnındada hıyarlı dövme war die tahmin ediyorum..
-
TR_ip bunu yazdı:
aslında bu kişiler için hıyar dan daha öte gene hıyar tipli yeni madalyalar hazırlamak lazım :D Daha etkili olcağından eminim :D
-----------------------------Bencede iyi olur. Konuyu ilk gördüğümde. Savaş madalyası sandım. :)
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------bir Sorum var Senin Bacin varmi? Bacin yoksa bile Sevgili bir annen vardir Herhalde !!!
-
Şşşşşşş sakin. Birbirinizin dini görüşlerine saygı duyun. Aşırıya kaçmayın , Ana Bacı Katmayın ! (Bkz : Kurallar)
-
Ciminli bunu yazdı:
bir Sorum var Senin Bacin varmi? Bacin yoksa bile Sevgili bir annen vardir Herhalde !!!
-----------------------------Adsdssdf Kuruyemişe mi benzeteceksin?
Toplam Hit: 12317 Toplam Mesaj: 78