İki Resim Arasındaki Benzerliği Bulunuz? :|
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
Bacımın başörtüsü batmakta kafirin gözüne, tükürsem değmez namertlerin yüzüne (Mehmet AKİF ERSOY)
-----------------------------bu söz benim çok hoşuma gidiyo vala
-
ByALeX bunu yazdı:
Bacımın başörtüsü batmakta kafirin gözüne, tükürsem değmez namertlerin yüzüne (Mehmet AKİF ERSOY)
-----------------------------iyi söyledin aferin. anlayana...
-
Treasure bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
gerizekalı herif...siteyi birbirine katıcak yine
Konuşabilecek kapasiteye sahip olmadığınız için, ancak küfür edebiliyorsunuz :)
Sizin gibi üçüncü sınıf insanlar küfür ettikce o kadar mesut oluyorum ki :)
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesaaaaaabı :)))
PS: Sitede bu arkadaş gibi üçüncü sınıf insanların listesini, http://www.tahribat.com/members.asp?id=30897 linkindeki profilime yaptıkları yorumlardan anlayabilirsiniz :)))
Konuşamayınca küfür eden, akp milletvekilleri gibisiniz :))) Ay ölecem şimdi gülmekten :))) Küfür etme şikayet ederim ha :||||| :)
-----------------------------amk senin. senin burda yaptığın küfür değil mi? doğru dürüst açtığın bi konu var mı şerefsiz!! konuşmayı beceremiyosun millete niye çamur atıyosun?
edit: bu herifin ilk açtığı konuyu hatırlıyo musunuz? o bile kılıyo ya siz gibim bişiydi o zaman herkez buna küfretmişti ben şahsen dinci sanmıştım belki küfredenlerde dinci sanmışlardı soradan anladım ki değilmş tam tersiymiş ilk açtığı konudan beri bu herifin böyle olduğunu anlayan var mı?
-
Rak_BenAdam bunu yazdı:
-----------------------------Treasure bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
gerizekalı herif...siteyi birbirine katıcak yine
Konuşabilecek kapasiteye sahip olmadığınız için, ancak küfür edebiliyorsunuz :)
Sizin gibi üçüncü sınıf insanlar küfür ettikce o kadar mesut oluyorum ki :)
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesaaaaaabı :)))
PS: Sitede bu arkadaş gibi üçüncü sınıf insanların listesini, http://www.tahribat.com/members.asp?id=30897 linkindeki profilime yaptıkları yorumlardan anlayabilirsiniz :)))
Konuşamayınca küfür eden, akp milletvekilleri gibisiniz :))) Ay ölecem şimdi gülmekten :))) Küfür etme şikayet ederim ha :||||| :)
-----------------------------amk senin. senin burda yaptığın küfür değil mi? doğru dürüst açtığın bi konu var mı şerefsiz!! konuşmayı beceremiyosun millete niye çamur atıyosun?
edit: bu herifin ilk açtığı konuyu hatırlıyo musunuz? o bile kılıyo ya siz gibim bişiydi o zaman herkez buna küfretmişti ben şahsen dinci sanmıştım belki küfredenlerde dinci sanmışlardı soradan anladım ki değilmş tam tersiymiş ilk açtığı konudan beri bu herifin böyle olduğunu anlayan var mı?
-----------------------------Takma Kafana Akışına bırak yahu, adam ciddi bir şekilde yapmıyorki bunları Bak Üstatlar bile artık alıştılar sen hala alışamadın, Neşene bak yahu, Bu ne şiddet Gözüm.
-
tehey =)
puhahaha süper yaa =)
treasure canımsın =)
-
şaka mısın birader sen.?!
-
Mal işte : )
Acaba kaç müridin anasına bacısına hakaret ettin. Ama normal malsın ya : )
-
tbt nin sürpriz yumurtası treasure :|
Hocam nedir başörtüyle islamla alıp veremediğin.. ha siyasetten girersek mevzuya akp nin ben de amk. ama kimsenin dinine inanışına başörtüsüne laf edecek kimse olamaz bu kainatta ..
gerçi şu an sana bunu bile yazmak zaman kaybı ya neyse !
-
Öyle demeyin ya biz seviyoz Treasure'u. Hem adam ps iyi biliyo :) Daha önce de cw için bi konu açmıştı, zannımca onu da kendisi yapmıştı :) Kuru fasulye rulLz :)
-
hocam dua ette bi yerlerden benm elime senin büüyüük büüyüük fasulye ninelerin geçmesin yapacaklarımı tahmin bile edemezsin zekan yetmez yawrucuğum... basıcam zeytinyağını üzerine de yumurtalarımı kıracam ohh miss gibi fasulye yemede ....