İki Resim Arasındaki Benzerliği Bulunuz? :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bacımın başörtüsü batmakta kafirin gözüne, tükürsem değmez namertlerin yüzüne (Mehmet AKİF ERSOY)

bu söz benim çok hoşuma gidiyo vala  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    Bacımın başörtüsü batmakta kafirin gözüne, tükürsem değmez namertlerin yüzüne (Mehmet AKİF ERSOY)

iyi söyledin aferin. anlayana... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Treasure bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    gerizekalı herif...siteyi birbirine katıcak yine
    Konuşabilecek kapasiteye sahip olmadığınız için, ancak küfür edebiliyorsunuz :)

Sizin gibi üçüncü sınıf insanlar küfür ettikce o kadar mesut oluyorum ki :)

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesaaaaaabı :)))

PS: Sitede bu arkadaş gibi üçüncü sınıf insanların listesini, http://www.tahribat.com/members.asp?id=30897 linkindeki profilime yaptıkları yorumlardan anlayabilirsiniz :)))

Konuşamayınca küfür eden, akp milletvekilleri gibisiniz :))) Ay ölecem şimdi gülmekten :))) Küfür etme şikayet ederim ha :||||| :)

amk senin. senin burda yaptığın küfür değil mi? doğru dürüst açtığın bi konu var mı şerefsiz!! konuşmayı beceremiyosun millete niye çamur atıyosun?

edit: bu herifin ilk açtığı konuyu hatırlıyo musunuz? o bile kılıyo ya siz gibim bişiydi o zaman herkez buna küfretmişti ben şahsen dinci sanmıştım belki küfredenlerde dinci sanmışlardı soradan anladım ki değilmş tam tersiymiş ilk açtığı konudan beri bu herifin böyle olduğunu anlayan var mı? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Rak_BenAdam bunu yazdı:

Treasure bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    gerizekalı herif...siteyi birbirine katıcak yine
    Konuşabilecek kapasiteye sahip olmadığınız için, ancak küfür edebiliyorsunuz :)

Sizin gibi üçüncü sınıf insanlar küfür ettikce o kadar mesut oluyorum ki :)

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesaaaaaabı :)))

PS: Sitede bu arkadaş gibi üçüncü sınıf insanların listesini, http://www.tahribat.com/members.asp?id=30897 linkindeki profilime yaptıkları yorumlardan anlayabilirsiniz :)))

Konuşamayınca küfür eden, akp milletvekilleri gibisiniz :))) Ay ölecem şimdi gülmekten :))) Küfür etme şikayet ederim ha :||||| :)

amk senin. senin burda yaptığın küfür değil mi? doğru dürüst açtığın bi konu var mı şerefsiz!! konuşmayı beceremiyosun millete niye çamur atıyosun?

edit: bu herifin ilk açtığı konuyu hatırlıyo musunuz? o bile kılıyo ya siz gibim bişiydi o zaman herkez buna küfretmişti ben şahsen dinci sanmıştım belki küfredenlerde dinci sanmışlardı soradan anladım ki değilmş tam tersiymiş ilk açtığı konudan beri bu herifin böyle olduğunu anlayan var mı?

Takma Kafana Akışına bırak yahu, adam ciddi bir şekilde yapmıyorki bunları Bak Üstatlar bile artık alıştılar sen hala alışamadın, Neşene bak yahu, Bu ne şiddet Gözüm.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

tehey =)

puhahaha süper yaa =)

treasure canımsın =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    şaka mısın birader sen.?!

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Mal işte : )

Acaba kaç müridin anasına bacısına hakaret ettin. Ama normal malsın ya : )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

tbt nin sürpriz yumurtası treasure :|

Hocam nedir başörtüyle islamla alıp veremediğin.. ha siyasetten girersek mevzuya akp nin ben de amk. ama kimsenin dinine inanışına başörtüsüne laf edecek kimse olamaz bu kainatta ..

gerçi şu an sana bunu bile yazmak zaman kaybı ya neyse ! 

allcolorsarebeautiful.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Öyle demeyin ya biz seviyoz Treasure'u. Hem adam ps iyi biliyo :) Daha önce de cw için bi konu açmıştı, zannımca onu da kendisi yapmıştı :) Kuru fasulye rulLz :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    hocam dua ette bi yerlerden benm elime senin büüyüük büüyüük fasulye ninelerin geçmesin yapacaklarımı tahmin bile edemezsin zekan yetmez yawrucuğum... basıcam zeytinyağını üzerine de yumurtalarımı kıracam ohh miss gibi fasulye yemede ....

anlamayana Davul Zurna Saz ...
Toplam Hit: 12316 Toplam Mesaj: 78