İkinci El Eşya Alınacaktır İzmir
-
bu yıl arkadaşlarımla öğrenci evine çıkacağız. İşi açıkçası hemen hemen hiç bir şey den malesef anlamıyourz. Evi döşemek için eşya lazım ne bıleyım taşınan veya fazla eşyası olan varsa birebir olarak görüşüp eşyalarını alabiliriz. veya gittigidiyorun falan üstünde alışveriş yapabiliriz. Ucuz ve işe yarar eşyası olanları beklıyoruz. ( siteye üye olmamasına rağmen satış yapmak isteyenler drexlerstone@gmail.com adresine mesaj atabılırler diğerleri pls pm atsın...)
-
Neye ihtiyaç var?
-
valla hacım ne varsa alabılırım çünkü hiç bir şeyim yoq. zamanında msn de az destek vermemiştin konum tek cevap senden gelmiş teşekkürü bir borç bilirim :)
-
neye ihtiyacınız var harbiden. liste yapın temin etme girişiminde bulunabilmemiz daha kolay olabilir.
-
yatak,yorgan,çamaşır makınası,tv,sehpa,çift kişilik yatak :) (tek olmaz illa çift olacak) komidin, elbise dolabı, koltuk,kanepe....... daha yazmamı istemeyın pls açık ve net her şey lazım diyorum işte :)
-
bizde kısmetse bucada tutcaz :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------uzuza fazla eşya bulursam dıye ben senı kaydedıyorum aşşah yardımcınız olsun :)
-
kac kısı kalcaksınız, eleman lazım mı?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gel kardeşim bende bucadayım ;)
400 den aşağı deil burda kiralar. hangi üniye gelceniz. -
eğer bucada isen 4 gözlü fırınlı bir ocak verebilirim. ihtiyaç fazlası. işinizi görür. yemeği pişirir fln.
1 tane 15 inc monitör verebilirim. bir tane 3 lü çekyat verebilirim. oturma odası koltugu. yatak da oluyor.(nakliye sana ait.)
şimdi aklıma gelen bunlar. pm at telefonlaşalım. gençlere yardım her zaman....
-
unuttum yazmayı aklıma geldi .50 litre kazanlı elektrikli şofben.
Toplam Hit: 4387 Toplam Mesaj: 29