İkinci El Eşya Alınacaktır İzmir
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------
2 katlı ranza 2 kardolabi 2kapaklı 2 çekmeceli, 2 çalışma masası toplam 5 parça ranzalar ayrı ayrıda konabilir toplam 600 tl pzarlıgı yok yeni sayılır ihtiyaçtan komsum satıyor isterseniz izmirde
-----------------------------kardeş tşk ama ranza almayacağım çift kişilik yatak lazım sağolasın cevbın için...
-
drexler bunu yazdı:
r10 dakı arkdaşa pm atmıştım zaten ben tşk ettim ev de buca da değil bornova da tutacağım ege de okuyorum....
egede ne okuycaksın memleket neresi? -
pesimist_98 bunu yazdı:
drexler bunu yazdı:
r10 dakı arkdaşa pm atmıştım zaten ben tşk ettim ev de buca da değil bornova da tutacağım ege de okuyorum....
egede ne okuycaksın memleket neresi?
-----------------------------ege de 2 yıldır okuyorum zaten bu sene 3. yılım olacak eczacılk okuyorum memlekette ığdır ama aslen azerıyım doğu deyince direkt kürt diyolar da o yüzden takıntı yaptım belirteyim :) de ne alaka onu anlayamadım açıkçası ???
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------pesimist_98 bunu yazdı:
drexler bunu yazdı:
egede ne okuycaksın memleket neresi?
-----------------------------ege de 2 yıldır okuyorum zaten bu sene 3. yılım olacak eczacılk okuyorum memlekette ığdır ama aslen azerıyım doğu deyince direkt kürt diyolar da o yüzden takıntı yaptım belirteyim :) de ne alaka onu anlayamadım açıkçası ???
merak ettiğim için sordum anlıyorum bu tarz saçmalıklar çok oluyor :( -
hoca bende bu sene bitirdim camasır makinası hala duruyo..anlasabilirz :)
-
dostum deu da okuyorsanız iibf forum da bayağ işinizi görür gidip spotçuya dünya para kaptırcağınıza burdan iibf forumdan hallederrsinz hepsini
edit: pardon egede okuyomuşunuz yeni gördüm :) ama hala deu iibf forum konusunda ısrarcıyım :D
-
ben ege deyım valla çamaşır makınesı olan arekı yazmadı pm ıme malesef....
-
hocam r10 linkini görmüşsündür.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=89442
aynı kişi ;) tüm eşyaları 400tl ye bırakıyor sanırım. daha uygununu bulamazsın ve eksik öğrenci evi için neredeyse yok gibi ;)