İkinci El Eşya Alınacaktır İzmir
-
al hocam tam senlik.
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/409931-bugun-ev-esyalarini-birakip-gidecegim-son-fiyat-400-tl.html
-
bende bucaada ögrenci evinde kalıyorum yardımcı olmak isterdim zaten benimde öle ahım sahım bi eşyam yok :) yatacak yer dolap şart ama bide sohben bunları en öncelikli olarak temin et girmeden eve
-
ewi fln tuttunuz mu bilmiyorum fakat belirteyim dedim...
buca cevikbir de öğrencilere kiraladığımız bir ew war..
eşyalı olarak 650 diyoruz.. ewin icinde günlük ihtiyaclarniz icin tabak çanak..
bitarafınızın rahatı için koltuk takımı cekyat v.s
ve Televizyon var..
numarayı yazıyım peder beyle görüşürsünüz isterseniz..
0554 519 06 97
pm veya mail atmanız pek bir işe yaramaz.. pc patladıgı için fazla online olamiyorum..
edit:ew 3+1 salon fln eşşek kdr küçük bi ew deil yani..
-
Kemeraltı'nın yukarı taraflarında spotçular var ne arıyorsanız ucuza temin edebilirsiniz
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------
kac kısı kalcaksınız, eleman lazım mı?
-----------------------------yoq valla elamanı tam ettik kardeş kusura bakma sadece eşya arıyorum şu sıra
-
HannibALgan bunu yazdı:
Kemeraltı'nın yukarı taraflarında spotçular var ne arıyorsanız ucuza temin edebilirsiniz-----------------------------
namı değer iki çeşmelik:)
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
bizde kısmetse bucada tutcaz :D
-----------------------------gel kardeşim bende bucadayım ;)
400 den aşağı deil burda kiralar. hangi üniye gelceniz.
-----------------------------dokuz eylülde kazandık ben jeoloji arkadaş jeofizik bize 2+1 ev lazım işte bazı şeyleri istden getircez bazılarını alıcaz :)
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------Android bunu yazdı:
kac kısı kalcaksınız, eleman lazım mı?
-----------------------------yoq valla elamanı tam ettik kardeş kusura bakma sadece eşya arıyorum şu sıra
kardeşim evi nerde tuttunuz ??? bende bornovada eve çıktım egede okuyorumspotcudan süper bi fiyata eşyalar almıştım yazayım birde siz bakın nasıl eşya olduklarına
1-) Bilgisayar masası
2-)Yemek masası
3-)çalışma masası
4-)2 adet demir sağlam sandalye(spotcu kendisi hediye olarak verdi)
5-) buzdolabı orta halli öğrenciyi idare edicek seviyede biramı soğutuo o bana yetio :)
6-)tekli kanepe
7-) çift kişilik hem altına eşya konulan hemde açtıpında 2 kişinin yatabiliceği kanepe
8-) bu tam çek yat çekiosun 3 kişi birden yatabiliosun biraz büyük :)
hepsi ne kadara gelmiş olabilir tamam resim eklemedim biliorum sövmeyin o yüzden ama eşyalar tam öğrenci stili
Tahminlerinizi bekliyorum:)
-
r10 dakı arkdaşa pm atmıştım zaten ben tşk ettim ev de buca da değil bornova da tutacağım ege de okuyorum....
-
2 katlı ranza 2 kardolabi 2kapaklı 2 çekmeceli, 2 çalışma masası toplam 5 parça ranzalar ayrı ayrıda konabilir toplam 600 tl pzarlıgı yok yeni sayılır ihtiyaçtan komsum satıyor isterseniz izmirde