İkinci Kez Hackleniyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Wp sitem 2. kez hackleniyor.

İlkinde wp'yi çok kurcaladığım ve eklentileri güncellemediğim için böyle bir durum olduğunu düşünmüştüm.Ama ikinci kez hacklenince ve diğer wp sitemde hacklenince sorunun bende olduğuna karar verdim.

Olay şöyle kendi resellerim var ve resellerde benim 3 tane 1 tanede başka bir arkadaşın wp sitesi var.

Sadece bana ait 2 wp sitesi hacklenmiş.Daha önceki hackliyenlerle farklı kişiler.

Ftp'de herhangi bir index dosyası yok.Nasıl oluyor bu durum hala anlamış değilim.

Wp'nin son türkçe sürümü kurulu(wp-tr den çektiğim) google sitemap editor, sociable, wp-pagenavi, wp-postratings

Diğer sitemde aynı şekilde wp son sürüm  wp-pagenavi, wp-postratings var.

Linux hostum dosya izinleri standart halinde hiçbir değişiklik yapmadım.

Site ismi

www.film-tr.org  index durmaktadır.

Açığım ne olduğu konusunda bilgi verirseniz sevinirim. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Sifrelerin guvenli miydi veya wp yi kurudugunda her dosyayaya baktinmi shell var mi diye dns lere baktinmi degismismi diye veya reseller sifreni caldirmis olabilirmisin ayrica dava acmani oneriririm bunlar gibi salaklar ordusu turedikce haksiz eglence amacli site gocertenler oldukca "hacker" ismi kirleniyor.Dava acmani oneriririm.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Dava açmayı düşünüyorum.

Ns'leri kontrol ettim nsler aynı, ping attım hostumun ipsini verdi.

Resellerın şifrelerini değiştirmiştim ilkinden sonra.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    site korsan film fln içerikliyse sonuç vermez diye düşünüyorum ?

Koca hestiy aya bedenem ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    bide edebiyat yapmış aq

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

La birisi de kaç gündür bana ddos atıyo :\ Ip'sini filan aldım iki kere whois çektim istanbuldan bi yerden :| S.kecem belasını :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Penche1995 bunu yazdı:
    -----------------------------
    site korsan film fln içerikliyse sonuç vermez diye düşünüyorum ?

Babamın ticari işleri ile ilgili bir site daha var hacklenen arasında onun adına değil diğeri için açarım ;)

Benim kafama takılan açık nerede? 2. kez oluyorsa ve ikinci kez benim başıma geliyorsa var birşey ve index dosyası yok ftp de :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    geçmiş olsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    geçmiş olsun

Eyvallah

Lan hani düşmanım olmasıda imkansız film sitesinin 100 kişisi var :) diğer sitenin 10-15.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Yaw adamlar hacker oluyolar ama bi resmi yeniden boyutlandırmaktan acizler, ulan gerizakalı herif o kadar ps de mi bilmion :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Peki nerden saldırmış olabilirler ve nasıl dava açabilirim tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim.

Toplam Hit: 7787 Toplam Mesaj: 30