İkinci Kez Hackleniyorum
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
Temanda açık olabilir hocam.wp'de genelde temalardan dolayı sorun çıkar.
-----------------------------Bilemiyorum şu anda themeyi değiştirme lüksüm yok.Oldukça fazla girdi var.Themesal bir sorun olup olmadığı bekleyip görücez.
Pazarteside logları vs. alıp savcılığa gidecem bakalım.
temada neyin açıgı olcak css 2 tan ede resim ekliyo sadecebelli ki konuya yabancısın boş yorum yapıyorsun, bana göre o arkadaşlarının sitelerinde shell olabilir, veya adamlar bi plugin kurmuslardır siteye şifreyi değiştirsende onlara log olarak gidiyor olabilir
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------chelishky bunu yazdı:
Temanda açık olabilir hocam.wp'de genelde temalardan dolayı sorun çıkar.
-----------------------------Bilemiyorum şu anda themeyi değiştirme lüksüm yok.Oldukça fazla girdi var.Themesal bir sorun olup olmadığı bekleyip görücez.
Pazarteside logları vs. alıp savcılığa gidecem bakalım.
temada neyin açıgı olcak css 2 tan ede resim ekliyo sadecebelli ki konuya yabancısın boş yorum yapıyorsun, bana göre o arkadaşlarının sitelerinde shell olabilir, veya adamlar bi plugin kurmuslardır siteye şifreyi değiştirsende onlara log olarak gidiyor olabilir
-----------------------------http://blogsecurity.net/wordpress/article-050807
wp'nin default temasında bile güvenlik açığı çıktı zamanında hocam ama sen devam et ben konuya yabancıyım sen daha iyi biliyorsun =)
-
çok fazla maddi ve manevi zararın yoksa gururunu kıran bir şey yoksa yapan adam ego tatmin amaçlı hacked macked yazdıysa kendinisi uyar bir daha yaparsa şikayet et yoksa boşver hoca şikayet filan etme ufacık şey iiçin kimsenin başını belaya sokmaya değmez cahillik yapılmışsa affeden sen ol bence bunu neden diyorum
bez bebek çalan kız çocuğunun ve baklava çalan sokak çocuklarının aldığı ceza malum banka hortumlayanların aldığı ceza malum bunları gördükçe ufacık suçlardan büyük cezalar alanlara üzülüyorum bilişim suçlarında 6 aya kadar bu elemana hapis söz konusu zevk için cahilce atılan 1 index için değmez hoca sicilede işlendikten sonra o insanın hayatının mahvolması demek yinede karar senin tabi -
SeRDaR bunu yazdı:
çok fazla maddi ve manevi zararın yoksa gururunu kıran bir şey yoksa yapan adam ego tatmin amaçlı hacked macked yazdıysa kendinisi uyar bir daha yaparsa şikayet et yoksa boşver hoca şikayet filan etme ufacık şey iiçin kimsenin başını belaya sokmaya değmez cahillik yapılmışsa affeden sen ol bence bunu neden diyorum
bez bebek çalan kız çocuğunun ve baklava çalan sokak çocuklarının aldığı ceza malum banka hortumlayanların aldığı ceza malum bunları gördükçe ufacık suçlardan büyük cezalar alanlara üzülüyorum bilişim suçlarında 6 aya kadar bu elemana hapis söz konusu zevk için cahilce atılan 1 index için değmez hoca sicilede işlendikten sonra o insanın hayatının mahvolması demek yinede karar senin tabi
-----------------------------eğer keyfi yaptıysa daha cok tepesine çökmeni tavsiye ederim serdar yanlış yöndesin kardeşim.
oldu adam kafasına göre gelcek bnm sitemi hacklicek bende onun tepesine çökmeden bırakmıcam öylemiiiii
-
dava ac en iyisi git savciliga birakma peslerini.
benim kac tane davam devam ediyo hack ten dolayi akillari baslarina gelir sikayetci ol sen biraksinlar bu isleri
-
Haci yada seyden olabilir senin bi email vs sifreni bulmus olabilir sifreni ogrenmistir ayni sifreyi sitende veya ftpde denemistir eger wp admin paneline girdiyse tema yuklemeden shelli yuklemistir eger ftpye girdiyse ftpden shelli yuklemistir Veya shell yuklemeden direkt ftpden veya admin panelinden inexi degistirmistir admin panelinden nasil degistiriri diyorsan gayet guzel degistirir . 1 . Tema klasorune girer 2. secili olan temayi bulue 3. secili olan temanin index.php kodlarini degistirir.Veya vhosttaki siteleri vs elden gecirmek istiyorsa shell yuklemistir.
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
bez bebek çalan kız çocuğunun ve baklava çalan sokak çocuklarının aldığı ceza malum banka hortumlayanların aldığı ceza malum bunları gördükçe ufacık suçlardan büyük cezalar alanlara üzülüyorum bilişim suçlarında 6 aya kadar bu elemana hapis söz konusu zevk için cahilce atılan 1 index için değmez hoca sicilede işlendikten sonra o insanın hayatının mahvolması demek yinede karar senin tabi
-----------------------------eğer keyfi yaptıysa daha cok tepesine çökmeni tavsiye ederim serdar yanlış yöndesin kardeşim.
oldu adam kafasına göre gelcek bnm sitemi hacklicek bende onun tepesine çökmeden bırakmıcam öylemiiiii
14-15 yaşındaki çocuklar yapıyor artık bunları bir hevesle yaptıysa ne olacak bence bu kadar katı değil birbirimize karşı hoşgörülü olmalıyız maddi ve manevi zararım olmassa açıkçası ben şikayetçi olmama ama adam inadına yapr inadına bende taşşak geçer gibi yazılar yazarsa filan birde araştırırım zaten çakal adam yaparsa zaten şikayetçi olurum ve görüşülüp anlaşılacak konular bunlar maddi zararım kaybım olsa bile ben o kişiyle görüşürüm karşılamasını söylerim aksi takdirde bunu yargı yoluyla yaparım derim falan filan fıstık. -
premium tema falan kurmuşsundur herif içine shellini koymuştur bi google aramasıyla çıkarmıştır kurbanları 5 saniyede de çakmıştır indexini
yada trojan yemişsin şifreni almış adam mailin falan hacklendi mi