İkinci Kez Hackleniyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Peki nerden saldırmış olabilirler ve nasıl dava açabilirim tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim.

mybb olsa anlarımda :D wp den pek çakmıyom :D iplerin giriş yerlerini takip edebiliyosan senden başka giren varmı

index nereye atılmış forumamı ftp ye ulaşmışlarmı?

senin ftp kullanıcı adınla apnel kullanıcı adın aynımıydı?

ftp cpanel yada wp şifren aynımıydı

panelin neydi cpanel mi?

her yerden girile bilir yeterki delik olsun:D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

İndexi şimdi buldum thema klasörüne atılmış. helal olsun ne diyelim onlar yapıyor biz çözemiyoruz :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:

İndexi şimdi buldum thema klasörüne atılmış. helal olsun ne diyelim onlar yapıyor biz çözemiyoruz :)

Alperin dedigi gibi hic sifrelerini ayni koydun mu ? Ve aklinda bulunsun siten arsa hicbir sifreni ayni yapma ve alakasiz yap mesela admin sifresi 1234567897  iken  ftp sifren ve email sifren degisik olsun mesela xxx666skdas8234 gibisinden

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

logları gozden gecir

ftp loglarına bak giriş çıkışları ftp yemi ulaşmışlar 

yoksa wp üzerindenmi die bi kontrol et

şifreleri temiz bi bilgisayardan değiştir

sonra savcılıga bi dilekçe ile başvur 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Şu anda loglara bakmaya çalışıyorum :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Nasıl hacklediğini anlamak için indexi düzeltip bırakmıştım.Şimdi tekrar hackledi sağolsun ve index atmak yerine yazı yazmakla yetindi sağolsun.

Loglara baktığımda Wp theme editore girip ordan ayarlıyor.Sağolsun böylece ipsini gördük.Pazartesi savcılığa gidecem bakalım neler olacak.

Şifresel sorun varsa diye şifre olayının amına koydum öyle koydum ki Whm panelin şifresini Opera girmiyor İE ile girebiliyorum :)

Bakalım tekrar hacklenirsem ya shell var yada wp de bir açık var. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:

theme klasörü cmod 777 mi?

shell de yiyor olabilirsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    TeRRoR bunu yazdı:

theme klasörü cmod 777 mi?

shell de yiyor olabilirsin

Baktım Hepsi 755

Wordpress'de Theme-Edit.php ile index.php'yi düzenleyip hackliyor.Loglardan öyle anlaşılıyor en azından.

Şimdi tekrar pusuya yatalım bakalım.Adamlar Zone'mi bile almışlar gitti kızlık. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Temanda açık olabilir hocam.wp'de genelde temalardan dolayı sorun çıkar.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:
    Temanda açık olabilir hocam.wp'de genelde temalardan dolayı sorun çıkar.

Bilemiyorum şu anda themeyi değiştirme lüksüm yok.Oldukça fazla girdi var.Themesal bir sorun olup olmadığı bekleyip görücez.

Pazarteside logları vs. alıp savcılığa gidecem bakalım. 

Toplam Hit: 7946 Toplam Mesaj: 30