folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İkizler Paradoksu (Uzay İçerir)

İkizler Paradoksu (Uzay İçerir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çiz

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    -----------------------------

ışık hızına ulaşan kardeş enerjiye dönüşeceği için vay kardeşim yıllar oldu gibisinden dialogların yaşanması olası değil.

-----------------------------

Madde olduğumuz iddia edilirken geyik yapan bir bilince sahibiz,Saf enerji haline geldiğimizde neyin mümkün olup olmadığını nasıl biliyorsun.Beden enerjiye dönüşecek ama ruh zaten bir enerji(deniliyor).

*300 bin km/sn hızda madde enerji formuna geçer titreşimi (hızı) düşen enerji de maddeye dönüşür.

Peki 300 bin km/sn hızda ruh neye dönüşecektir.geyik yapabilme kabiliyeti dışında merak edilecek şeyler olmalı.(bazı tasavvufçuların yıldızlararası seyahat ettiklerini iddia etme de şu anki durumda ruhun bedeni terkederek 300 bin km/sn hız yaptığıdır).

Bu konuyu bence en detaylı olarak Batı'nın realizminden çok İslamın mistisizmi incelemiştir

Wordpressten tiksiniyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

vay amk 2 yıldır böyle düşünüyom doğruymuş ama uzaya çıkmadığım için kimse beni takmazdı :D

Toplam Hit: 7403 Toplam Mesaj: 44