folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İkramiye Veya Ödül Kazanan Var Mı?

İkramiye Veya Ödül Kazanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

www.bilyoner.com

bizim bi eleman var bu siteden iddaa oynuyor. her iddaa kuponunda sistem oynuyor bayada tutturabiliyor yani oturduğu yerden iddaa oynayarak para kazanıyor. 1 ytl 2 ytl gibi ufak parayla oynamıyor 10-20-30 ytl yatırıyor 200 ile 2000 ytl para alıyor tabi tutturabilirse yani oranına göre değişiyor. bankaya iddaa oynamadan önce borcu vardı 10.000 ytl falan iddaa sayesinde banka borcunuda kapattı. en son bordeaux maçında cimbom yenilecek dedi orda oran biraz yüksekti cimbom yenilince bida aldı para. sistemin işleyişini okursanız belki sizde oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz ama ben hiç oynamadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    iddaa 150 ytl :) 2 gün okula gitmedim parayı kızlarla yedim a.q
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iddaadan 330 , 90 , 140 , 50 ,145 hatırladıklarım bunlar ama daha da çok aldım..

Spor totodan  13 ytl (Manc,Arsenal,Fenerden en favorilerinden yatmıştım ahh ahh :)  

At yarışı 80,120,200 daha hatırlamadığın ufak tefek şeyler... Ama haddinden fazla kaybetmişimdir..

Açtığım kola kapaklarından yüzde 80 oranında bedava çıkma ihtimali :)

Sayısal farklı yerlerde 6 :) ve bol bol 3

Millipiyangoda piyangocuyu bayıltana kadar 50kuruş ve 1ytl :)

Şaypanın çekilişinde saç kurutma makinası , bi etiket çıkartmasından halı saha ayakkabısı vs.. daha aklıma gelmeyen büssürü şey....

Normalde çok şansız görürüm kendimi  :/ epeydir şans oyunu vs. hiç birini oynamıordum bu başlıktan sonra canım çekti :) bilyoner hesabıma 20ytl eft yaptım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bi ilçwnin yerel radyosunda yarışma wardı.tek arıyan bendim sanırım.neyse aradık sweet thsrt kazandınız dediler.mutlu mutlu almaya gittim bayan için body verdiler a.k.küfür ede ede döndüm

he bide betssonda miln liverpol maçına 25 milyon bastıydım 70 milyon kaznadım ordan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

8.siniftayim 10kasim icin siir kitabi veriyor sabah gazetesi gittim aldim,birde ackazan verdi yaninda ,o zamanlr moda gazetelerde boyle seyler...bi acitm Yumatu marka TV kazanmisim,teletex i falanda var,hala kullanirim evde...onun disinda metelik kazanmadim :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Konu tam bana gore nedenler cok.

Milliyet gazetesinden araba tarihi soyle DOGAN araba ilk ciktiginda ama butun vergi plaka zart zurt bize yuklendi ..

Sooole Bordo renkdi bir sure sonra Kisikli (uskudar) kavsaginda pert oldu :) bize bir sey olmadi bence nazara geldi .

Milli Piyango haric her b*k tan kazandim su yazdiginiz diger oyunlari bilmiyorum ama olsam her turlu bulurdum..

Yani asiri balliyim .. burada oynuyorum buluyorum $$$ sicak sicak.

Kalin Saglicakla himm bir de su Slogan cok salakca gelirdi bana Sanada cikabilir..:)

Chicagoan TRTC34
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

iddaa'dan 32 YTL + 35 YTL kazanmıştım. toplasan oynadığım 30 YTL yi geçmez 1 ytl lik oynuodum hep :)

32 YTL = 6 maç oynadım biraz balık oldu ama ossun 3 takımım dk 90 da attı :) son maç PSG MARSİLYA maçı ilk yarı 2-1 marsilya önde abim benimle taşşak geçiodu bu sefer yemez die dk oldu 89 hala 2-1 sonra bi baktım dk 90 2-2 dk 90+2 3-2 PSG kazanmasınmı :) parayı ertesi gün gidip aldım oda yalan oldu 3 gün içinde

35 YTL kazandığım zman gene 6 maç oyadım 5 tane ev sahibine yane 1 e bi tanede beraberliğe 0 çaktım abime verdim kağıda yazıp bakıver sonuçlara die bi getirdi cartt gene kazanmışım :)

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ben de hep yere bakıym da hiç bişey bulamadım da :)

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    bu hafta 10 numaradan 69.5 ytl aldım.8 tane bilmiştim.ama aldıgım gun bitirdim : )

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    söylemek ıstemıyordum ama.. annem 25 milyar cıktı kazıkazandan aksama eve gıdınce kazıkazanın fotokopısını cekmıstım koyarım buraya.. 3  4 ay oldu ama cok oldu
Toplam Hit: 9336 Toplam Mesaj: 57