İkramiye Veya Ödül Kazanan Var Mı?
-
ezan yarışmadsında istanbulda 2. oldum ama birincilik hakkımdı :P
3 tam altım bir çeyrek altın olmak üzere artı okulda bir çeyrek altın verdi sonrada onları annem aldı öle işte :D
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
herhangi bir yarışmadan olur,çekilişten olur,sayısaldan,iddaadan,altılıdan,on numaradan vs. vs. eline hatrı sayılır para veya dişe dokunur bir ödül alan var mı aramızda çok merak ediyorum!..
ya kendisi ya da 1. dereceden yakını olursa vereceği örnekler..sevinirim:)
geçtiğimiz hafta 4 bildim. ama bak kuponumu yazıyorum rakamları.sayısalda cıkan rakamlar:
1-13-20-27-41-43
benim yazdıgım rakamlar:
8-11-20-26-29-32
9-13-23-27-41-43
yorum sizin çok şanssızım ben ;)
-
sadece Milli piyangodan Amorti Baska bişi yok..
-
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------eklemeyi unuttum kapı komşumuza gazetelerde verilen bulmacaları cöz gönder muhabbetinde
Renault Twingo araba cıkmıştı 1998 - 99 arası
yuh a.q ne şanslı komşuymuş :) -
Ben iddia ilk çıktığında 2kere oynamıstım. O zamanlar 0.5 ykr miydi neydi işte.İlkinde 5 maçtan 38 milyon almıştım. 2. ise 9 maç oynamıştım tuttu hepsi 1,228 Ytl
almıştım bi daha oynamadım.
Bide küçükken babam altılı oynardı. 5. ayakta bi ata ver demiştim vermiş. 12 - 13 sene öncesinin parasıyla 2,5 milyar gibi bişi almıştı. Söyledigim At 'Eşek' diye tabir
edilen bişimiş :) ( Beygirin ismi bi çizgi filmde geçmişti ama şimdi unuttum ^^ )
Dipnot: Şanslı değilim sanıyorum ama düşünürsek şanslı biride olabilirim :)
-
iddaadan çok para aldım ama bi hayrını görmedim aq kazandığım zmanların en iisinde bile..en fazla iki günde bitiyodu para...tabi bunlar lise dönemiydi ortalığın amk..baya oldu oynamayalı tabi..bu sene oynadığım bikaç kupondan 90ytl kaldı bana oda aynı saatte bitmşti:S
bide eniştem trt de bi bilişim programından ericson K790i olması lazım telefon indirdi..başka bi yarışmadan asus laptop..cillop gibi amk:D