İl İlçe Yılbaşı Partileri - Eğlenceleri
-
tosun bunu yazdı
Gürcistana yılbaşında gitmek çılgınca olur.Çok sebebi var.Bence hiç kalkışmayın.Organizasyon dahilinde gidiyorsan bişey diyemem ama şahıs olarak gitmeyi düşünüyorsan bir daha düşün derim.
Ben kız arkadaşımla Gümüşhane Gümüş kayak tesislerinde olcam Yılbaşındaorganizasyonla gidip kendim dönmeyi düşünüyorum kızlı erkekli bi grup olarak gidebiliriz hocam özelden bilgiyi bekliyorum senden.
ayrıca pazar günü gümüşkayaktayım sen geliyomusun ?
-
organizasyonla gidip kendim dönmeyi düşünüyorum kızlı erkekli bi grup olarak gidebiliriz hocam özelden bilgiyi bekliyorum senden.
İlk defa gidiyorsan orda yalnız dolaşmamanızı tavsiye ederim özellikle de yılbaşı zamanı.Çünkü çok kalabalık olur ve batum bu tür şeylere alışık değil henüz.Polis göt kesiyor.Gürcüler keklik avlıyorlar.
Organizasyonla gidip tek nasıl döncen.Organizasyonu düzenleyen izin vermez böyle bişeye diye düşünüyorum.Giriş çıkışlarda sistemin nasıl işlediğini görmek adına ilk gidişinizin organizasyonla beraber olmasından yanayım.En azından ortamı görürsünüz.Ama kendi görüşüm şu sakın ola tek takılmayı düşünmeyin.
Bir konu da şu.Tahminimce ssiz gidince sınır kapısında kuyruk olacaktır,girişiniz 2-3 belki de 4 saat alır.Çıkışınız da aynı şekilde.
Ben yılbaşında gitcem,organizasyonlara katılmak huyum değil pek :) -
tosun bunu yazdıorganizasyonla gidip kendim dönmeyi düşünüyorum kızlı erkekli bi grup olarak gidebiliriz hocam özelden bilgiyi bekliyorum senden.
İlk defa gidiyorsan orda yalnız dolaşmamanızı tavsiye ederim özellikle de yılbaşı zamanı.Çünkü çok kalabalık olur ve batum bu tür şeylere alışık değil henüz.Polis göt kesiyor.Gürcüler keklik avlıyorlar.
Organizasyonla gidip tek nasıl döncen.Organizasyonu düzenleyen izin vermez böyle bişeye diye düşünüyorum.Giriş çıkışlarda sistemin nasıl işlediğini görmek adına ilk gidişinizin organizasyonla beraber olmasından yanayım.En azından ortamı görürsünüz.Ama kendi görüşüm şu sakın ola tek takılmayı düşünmeyin.
Bir konu da şu.Tahminimce ssiz gidince sınır kapısında kuyruk olacaktır,girişiniz 2-3 belki de 4 saat alır.Çıkışınız da aynı şekilde.
Ben yılbaşında gitcem,organizasyonlara katılmak huyum değil pek :)anladım hocam portalın organizasyonu sadece giriş ve çıkış içerdeyken herhangi bi olay yok tamamen serbest ama aklımda bulunur dediklerin dönüşüde önce bi konuşmak lazım . sana iyi eglenceler yılbaşında otel sahibi ve ordaki restoranlardan biri tanııdk birazda o yüzden gidiyorum ben pazar günü :D
-
Kiyamet kopmazsa Antalya'dayim Mardan Palace Demet Akalin sahne alacak.
-
Büyük ihtimal Refresh The Venue / Maslak.
-
izzmarit bunu yazdı
Ankara Çayyolunda komple bina kiraladık, 3 kat+bodrum şeklinde 4 farklı konsept olacak. Bayılanlar için havuz, acıkanlar için garajda türlü çeşitli yiyecekler de var (:
Giriş 80 lira, üç içki dahil. Alkol genel olarak ucuz olacak, bira 5 tekila 4 kokteyller 6-30 arası diye düşünüyoruz. Sık sık belli içki gruplarında 10-15 dakikalık indirimler olacak zaten. Gelirken kendi içkinizi de getirebilirsiniz sıkıntı yok. Dişi erkek oranı mantıklı olmak şartıyla katılmak isteyenler olursa haber edebilir. 18 yaşın altı kesinlikle yok, kuzenimdi kardeşimdi falan olmasın alamayız. Bir de park yeri sıkıntısı olacağını tahmin ediyoruz, taksi durağıyla anlaşmamız var, mümkünse kendi arabanızla gelmeyin.
Oha çok iyi izzmarit var mı bize fiyatta kıyak
-
Sharp bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Ankara Çayyolunda komple bina kiraladık, 3 kat+bodrum şeklinde 4 farklı konsept olacak. Bayılanlar için havuz, acıkanlar için garajda türlü çeşitli yiyecekler de var (:
Giriş 80 lira, üç içki dahil. Alkol genel olarak ucuz olacak, bira 5 tekila 4 kokteyller 6-30 arası diye düşünüyoruz. Sık sık belli içki gruplarında 10-15 dakikalık indirimler olacak zaten. Gelirken kendi içkinizi de getirebilirsiniz sıkıntı yok. Dişi erkek oranı mantıklı olmak şartıyla katılmak isteyenler olursa haber edebilir. 18 yaşın altı kesinlikle yok, kuzenimdi kardeşimdi falan olmasın alamayız. Bir de park yeri sıkıntısı olacağını tahmin ediyoruz, taksi durağıyla anlaşmamız var, mümkünse kendi arabanızla gelmeyin.
dediğine pişman edebiliriz ankaralı müritler olarak :D
-
TeRRoR bunu yazdıSharp bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
dediğine pişman edebiliriz ankaralı müritler olarak :D
eminim alayınıza kıyak yapar hacı izzmarit candır can :)
-
izzmarit bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
vayy arkadaş.. okudum okudum duygulandım :D
çayyoluna git gel benim zaten 50 lira :D 80 lirada oraya..
ennnn az bi 50 de içeceğe gitse..
200 tl bi gecelik :/
Sana kıyak geçeriz ((: Evinden kızılaya, kızılaydan bizim okula geliyorsun dolmuşla, 4 tl. Burdan ben sana geliş saatine göre birilerini ayarlıyorum, onlarla Çayyoluna geliyorsun. 30 lira veriyorsun bana, sınırsız içiyorsun. Dönüş için de, sabah bizle beraber bayılırsın, öğlen gibi kalkar kahvaltı yapar seni okula getiririz tekrar, en fazla iki amfi taşırsın. Ordan da eve gitmen bi 4 tl. Oldu mu böyle? (:
Kiskandim amk kiskandim :( yoK mu izmirde boyle bisey yapan
-
bi abdest alıp yatsıyı kılın tövbe edin