İlk Arabam (Tavsiye)
-
hickirik13 bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Fransızlara bak derim hoca.Çarparsan vs parçası ucuza yaptırırsın.Ayrıca az yakarlar.
tam olarak bize göre genç işi önerdigin model var mı??
Peugeot 206. -
Sserkan bunu yazdı
Hayır ilk arabansa şahin'e doğana niye karşısın
alırsın bitane vura kıra istediğin gibi öğrenirsin araba sürmeyi sonra gönlünde ne varsa onu alır rahat rahat
binersin alıcan şimdi güzelim leon'u acemilik vurucan biyerlere gidicek güzelim araba parçası pahalı vs araba kazalı olcak satarken zarar edicen felan hep sıkıntı.
vura kıra öğrensin mi
çarpışan araba mı bu amk
gider yeni bi mercedes audi ye çarpar ayvayı yer lan :) -
vw polo alabilirsin iyidir.
-
Sserkan bunu yazdı
alırsın bitane vura kıra istediğin gibi öğrenirsin araba sürmeyi sonra gönlünde ne varsa onu alır rahat rahat
binersin alıcan şimdi güzelim leon'u acemilik vurucan biyerlere gidicek güzelim araba parçası pahalı vs araba kazalı olcak satarken zarar edicen felan hep sıkıntı.
bir tane fotografı da ekleyeyim dedim site için uygun bir tane bile bulamadım

yinede siz de bakmayın :))
bir de bizim burada hava çok sıcak oluyor..atletli sürücüler var onlar çok soğuttular tofaşdan.
hickirik13 tarafından 16/Oca/14 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
DaveReed bunu yazdıSserkan bunu yazdı
vura kıra öğrensin mi
çarpışan araba mı bu amk
gider yeni bi mercedes audi ye çarpar ayvayı yer lan :)aynen kendi çarptıgımız araba da değil karşının masrafı koyar adama..
-
DrKeworks bunu yazdı
oo leon iyi seçim hocam. Ama yerinde olsam o fiyata renault clio alırdım. Hem az yakıyo hem parçaları ucuz ve rahat bulunuyor, hem vergisi düşük hem seri. Ne bilim clio iyidir ya
leon düşünen adama clio tavsiye edilirmi arkadaş :) resmen diyorsun ki ata binme eşşeğe bin
-
oliWeR bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
oo leon iyi seçim hocam. Ama yerinde olsam o fiyata renault clio alırdım. Hem az yakıyo hem parçaları ucuz ve rahat bulunuyor, hem vergisi düşük hem seri. Ne bilim clio iyidir ya
leon düşünen adama clio tavsiye edilirmi arkadaş :) resmen diyorsun ki ata binme eşşeğe bin
leon u istiyorum ama araba beni istemez...
leon konusunu seneye açarız inş.
İkinci Arabam (tavsiye)

-
p 206 güzel araba ilk baslayanlar icin bencede. Az yakit harcamasida ayri bir güzel. Ama ne araba alirsan al almadan önce bir tamirciye gidip baktir nesi var nesi yok diye baktirmadan sakin alma.
-
c4.c3
-
306 alabılırsın yada wv polo alabılırsın
hipokondriyak tarafından 16/Oca/14 03:00 tarihinde düzenlenmiştir