İlk Arabam (Tavsiye)
-
renault clio çok gezersen ;
wv golf konfor istersen;
toyota corolla adam gibi araba istersen;
bmw hangi model olursa bin gittt
-
DrKeworks bunu yazdıoliWeR bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
oo leon iyi seçim hocam. Ama yerinde olsam o fiyata renault clio alırdım. Hem az yakıyo hem parçaları ucuz ve rahat bulunuyor, hem vergisi düşük hem seri. Ne bilim clio iyidir ya
leon düşünen adama clio tavsiye edilirmi arkadaş :) resmen diyorsun ki ata binme eşşeğe bin
Hocam arkadasin alacagi leon da en fazla 20bin liralik clio dan sadece gorunumu drgisik ve cliodan daha kisa bir arac. Sen heralde clioyu dogan slx ile karistiriyosun hocam :D adamin alacagi leon 2014 model degil merak etme :D
adamın alacağı leonun kaç model olduğunu bilmiyorum ama o paralara ortalama alabileceği clioları biliyorum 2005-2007 model filan. düzcede ticari takside çalışırken bende albea vardı arkadaşta clio ne *ok olduklarını az çok biliyorum :)
-
reno clio al az yakar parça ucuz
-
oliWeR bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıoliWeR bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
oo leon iyi seçim hocam. Ama yerinde olsam o fiyata renault clio alırdım. Hem az yakıyo hem parçaları ucuz ve rahat bulunuyor, hem vergisi düşük hem seri. Ne bilim clio iyidir ya
leon düşünen adama clio tavsiye edilirmi arkadaş :) resmen diyorsun ki ata binme eşşeğe bin
Hocam arkadasin alacagi leon da en fazla 20bin liralik clio dan sadece gorunumu drgisik ve cliodan daha kisa bir arac. Sen heralde clioyu dogan slx ile karistiriyosun hocam :D adamin alacagi leon 2014 model degil merak etme :D
adamın alacağı leonun kaç model olduğunu bilmiyorum ama o paralara ortalama alabileceği clioları biliyorum 2005-2007 model filan. düzcede ticari takside çalışırken bende albea vardı arkadaşta clio ne *ok olduklarını az çok biliyorum :)
Ne 2007si hocam senin veritabanin belliki bayagi eski :D
alsana mis gibi clio. Sanki 20bin lik leonlar chevrolet camarro :D leonun dis gorunusu iyi ama eski modellerde gogus filan tirt. Clio kesinlikle daha iyidir bu fiyatlara. Soyle 30-35bin olsaydi fiyat araligi isin rengi degisirdi. Ama bu fiyata kesinlikle ben olsam cliomu alir pasalar gibi surerdim. Neyse zevkler ve renkler diyelim
DrKeworks tarafından 17/Oca/14 14:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Citroen C3 filan ucuz az yakıyor. Peugeot 206'da uygun olur.