İlk Arabam (Tavsiye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

renault clio çok gezersen ;

wv golf konfor istersen;

toyota corolla adam gibi araba istersen;

bmw hangi model olursa bin gittt

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    oliWeR bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

oo leon iyi seçim hocam. Ama yerinde olsam o fiyata renault clio alırdım. Hem az yakıyo hem parçaları ucuz ve rahat bulunuyor, hem vergisi düşük hem seri. Ne bilim clio iyidir ya

leon düşünen adama clio tavsiye edilirmi arkadaş :) resmen diyorsun ki ata binme eşşeğe bin

Hocam arkadasin alacagi leon da en fazla 20bin liralik clio dan sadece gorunumu drgisik ve cliodan daha kisa bir arac. Sen heralde clioyu dogan slx ile karistiriyosun hocam :D adamin alacagi leon 2014 model degil merak etme :D

adamın alacağı leonun kaç model olduğunu bilmiyorum ama o paralara ortalama alabileceği clioları biliyorum  2005-2007 model filan. düzcede ticari takside çalışırken bende albea vardı arkadaşta clio ne *ok olduklarını az çok biliyorum :)

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

reno clio al az yakar parça ucuz

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    oliWeR bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

oo leon iyi seçim hocam. Ama yerinde olsam o fiyata renault clio alırdım. Hem az yakıyo hem parçaları ucuz ve rahat bulunuyor, hem vergisi düşük hem seri. Ne bilim clio iyidir ya

leon düşünen adama clio tavsiye edilirmi arkadaş :) resmen diyorsun ki ata binme eşşeğe bin

Hocam arkadasin alacagi leon da en fazla 20bin liralik clio dan sadece gorunumu drgisik ve cliodan daha kisa bir arac. Sen heralde clioyu dogan slx ile karistiriyosun hocam :D adamin alacagi leon 2014 model degil merak etme :D

adamın alacağı leonun kaç model olduğunu bilmiyorum ama o paralara ortalama alabileceği clioları biliyorum  2005-2007 model filan. düzcede ticari takside çalışırken bende albea vardı arkadaşta clio ne *ok olduklarını az çok biliyorum :)

Ne 2007si hocam senin veritabanin belliki bayagi eski :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ozguraslan-otomotivden-full-plusfuul-clio-sembol-21000-137677073/detay

alsana mis gibi clio. Sanki 20bin lik leonlar chevrolet camarro :D leonun dis gorunusu iyi ama eski modellerde gogus filan tirt. Clio kesinlikle daha iyidir bu fiyatlara. Soyle 30-35bin olsaydi fiyat araligi isin rengi degisirdi. Ama bu fiyata kesinlikle ben olsam cliomu alir pasalar gibi surerdim. Neyse zevkler ve renkler diyelim

DrKeworks tarafından 17/Oca/14 14:19 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Citroen C3 filan ucuz az yakıyor. Peugeot 206'da uygun olur. 

Wingardium Leviosa
Toplam Hit: 5836 Toplam Mesaj: 46