İlk Defa Okuldan Uzaklaştırma Aldım.Birkaç Sorum Olacak....
-
edit: hay ak savunma falan vermişin, bu durumda yapılacak bişi yok, adamların insafına kalmış :|
adamın elinde hiçbi belge yoksa (kamera kaydı falan) bu saatten sora bi bok yiyemez.
numaranı adını almadıysa tabi.
sakın pztesi yanına gideyim deme, eğer seni görür de gel bakam sen sana uzaklaştırma vercez derse, saf ayağına yat, niye hocam falan de, torpil patlattın derse, hayır hocam biriyle karıştırıonuz de, inanmıcaktır ama aksini de ispat edemez.
eğer illa da verecem derse, söle adresi gelip döveyim o müdürü :D
-
eğer seni tespit ederse,müdüründe odasını kundakla.kitaplığa kolunu sok kürü a.q ne var ne yoksa.dövdürme kendini kurtul elinden bi şekilde.korkma işte eziq davranırsan adam kendine malzeme arıyordur zaten.kullandırtma kendini.
-
ya baba bişi yapamaz ya :) delimisn nesin :D anlamadım :) hiçbişi yapamaz... ilköğretim dimi ??
bende ilköğretimde gittim :) asıl lisede olur olan..
-
ya baba bişi yapamaz ya :) delimisn nesin :D anlamadım :) hiçbişi yapamaz... ilköğretim dimi ??
bende ilköğretimde gittim :) asıl lisede olur olan..
olursada evde paşa paşa yatarsın 5 gün. .. git bari verecekse bi tane bebe dövde haket olm ?
-
noolcak aq daha geecen gun hocaya kel dedim adamın soyadı kaval dedim bazılarının delikleri büyüktür otturlur pisman mıyım evet zaten yanlıslıkla oldu ama olsun bende alırım uzaklastırma sende beraber kafeye gideriz
-
Konu sizinde hayattan aldığınız tecrübelerle beni dahada bilgilendiriyor.Ama ben bugün birsürü kişiden bilgi aldım ve şunları yapmaya karar verdim; Pazartesi günü okula giderim,saf ayağına yatarım.Müdür yardımcısı bizi isterse yalakalık yaparım.Olmadı, başa gelen çekilir diyerek 5 gün evde ders çalışırım.Bayram dolayısıyla unuturlar diyecem ama pek sanmıyorum.Bizim lisede disiplin en üst seviyede olduğu için müdür ibnesine karşı çıkmak saflık olur.Bayramdada çalışarak aileyi bu duruma hazırlamaya çalışıyorum:)
NOT: Hocam ben ilk okul öğrencisi değilim bunuda belirteyim dedim.
NOT 2:Sizin sayenizde hayatımın en adi gününü gülerek geçirdim Allahta sizi güldürsün diyorum:)
-
Hiç Korkma Hiç Bişey Olmaz.Aynen Bizede Oldu Sonra Gelin Dediyse O İş Bitmiştir.Salla Sıkma Canını Devam Et
-
döverse sen dilekçe yazarımde oda sana disiplin cezazı wermemz ;)
affetmez artistikte yapabilirsin
yazılıyı etkileyemez + yazılımız yokta derseneiz o kadar üstelemez
okula die çık git iştee ama okul mesaj çekiosa ewe erken gitmeye çalış memur defteri okumadan ewde olki mesaj çekerlerse sil gitsin kolay gelsin okul hayatında başarılar dilerim :A -
savunmayı yazmısın büyük ihtimalle ceza aldın xD
ama uzaklastırma fln olmas en fazla yazılı uyarı verirler.
yok atsaymıs mk lauk müdürü xD
torpile uzaklastırma mı olur.
ptesi gözüne gözükme.
caırınca git dua et dövsün o zaman ceza fln vermes xD
illa bi boq yapcaksada sie et anlat olayı ailene bi boq demesler.
altı üstü bi torpil müdür yavsaklık yaptı dersin xD
alcaın en fazla yazılı uyarı.
ama savunma yazman kötü olmus.
merak etme bi pog olmas büyük ihtimal.
-
öğretmen olsun müdür olsun hiç takmadım bundan sonrada takmamda.kendi çıkarları için para toplayarak kaporta boyatan mazot alan , ramazan ayında bilerek okulu yemek kokusuna büreyen müdürlerin arasındaydım bunun için hep kin beslemişimdir.ramazan ayında bilerek yanlarına çağırtıp ellerinde sigara suratımıza dumanı üfleyen ipne müdürle bi anımı anlatacam
bigün ramazanda bu piç hep önümde sigara içiyordu bilerekten , nese ramazan gectı felan aradan cıktı
herkse tuvaletlere hücum.. bi gün tam sigara içiyoz içeri daldı ipne aldı bizi odasına
4 kişiyiz baktım baştan herkse giriyor onun bunun oglu
tam sıra bana geldi vurdu bir kaçtane yeter lan sikerim böyle hayatıda senide bir girdim buna agzını burnunu kırdım
bu olaylar başkasına giderse öldürürüm seni dedim tehdit ettim ertesi gün paşa paşa okula girdim .. :)
edit:konuyla alakası yok ama yazım dedım ıcımde kalmasın :)