folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İlk Defa Okuldan Uzaklaştırma Aldım.Birkaç Sorum Olacak....

İlk Defa Okuldan Uzaklaştırma Aldım.Birkaç Sorum Olacak....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Savunmamı yazmam kötü oldu ama müdür yardımcısı baba adamdır yardımcı olur.Bende müdür dövmek isterim ama adam 2 ye 5 :D Birde 4 tane müdür yardımcısı var.Okul dışında kıstırırım ama böyle olaylardan hoşlanmam.Sanal yoldan deniyecem,bu tatilde okulun websitesine dalmayı düşünüyorum.Yapabileceğim başka birşey yok.Bu konu sayesinde sizinde anılarınızı duymuş olduk :)

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek
    eeee bayramm bitti sonuç.ne oldu ,ne olacak,seni bekliyor???

Veni, vidi, vici
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Hiç bişi olmaz bence,kaç kez yazdım o meletten de hiç bi bok vermediler yada verdiler haberim yok blmiom valla ama hiçbişey olmaz gibime geilyo..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Hoja, aramıza hoşgeldin.

Profilimi okursan ne demek istediğimi anlarsın. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Samast07
    Samast07's avatar
    Erkek

aynen bende bayram arefesi uzaklaştırma aldım :) 5 gün..

hocayla tartışmıştım o yüzden :)şu an cezamın ilk günü..müdür cezada indirim faLan yapmadı..5 gün uzaklaştırma şu an için dosyanın arasında duruyor..ancak bir suç daha işlersen o ceza sicile işlenir ve son uyarını alırsın..ee sen kaşınır tekrar bi boqlar yaparsan şutlarlar :) 2 hakkımız kaldı kardeş game over olmaya :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albayrak_89
    albayrak_89's avatar
    Erkek
    ohh ne guzel işde 5 gün kafayı dınlersın devamsızlarada işlemiyo zaten

Tarih aptalların adıyla doludur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------

eğer vurmaya kalkarsa tokadın geldiği yöne doğru sen de kafayı hızlıca hareket ettir tam böyle göz altlarına denk getir parmak uçlarını.sonra da ahh diye kafanı eğ ve gözlerini kapa.

sonra bi an zaten şaşkınlar ama bağırmaya devam ederse vur kapıyı çık ailene söyle.ya da milli eğitime git.gözün morarırsa çok şanslısın gidip direk rapor alırsın
    milli eğitime götürürsün.dakkasında ararlar ve sıçarlar ağzına.

bi bok yapamaz o zaman ibine. ya da hiç milli eğitime gitme işte dediğim gibi canının çok acıdığını belli et.bu ona yeterli.kötü şeyler düşün "mesela büyüyünce ne
    olacağını düşün" ve ağla.kafan sürekli aşağıda dursun ellerinde yüzünü tutar halde olsun.

hiçbirini yapamazsan sana vurursa kendini hafif fırlat.karizma yapçam diye tokattan etkilenmemiş numarası yapma.bi de üzgün bi ifadeyle elini yüzüne yapıştırıp
    bakarsan bi bok yiyemez =)

hoş bana hiç uğraşmaz gibi gelio ama =) 

Türk Filmlerinin Senaryolarını Senin Gibi Yeteneklere Niye Vermezler Anlamam:)

Konuyu Açan Kardeşime Gelin'ce Olan Olmuş.. Keyfine Bak. Cezanı'da Çek... Bidaha Topluma Zarar Vericek Bişey Yapmamayı Öğrenirsin. Hem Suölu Hem Güçlü Olmak Niye ?

Bi Haltı Yedinse Çekersin Cezasını..

Müdüre Aferim. Helal Olsun Sağlam Adam mış:)

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Beyler hepinize çok teşekkür ediyorum.Uzaklaştırmayı almadım.Mal müdür ve yardımcıları ya unutmuşlar yada siktir eylediler.İlk gün kimsenin gözüne gözükmedim,tık çıkmadı.Bugünde öyle geçti.Bu arada cevap yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.

Feryad----------------------------

Türk Filmlerinin Senaryolarını Senin Gibi Yeteneklere Niye Vermezler Anlamam:)

Konuyu Açan Kardeşime Gelin'ce Olan Olmuş.. Keyfine Bak. Cezanı'da Çek... Bidaha Topluma Zarar Vericek Bişey Yapmamayı Öğrenirsin. Hem Suölu Hem Güçlü Olmak Niye ?

Bi Haltı Yedinse Çekersin Cezasını..

Müdüre Aferim. Helal Olsun Sağlam Adam mış:)

Hocam sen benden yanamısın müdürden yanamısın :D

Swool hocam profiline baktım gerçektende maceralı bi hayatın varmış.Bunun sebebi senden mi yoksa okudugun okuldan mı onu Allah bilir.Bu arada ben senden eskiyim :)

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    _Garez_ bunu yazdı:

Bugün,bu bayram arifesinde,okula gittik,3 ders işleyecektik,dün hazırladığım torpili okula götürdüm.Torpil 3 adet torpil baratunun birleşiminden oluşuyordu.İlk dersimiz boştu.Haydi patlatalım dedik,4 arkadaş okulun dışında,okul duvarının yanında torpili patlattık.Orospu Çocuğu müdür bizi izliyormuş.3 arkadaşım beni izlerken ben fitili ateşledim ve uzaklaştım,bayağı bir ses çıktı.Okulun etrafında döndük ve  okula girdik,müdür bizi karşıladı ve savunmamızı yazmamızı istedi.Ben patlattım dedim.Müdür yardımcısı:Sen 5 gün,diğerleri 3 gün okuldan uzaklaştırma alacaksınız dedi.Bayramdan sonra yanıma gelin dedi.İlk defa uzaklaştırma alıyorum ve size bir kaç sorum olacak;

1.Müdür beni odasında döver mi?

2.Bayramdan sonra müdür yardımcısının yanında küçük emrah moduna girsem affeder mi?

3.Dua edin ki gelecek hafta yazılınız olmasın,olursa direk 0 olarak girecek dedi.Doğru mu söylüyor?

4.Siz böyle durumlarda ailenize ne diyorsunuz?

Aynı olay benim başıma geldi yoklama fişinde numaramı deiştirmiştim, anlamışlar.Müdür yardımcısı çağırdı bağırdı çağırdı sen vatan hainimisin vs. vs. bende sinirlendim ağzıma geleni söyledim.5 gün uzaklaştırma verdiler o haftada mat ve fiz sınavları vardı uzaklaştırma aldığım için yürürlük gereği beni sonra sınav yapmak durumunda kaldılar.Bende soruları arkadaşlarımdan aldım ve lise hayatımda aldığım en yüksek notları aldım+ 5 günde tatil yaptım.

Senin burda yapman gereken evdekileri yumuşatman.Okuldakii dallamaları sikine bile takma evdekilere evet hatalıydım ama cezası bu kdr olmamalıydı siz hiç benim yaşımda bunları yyapmadınız mı gibi şeyle söyle 5 gün keyfine bak :D

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

yok hacı bişe olmaz zamanında biz derste patlatmıstık ne alakaysa sınıf hocamız gidin elini opun ozur dileyin demişti...

3 saat adamın peşinde dolandık aq...

sonra nemi oldu bi bok olmadı yani takma kafana 

Falan Filan...
Toplam Hit: 11850 Toplam Mesaj: 34