folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İlk Defa Okuldan Uzaklaştırma Aldım.Birkaç Sorum Olacak....

İlk Defa Okuldan Uzaklaştırma Aldım.Birkaç Sorum Olacak....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

5 yıl olmuş okuldan atılalı böyle ufak suçlardan atamazlar kafanı yorma ama aklını başına al ve oku okumadan hiç bir şey olunmuyor fabrikada teknikerlere iş ögretiyorum ama onlar benden çok maaş alıyor onları bey diye çagırırlar bizi ismimizle.

şimdi sana tek kelime 'oku'

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek

Bazen ülkede veya dünyada herhangibir gelişme olduğunda "elin oğlu neler yapıyor" diyoruz,

Durum bundan ibaret sen torpil patlatmak yerine kendini geliştirmeye çaliş,
    Müdür,Öğretmen v.s statüler insanlar geçicidir
    Şunu unutmaki geleceğin için ordasın,

Burda bir çok arkadaş bizde yaptık, bi bok olmadı, olmaz şeklince beyanlar vermiş halen veriyorlar. Evet olmamıştır belki veya o zamanki prosedür ve hocaların insiyatifi ve gençliğe bağdaştırarak büyük olarak affetmişlerdir belkide.

Şunu unutma bir şey olmaması olmayacağı anlamı taşımaz, umarım olmaz ama sende biraz olgun düşün madem ilköğretimde değilsin o zaman bu tür torpillerle işinin olmaması lazım.

Ülkede ezik bir Öss varken iyi düşün derim. İleride  ..... bey denmesini istiyor, sosyal sorumluluklarını ve görevlerini en önemlisi kendi ekonomik bağımsızlığına kavuşmak istiyorsan şimdiki zamanının kıymetini bil. Okulun bitince bunları daha iyi anlayacaksındır.

Haydi kal sağlıcakla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
    godfather bunu yazdı:
    -----------------------------

Bazen ülkede veya dünyada herhangibir gelişme olduğunda "elin oğlu neler yapıyor" diyoruz,

Durum bundan ibaret sen torpil patlatmak yerine kendini geliştirmeye çaliş,
    Müdür,Öğretmen v.s statüler insanlar geçicidir
    Şunu unutmaki geleceğin için ordasın,

Burda bir çok arkadaş bizde yaptık, bi bok olmadı, olmaz şeklince beyanlar vermiş halen veriyorlar. Evet olmamıştır belki veya o zamanki prosedür ve hocaların insiyatifi ve gençliğe bağdaştırarak büyük olarak affetmişlerdir belkide.

Şunu unutma bir şey olmaması olmayacağı anlamı taşımaz, umarım olmaz ama sende biraz olgun düşün madem ilköğretimde değilsin o zaman bu tür torpillerle işinin olmaması lazım.

Ülkede ezik bir Öss varken iyi düşün derim. İleride  ..... bey denmesini istiyor, sosyal sorumluluklarını ve görevlerini en önemlisi kendi ekonomik bağımsızlığına kavuşmak istiyorsan şimdiki zamanının kıymetini bil. Okulun bitince bunları daha iyi anlayacaksındır.

Haydi kal sağlıcakla.

-----------------------------

Doğru söylüyorsun hocam.Bu olay bana iyi bir ders verdi zaten.

-
Toplam Hit: 12538 Toplam Mesaj: 34