İlk Önce Hangisini Görürseniz Ruhunuzda Onu Taşıyor Muşsunuz Melek Mi Şeytan Mı ?
-
-
edit:siyah olan şeytansa şeytan war bende ak:|
-
siyahh:ddd
-
ilk baştan tüm resmin geneline bakınca büyük melek veya şeytan görecem sandım,baktım yok,soradan farkettim küçük yarasa gibi şeyler var, hadi bunlar şeytan olsun melek nerde dedim,yarım saattir melek arıom aq :D sonunda buldum o beyaz şeylermiş :D
-
olm orda dikkat edin melek le şaytan var siyah olanlar ama, öle her gördüğün siyah dğeil. ben şeytanı gördüm a.q
-
bu resmin konuş biçiminden dolayı siyahı görüyoruz ilk.. saat yönüne bi kez çevirdiğimizde görüceksiniz ilk meleği görücez.. ayrıca çok saçma hangisini görürsek ruhumuzda onu taşıyoruz falan.. lamer forum saçmalıkları işte..
-
siyah ı gordum:D
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------
olm orda dikkat edin melek le şaytan var siyah olanlar ama, öle her gördüğün siyah dğeil. ben şeytanı gördüm a.q
-----------------------------cümleye bak hele. olum. öle. a.q müride hatun kendini geliştirmiş :)))
-
şeyy aranızda şeytan çıkarma uzmanı var mı???
-
ben ikisini de aynı anda gördüm. Böyle olunca bu mesajı 1 gün içinde 7 arkadaşına göndermeniz lazım. yoksa başınıza çok kötü şeyler geliyo :| bi arkadaşım inanmadı ama birkaç gün sonra iftira yüzünden okuldan atıldı.
-
yarasa ne zaman şeytan oldu ya
Toplam Hit: 5618 Toplam Mesaj: 36