İlk Önce Hangisini Görürseniz Ruhunuzda Onu Taşıyor Muşsunuz Melek Mi Şeytan Mı ?
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
ben ikisini de aynı anda gördüm. Böyle olunca bu mesajı 1 gün içinde 7 arkadaşına göndermeniz lazım. yoksa başınıza çok kötü şeyler geliyo :| bi arkadaşım inanmadı ama birkaç gün sonra iftira yüzünden okuldan atıldı.
tabi tabi bizm arkta inanmadı böle şeylere sınawdan 100 aldı ibine!! :D -
hellfever01 bunu yazdı:
olm orda dikkat edin melek le şaytan var siyah olanlar ama, öle her gördüğün siyah dğeil. ben şeytanı gördüm a.q
-----------------------------bnde resim ilk açılırken ortada şeytan suratı gordum:S Sonra gitti surat:S İnceledim resmi beyazlar melek, siyahlar yarasaya benzior:D
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------hellfever01 bunu yazdı:
olm orda dikkat edin melek le şaytan var siyah olanlar ama, öle her gördüğün siyah dğeil. ben şeytanı gördüm a.q
-----------------------------cümleye bak hele. olum. öle. a.q müride hatun kendini geliştirmiş :)))
-----------------------------cevabını anlamadım desem? :D a.q bide benim yazdığıma laf ediyon, senn ayzdığınıda ben anlamadım ki cidden anlamadıma ma dalga geçmek için değil
-
bu işte bi ipnelik var meleği bulamadım....heryer şeytan dolu...ben şimdi şeytanmı oldum...
-
bilemem83 bunu yazdı:
bu işte bi ipnelik var meleği bulamadım....heryer şeytan dolu...ben şimdi şeytanmı oldum...
-----------------------------korkarım öyle.. :D
-
g.t korkusundan melek arıyom a.q.
-
melekler beyaz şeytnalar siyah resmedilmiş.genelde de beyaz kağıda siyah yazıp okuduğumuz için, doğal olarak siyah gözükecek.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------cümleye bak hele. olum. öle. a.q müride hatun kendini geliştirmiş :)))
-----------------------------Username : hellfever01 ID : 33443 İsim : dogan ( erkek ismi değil mi? ) -
Peki tren görürsek ne oluyoruz ?
-
noel_baba bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Username : hellfever01 ID : 33443 İsim : dogan ( erkek ismi değil mi? )
-----------------------------belki kız olmak istiyordur:D hormonel bir durumdur:D