İmam Ve Allah..
-
bu tür konulardan sonra tahribata giresim gelmiyor be arkadaş. kimse atatürke karşı değil ama. her dindarın her örtülününde atatürke karşıymış gibi görünmeside beni üzüyor. birilerine küfrederken daha dikkatli olunsa daha iyi olmazmı. benim anamda örtülü. ninelerimde örtülü ama hiçbirinden duymadım ataya karşı herhangi negatif bişey.hele hele anneannemin atatürk hikayeleri ile büyümüşümdür.ben küçük iken köye giderdim ninemin yanına.öğlen namazını kılar gelirdi yanımıza bizde dizinin dibine oturur atatürklü günleri anlatırdı bize. savaş yıllarını anlatırdı. Atatürkten bahsederkende hep gözleri dolardı. kardeşlerim lütfen biraz sakin.
-
işinize gelen konularda ne kadar güzel örneklerle bağlıyosunuz, gelmeyenleride ne güzel siliyosunuz
durmak yok yola devam
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
makalede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım :)
-----------------------------Niçin?
-----------------------------yine provakasyon.yine provakasyon.
bunlar büyük ihtimalle aynı adamın farklı acc ları :) hade selametle (F)
tüm bunların yeri de zaten
Tahribat Forum
Genel
imam ve allah..
dimi?
-
tyler371
hangi adminin yada mod'un kaçıncı accountusun bilmiyorum ama mustafa kemal bir peygamber değildir. senin gibi embesiller ve senin gibi konunun mükemmeliyetçiliği savunup kendi egolarını tatmin eden sözde insanlar olarak ancak kendinizi kandırır ve ancak din üzerinden siyaset yapıp başkalarına çamur atarsınız. sizin tek amacınız var oda islama müslümanlığa, değer ve yargılarına ters düşen ne varsa onları övmek ve yüceltmek. Dün teziçle ilgili açılan konunun çok kısa sürede silinmesi. Bundan bir ay önce barış mançı, bülent ecevit, alparslan türkeş'in fethullah gülen hakkındaki youtubede yer alan videolarını koymuştum aynı şekilde o ve ona benzer konularda silindi sadece videoydu ve yorum yoktu. Ama BAZI arkadaşlara battığı için sözde özgür bir tartışma platformu oluşturduklarını sanan o multi adminler size güneş görmeyen yerlerinizden öper saygılarımı sunarım.
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------tyler371
hangi adminin yada mod'un kaçıncı accountusun bilmiyorum ama mustafa kemal bir peygamber değildir. senin gibi embesiller ve senin gibi konunun mükemmeliyetçiliği savunup kendi egolarını tatmin eden sözde insanlar olarak ancak kendinizi kandırır ve ancak din üzerinden siyaset yapıp başkalarına çamur atarsınız. sizin tek amacınız var oda islama müslümanlığa, değer ve yargılarına ters düşen ne varsa onları övmek ve yüceltmek. Dün teziçle ilgili açılan konunun çok kısa sürede silinmesi. Bundan bir ay önce barış mançı, bülent ecevit, alparslan türkeş'in fethullah gülen hakkındaki youtubede yer alan videolarını koymuştum aynı şekilde o ve ona benzer konularda silindi sadece videoydu ve yorum yoktu. Ama BAZI arkadaşlara battığı için sözde özgür bir tartışma platformu oluşturduklarını sanan o multi adminler size güneş görmeyen yerlerinizden öper saygılarımı sunarım.
ibo kimsenin bişeyi değil kirweme laf yok :| senin gibi embesil demiş mühendislik okuyo kardeşim :Fmustafa kemal peygamber değil demişsin biz peygamber mi dedik :|
ama şunu biliyorum ki çoğu imamdan da daha ççok şey kattı ülkeme ;)
-
laik türkiye cumhuriyetinde embesiller üniversite okuyamaz mı?
(hani yalnış anlamayın hiç birinizle kişisel bi problemim yok :))
-
Zokoro bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------tyler371
ibo kimsenin bişeyi değil kirweme laf yok :| senin gibi embesil demiş mühendislik okuyo kardeşim :Fmustafa kemal peygamber değil demişsin biz peygamber mi dedik :|
ama şunu biliyorum ki çoğu imamdan da daha ççok şey kattı ülkeme ;)
-----------------------------biz demişsin sen kimsin? seni tanımıyorum?
-
ibocugum birazdan bu konuyuda kilitleyecegim,
ve sana bi kutu kina yolluyorum.
" adminler ayrim yapiyor, adminlerin fake uyeligi var " gibi iftiralara maruz kalmaktansa banla kurtul zihniyeti ile yaklasmayi yeglerim.
bu arada senin bahsettigin turden konular kapaniyor zira burasi wc formu degil, adam burda gelip Ataturk e kufur etmis adami oven konular acarsa BANLANIR, KONUSU SILINIR.
-
"senin gibi embesiller ve senin gibi konunun mükemmeliyetçiliği savunup kendi egolarını tatmin eden sözde insanlar"
demişsin yyaaaa hani ibo bu grup biz oluyoruz sen dışında kalıyosun
seni de "sözde" dini sawunan kepazelik içinde olan akp'nin tbt savunucusu olarka görüyorum :|
hee yanlış anlaşılmaya hepinizden daha çok dine bağlıyımdır ama bağnaz bi şekilde bağlanmam dinime at değilim ben
sizin gibi tarlalarda sürülmem ;)
amele senin soruna gelecek olursa elbette yobazlar üniversitelerde wardır ;)
ama ben bu adamı gerçek hayatımdan tanırım çok kral adamdır kirwe derken boşuna kirwem demem ;)
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------"senin gibi embesiller ve senin gibi konunun mükemmeliyetçiliği savunup kendi egolarını tatmin eden sözde insanlar"
demişsin yyaaaa hani ibo bu grup biz oluyoruz sen dışında kalıyosun
seni de "sözde" dini sawunan kepazelik içinde olan akp'nin tbt savunucusu olarka görüyorum :|
hee yanlış anlaşılmaya hepinizden daha çok dine bağlıyımdır ama bağnaz bi şekilde bağlanmam dinime at değilim ben
sizin gibi tarlalarda sürülmem ;)
amele senin soruna gelecek olursa elbette yobazlar üniversitelerde wardır ;)
ama ben bu adamı gerçek hayatımdan tanırım çok kral adamdır kirwe derken boşuna kirwem demem ;)
-----------------------------ben hala ve dehşetle o elemana yaptığım yorumun sana batan kısmını merak ediyorum?
Avukatımısın?
underzero = zamanında islamiyeti aşağılayıcı o kadar çok konu yayınlandı ki, ben konuyu açanlar dahil olmak üzere övenlerin hiç banlandığını görmedim 4 senedir takip ediyorum siteyi ama gerçekten görmedim.? sence tesadüfmü yoksa yine o LAİKlik çerçevesi altındaki elemanların geçtiği dalgalanmalarmı? hoca bırakın bu işleri. Adam güpe gündüz yazısının sonunda haşa Allah'ın adını kullanarak mustafa kemali peygamber gibi lanse etmiş. He yukardaki salak demişki biz (siz kimsinizki) mustafa kemali peygamber olarak mı lanse etmişisiz. Oraya getirsn ilkokul okuyan bi çocuğu burda neyi tasvir etmişler die sorsan. Düşünmeden cevaplar