folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmam Ve Allah..

İmam Ve Allah..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

konu guselde baglamaya calıstıgın nokta provakasyon gıbı duruo :) bi siir sonrası konusmadan ıbaret gıbı o zmn ona kalırsa Osman beyi gonderdı yolundan cıkınca devlet yıkıldı :D bu mu yanı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    Zokoro bunu yazdı:

"senin gibi embesiller ve senin gibi konunun mükemmeliyetçiliği savunup kendi egolarını tatmin eden sözde insanlar"

demişsin yyaaaa hani ibo bu grup biz oluyoruz sen dışında kalıyosun

seni de "sözde" dini sawunan kepazelik içinde olan akp'nin tbt savunucusu olarka görüyorum :|

hee yanlış anlaşılmaya hepinizden daha çok dine bağlıyımdır ama bağnaz bi şekilde bağlanmam dinime at değilim ben

sizin gibi tarlalarda sürülmem ;)

amele senin soruna gelecek olursa elbette yobazlar üniversitelerde wardır ;)

ama ben bu adamı gerçek hayatımdan tanırım çok kral adamdır kirwe derken boşuna kirwem demem ;)

ben hala ve dehşetle o elemana yaptığım yorumun sana batan kısmını merak ediyorum?

Avukatımısın?

underzero = zamanında islamiyeti aşağılayıcı o kadar çok konu yayınlandı ki, ben konuyu açanlar dahil olmak üzere övenlerin hiç banlandığını görmedim 4 senedir takip ediyorum siteyi ama gerçekten görmedim.? sence tesadüfmü yoksa yine o LAİKlik çerçevesi altındaki elemanların geçtiği dalgalanmalarmı? hoca bırakın bu işleri. Adam güpe gündüz yazısının sonunda haşa Allah'ın adını kullanarak mustafa kemali peygamber gibi lanse etmiş. He yukardaki salak demişki biz (siz kimsinizki) mustafa kemali peygamber olarak mı lanse etmişisiz. Oraya getirsn ilkokul okuyan bi çocuğu burda neyi tasvir etmişler die sorsan. Düşünmeden cevaplar

hee awukatıyım kardeşiyim oldu mu ;)

o son cümlene gelecek olursak o birinci sınıfa giden çocuk ATATÜRK olmayaydı belki de kimin p*çi olacaktı değil mi ibo ;)

ama yok yok cihat çıkardı araplar gelir kurtarırdı bizi kesin değil mi ibo yoksa başkaları mı kurtarırdı :| ibo yaslan hade

selametle  ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zokoro bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:
    Zokoro bunu yazdı:

"senin gibi embesiller ve senin gibi konunun mükemmeliyetçiliği savunup kendi egolarını tatmin eden sözde insanlar"

demişsin yyaaaa hani ibo bu grup biz oluyoruz sen dışında kalıyosun

seni de "sözde" dini sawunan kepazelik içinde olan akp'nin tbt savunucusu olarka görüyorum :|

hee yanlış anlaşılmaya hepinizden daha çok dine bağlıyımdır ama bağnaz bi şekilde bağlanmam dinime at değilim ben

sizin gibi tarlalarda sürülmem ;)

amele senin soruna gelecek olursa elbette yobazlar üniversitelerde wardır ;)

ama ben bu adamı gerçek hayatımdan tanırım çok kral adamdır kirwe derken boşuna kirwem demem ;)

ben hala ve dehşetle o elemana yaptığım yorumun sana batan kısmını merak ediyorum?

Avukatımısın?

underzero = zamanında islamiyeti aşağılayıcı o kadar çok konu yayınlandı ki, ben konuyu açanlar dahil olmak üzere övenlerin hiç banlandığını görmedim 4 senedir takip ediyorum siteyi ama gerçekten görmedim.? sence tesadüfmü yoksa yine o LAİKlik çerçevesi altındaki elemanların geçtiği dalgalanmalarmı? hoca bırakın bu işleri. Adam güpe gündüz yazısının sonunda haşa Allah'ın adını kullanarak mustafa kemali peygamber gibi lanse etmiş. He yukardaki salak demişki biz (siz kimsinizki) mustafa kemali peygamber olarak mı lanse etmişisiz. Oraya getirsn ilkokul okuyan bi çocuğu burda neyi tasvir etmişler die sorsan. Düşünmeden cevaplar

hee awukatıyım kardeşiyim oldu mu ;)

o son cümlene gelecek olursak o birinci sınıfa giden çocuk ATATÜRK olmayaydı belki de kimin p*çi olacaktı değil mi ibo ;)

ama yok yok cihat çıkardı araplar gelir kurtarırdı bizi kesin değil mi ibo yoksa başkaları mı kurtarırdı :| ibo yaslan hade

selametle ...

dizi dizi inciyim danalıkta birinciyim diyosun yani 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    bir arakadas ataturk peygamber degıl demıs bunu kımsenın ıtırazı yokkı bunu yazmsı cok komık olmus... ALLAHIN VERMIS OLDUGU DUSUNME YETENEGINI KULLANA BILEN BIR INSAN allhın sadece peygamberlerle kıtaplarla ınsanlara yol goztermesını beklemesi oldukca sacma bır dusunce allah sana DUSUNME yetenegını vermıs kendını kurtasın dıye ama sevgılı ımama efendı dusunmek yerıne yaptıgı malum....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    farklı bi cevap olaraktan..güzelmiş çok beğendim :D

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

her nedense teziçle alakalı konu silindi. Art niyet aramıyorum lakin çiftestandart

yapıldığına dair fikirlerim var. Mesela en boktan dandirik konu bile yer bulurken Tbt ta 5 vakit namaz konusu çöpe yollanıyor.

Bazı zibidiler ne bok olduklarını unutup benim inancıma saldırıyor. 

Arkadaş inanmak zorunda değilsiniz.

Oturup kalkıp demokrasiden söz edenler tahammülsüz davranarak bu milletin gerçekleriyle dalga geçemez. 

Başörtüsü yada türban veya tesettür adını ne koyarsanız koyun. Bu milletin büyük bir kısmına ait gerçektir.

Sen kabul etsende etmesende. Yine sen kabul etsende etmesende anayasamıza girdi. Sen hangi boksunda kafana göre lobi faaliyeti yapar gibi kötülemeye aşağılamaya çalışırsın anlamadımki.

Sosyalizmden bahset, kalk atatürkçülükten bahset bilmem ne yap ulan eşşek herif al sana fotoğraf:

Resimdeki kişi atatürkün annesi. Zübeyde hanım. Başında senin "sıçtığımın türbanı" dediğin örtü. Şerefsiz sen bu kadar bilirsin işte milletini.

Yok imammış, yok papazmış ulan dangalak, sen bilmiyosun diye hiç kimse mi bilmiyor sanıyorsun?

Peygamberimiz savaşta iki kişi görür birisi öyle mertçe savaşmaktadır ki  onu kastederek cehennemliktir der.

niye derler 

kendini korumuyor.

Bir diğeri saklanarak, kendini koruyarak savaşır. Cennetliktir der.

Kendini koruyor.

Savaşırken ölmek için savaşılmaz. Savaş esnasında bütün gayretlerine rağmen ölürsen şehitsin.

Yok sular yükselmiş Allah beni korur falan. Böyle dandik şeylerle neyin primini kapmaya çalışıyorsunuz? 

Önce eşeği kavi bağlayacaksın sonra Allaha tevekkül edeceksin diye bir söz var bilmezmisiniz? 

Tahribattın kurallarında herkesin istediği inanışı hakaret küfür olmadan savunabileceği her türlü konuyu tartışabileceği 

yazılı iken kalkıp bizim konsepte aykırı demek eşekliktir. 

1.Tahribat.Com"un amacı bilgi paylaşmaktır, Diğer kullanıcılarla tartışma ortamı yaratmanız, hakaret etmeniz kabul edilemez.

Bilgi denmiş. Her türlü bilgi paylaşımına açık bir platform. İsteyen istediği bilgiyi paylaşabilir.

2.Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır. 

İsteyen istediği konuyu hakaret etmeden, toplumsal kurallara uygun biçimde tartışabilir.

Allah yoksa konusu asılı kalabiliyorsa 5 vakit namaz konusuda asılı kalabilir. 

3.Site içi bölücülük yapanın (Örneğin imzalara Bizim isteğimiz olana kadar foruma gelmiyoruz, protesto ediyoruz gibi şeylerin) sonucu sorgusuz sualsiz ban"dır. Sadece banlada kalsa iyi, ömür boyu peşine düşer hayatını zindan ederiz. Kimseyi zorla tutmuyoruz. 

Site içinde bu milletin büyük bir kısmına ait gerçekle dalga geçmek aşağılamak bölücülük yapmaktır. Milleti birbirine düşürmektir.

Bu maddenin bir kısma uygulanıp diğer kısma uygulanmaması ilginçtir.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ibosoft adamina gore muamele yapmiyoruz burda.

birinin actigi konu sana gore hakarettir ama digerine gore degildir nasil ki Ataturke fazla ovgulu yazan birini sen Ataturk u peygamber gibi gosteriyor dedigin gibi. 

bu konuyu da laiklige bagladin ya helal olsun.

ben yillardir sunu yikmaya calisiyorum ama senin gibi arkadaslar sagolsun oyle yazilar yaziyorsunuz ki milletin eline koz veriyorsunuz

laiklik = dinsizlik demek degildir

muslumanlik = yobazlik demek degildir

nato kafa nato mermer arkadaslar sagolsunlar... 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

birinin actigi konu sana gore hakarettir ama digerine gore degildir nasil ki Ataturke fazla ovgulu yazan birini sen Ataturk u peygamber gibi gosteriyor dedigin gibi. 

ben yillardir sunu yikmaya calisiyorum ama senin gibi arkadaslar sagolsun oyle yazilar yaziyorsunuz ki milletin eline koz veriyorsunuz

abi konunun sonunda bağlanış şekline ben bir şey demiyorum, konuyada bir şey demiyorum 

yalnız bu tip konuları tutamak edip benim inancıma saldıranlara iki çift lafım vardı onları söyledim geçti. 

Bu sitede en sevdiğim ve takdir ettiğim (yönetim olarak) iki kişiden birisin. Diğeri güçlüdür ki kardeşim yernde adamdır.

Sizin kestiğinizi yerim. 

Lakin sıkıntı duyduğum konularda ki yukarıda yazdım, bazı insanların siteden ebediyen uzaklaştırılması buranın selameti

birlik ve beraberliği açısından elzemdir.

Sırf milleti birbirine düşürmek için konu açan zibidiler var. Kavgasız ortamdan rahatsız olanlar var. 

Bunları ayıklamanızı talep ediyorum. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

underzero bildiğin ama yinede inatla inkar ettiğin konuya cevap olaraktan tuğrulbaba'nın cevabını örnek gösterir ve sözlerime burada son veririm

ayrıca

din=arabistan

din=iran - ırak

din=yobazlık

vs

vs

vs

de değildir

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Ya tugrul baba yanlıs anlamada bırsey sorucam TÜRBAN kavramı kac yıldan berı turkıyede emınım benden daha ıyı bılıyorsundur olan bır kavram benım ananemde 5 vakıt namazını kılar basını orter ama turban dene sıkma kafayla degıl sımdı benım ananem dınısızmı gavurmu? latıfe hanımın ortundugu ıle gunumuzde BAZI SIYASI PARTILERIN SIMGESI HALINE GELMIS SIKMA KAFA bırmı elını vıcadanına koy onu soyle.....
Toplam Hit: 9269 Toplam Mesaj: 77