İnanç Vs.
-
İnanan kesim daha saldırgan bana göre, ben hiç ramazanda oruç tuttuğu için dayak yiyen görmedim, ya da namaz kılıyor diye. Ama tersleri tonlarca örneklendirilebilir.
Ben inanan inanmıyan diye ayrım yapmam, saygı duyarım. İnanıyorum diyen de neye inandığını anlasa sanırım bunlar zaten olmaz. Ama bir gerçek var ki, aslında inanmıyanlara daha fazla yükleniliyor =)
-
din konuları yasaklandı diye görmüştüm dün mü ne ama bilmiyorum tam emin değilim.Eskiden ne güzeldi din ve siyaset konuları yasaktı, rene askerden döndü hepsini geri getirdi forumun mına kodu
-
sana bi kız bulalım
-
"faith is not an argument" bazı inanç sistemlerinin temelidir.. dindar olanların saldırgan olduğuna katılıyorum.. farklı olmadıklarını düşünenler farklıdan korkar ancak farklı olan olmayanlardan korkmaz.. Bu ilkel (! belki de modernler ilkeldir) kabilelerin incelenmesi sürecinin iş hayatı versiyonunda da gözlenmiştir.. Sebepsiz bir var olmaya inanıyorsan veya var olmanı yüce bir güce bağlıyorsan..
-
çok takıyorsunuz bu yaratıcı işine çok
-
bu tür konular yasak değil miydi?
-
Her türlü DİN ve SİYASET konusu açmak KESİNLİKLE yasaktır. "Bu konuyu siyaset yapmak için açmadım sadece görün diye açtım" tarzı konular açmak ve herhangi bir konuya siyasi yorumlar yapıp tartışma yaratmakta bu yasak kapsamındadır.
Yönetim -
yat uyu..
-
imam vs. hoca değilim ve bu sitede bu tür insanlar yok .
herkesin ne söyleyeceği belli herkes kendi durumu üzerine yorumlar bu olayı .
kafam karışık diyorsun git imama anlat durumu . tatmin olmazsan gerisi sana kalmış . .
müslümanım elhamdülillah
-
değişen bir dünyaya değişmez hükümlerle hükmetmeye çalışmak ne kadar mantıklıysa değişmez kutuplardaki insanların olduğu yerde din konusu açmak o kadar mantıklı, şimdi sen emrowu dinden çıkartabilir misin hayır =D