İnanç Vs.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Bu gün okuduğum 2. gereksiz yazıydı. Hayatının karışıklığından girmişsin , inanmaktan devam etmişsin , kuranın diline değinmişsin , sonra herkese kızmışsın :) 

''Bırakın abi ya, inanıyorum işte. Yok bi sebebi. İnandığımdan inanıyorum.''  

Dostum sen rahat rahat inan , kimse sana karışmıyor ! Hatta camilere gidersen ücretsiz namaz bile kılabilirsin :) Bizden ne istiyorsun :D

Not:  Ancak konuyu düzgün seçersen , anlatım dilini de biraz geliştirirsen lezzetli yazılar yazabileceğini düşünüyorum.

İndia İndia !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu gün okuduğum 2. gereksiz yazıydı. Hayatının karışıklığından girmişsin , inanmaktan devam etmişsin , kuranın diline değinmişsin , sonra herkese kızmışsın :) 

''Bırakın abi ya, inanıyorum işte. Yok bi sebebi. İnandığımdan inanıyorum.''  

Dostum sen rahat rahat inan , kimse sana karışmıyor ! Hatta camilere gidersen ücretsiz namaz bile kılabilirsin :) Bizden ne istiyorsun :D

Not:  Ancak konuyu düzgün seçersen , anlatım dilini de biraz geliştirirsen lezzetli yazılar yazabileceğini düşünüyorum.

-----------------------------

Eleştirin için teşekkürler :) biraz öfkeliydim o yazıyı yazarken, tekrar okuyunca ben farkettim ne kadar kopuk gittiğimi. Tavsiyeni dikkate alacağım

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
Toplam Hit: 4617 Toplam Mesaj: 23