İnancını Sağlamlaştırmak İsteyenlere
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
pcdoktor636 bunu yazdı:
tantum bunu yazdı:
adamına göre değişir arkadaşlar,her konuda az çok bilgisi olan bi adam ve mantıklı laflarıda var.saçma gelen izlemez mantıklı gelen izler..
-----------------------------bu adamların derdi cemaat.
adamın cemaatten olduğunu duyduğu anda tamam adamla ilgili herşey bitmiştir.
adam cern de profesör olsa farketmez.
-----------------------------Evet cemaat hocam derdim. Bu adam göğe havalansa gene küfür ederim :)
-----------------------------düşünmemizi engelleyen şey önyargılarımızdır (aybert aynştayn :)
-
Hacı şakamısın sen ya. "Allah'ın varlığına dair beni çok ikna edici şeyler söyledi ve izledikten sonra Allah'ın varlığına ikna oldum." Bu video ile Allah'ın varlığına ikna olmuşsun ve inancını sağlamlaştırmak isteyenlere diye konu açmışsın.
-
Opter bunu yazdı:
Hacı şakamısın sen ya. "Allah'ın varlığına dair beni çok ikna edici şeyler söyledi ve izledikten sonra Allah'ın varlığına ikna oldum." Bu video ile Allah'ın varlığına ikna olmuşsun ve inancını sağlamlaştırmak isteyenlere diye konu açmışsın.
-----------------------------Ben bu ve türevleri şerefsizleri dinledikçe dinden soğuyorum. İnsanlardan soğuyorum :). Adamlar 10 yılda dinler arası diyalog diye afedersiniz din falan bırakmadılar birde bu adamlar dine olan bağlılığımı artıracak? Herif amerikanın güdümünde virjinyadan yönetiyo salaklar ordusunu... Ölün dese ölürler öldürün dese öldürür bu adamlar bunlara güvenilir mi?
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------düşünmediğim bazı şeyleri düşünmeme neden oldu belki benim cahilliğim yada körlüğümdendir.Ama bir üyenin bile birşeyleri akıl etmesine yarayacaksa böyle bir konu açarım.
-
edit ya sabır :D
-
ExpirE bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu ve türevleri şerefsizleri dinledikçe dinden soğuyorum. İnsanlardan soğuyorum :). Adamlar 10 yılda dinler arası diyalog diye afedersiniz din falan bırakmadılar birde bu adamlar dine olan bağlılığımı artıracak? Herif amerikanın güdümünde virjinyadan yönetiyo salaklar ordusunu... Ölün dese ölürler öldürün dese öldürür bu adamlar bunlara güvenilir mi?
-----------------------------Cemaatin neler yaptığı, kimler tarafından yönetildiği vs. değil konu. Bu fıkra değil ki ben okurken çok güldüm alın sizde gülün diyesin :|
-
cemaat boktur ama her cemaatçiye kötü demem, ne olduğunu bilmeden bağlanan binlerce temiz insan var.. İnanıyormusunuz ki burda konuşan cemaatin yediği boklardan haberdar olsun?
Videoyu anlatan adam zamanında her boku yemiş ne hikmetse fettullah gülenden çok etkilenip dine dönmüş videodada anlatır içtiği esrarı attığı hapı.. Özetle birşeyler almak için dinleyen herkez birşeyler öğrenir kimseyede izleyin müslüman olun aq'duğumunun dinsizleri demedim saçma bulan yorum yapmasın çok mu zor anlamıyorum ki
-
Adam süper fıkra anlatıyoo
Tarzı farklı ama sonuç aynı =)
-
İzlemek için açtım, adam peşpeşe fıkraları sıraladı birindede küfür etti.Ciddiyetsiz video.
-
tantum bunu yazdı:
cemaat boktur ama her cemaatçiye kötü demem, ne olduğunu bilmeden bağlanan binlerce temiz insan var.. İnanıyormusunuz ki burda konuşan cemaatin yediği boklardan haberdar olsun?
Videoyu anlatan adam zamanında her boku yemiş ne hikmetse fettullah gülenden çok etkilenip dine dönmüş videodada anlatır içtiği esrarı attığı hapı.. Özetle birşeyler almak için dinleyen herkez birşeyler öğrenir kimseyede izleyin müslüman olun aq'duğumunun dinsizleri demedim saçma bulan yorum yapmasın çok mu zor anlamıyorum ki
-----------------------------Böyle bir başlıkta konu açıp içine o şekil bir yazı yazman ilginç geldi yorum yaptım. Konuyu çok mantıklı bulanın yorum yapması gibi saçma bulan da yorum yapabilir