İnancını Sağlamlaştırmak İsteyenlere
-
Güzel kardeşim umarım bu başlık altında seni üzmezler. İyi niyetinten şüphem yok. Önceki konularda çok meraklı görmüştüm seni.
Allah'u teala bir kutsi hadiste buyuruyor ki. Ben saklı bir hazineydim bilinmek istedim. Bunun için yaratıldık. Sende Yaradanını bilme yönünde ilerliyorsun. İLk basmağa adımını atarsan gerisi gelecektir. Allah muvaffak etsin, o yollardan ayırmasın hepimizi. Tefekkür dinimizde çok önemli.
Ama bunun yanında Bugun duyduguma göre Allah varlığını ispat konusunda kafilerden ileri gidenlere müminlere karşı onlara azabın hak olması için bu konuda galip gelmelerine izin verirmiş. Yine bugun duydugum bir şey. Nasip olmayınca kimseye iman nasip olmuyor. Peygamber efendimizin amcası Ebu leheb. Kendisine Tebbet suresi indikten tam 8 sene sonra ölmüştür.
Ne diyordu surede ?
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile.
Ebu lehebin eli kurusun! Hem de kurudu, ne malı fayda verdi ona. Ne kazancı! O, bir alevli ateşe girecek. Karısı da odun hamalı olacak. Boynun da liften bir ip (olduğu halde beraberinde olacak)Bu bbile buyuk bir mucize. Eğer ebu leheb 8 senelik surede bir kere kelime i tevhid getirseydi ayet düşecekti!
Umarım faydası olur birilerine.
-
sana bişey söliyim adamın biraz inancı var onuda şu ortalıkta geçen sakallılar yüzünden o da kayboluyo.
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------
tantum bunu yazdı:
cemaat boktur ama her cemaatçiye kötü demem, ne olduğunu bilmeden bağlanan binlerce temiz insan var.. İnanıyormusunuz ki burda konuşan cemaatin yediği boklardan haberdar olsun?
Videoyu anlatan adam zamanında her boku yemiş ne hikmetse fettullah gülenden çok etkilenip dine dönmüş videodada anlatır içtiği esrarı attığı hapı.. Özetle birşeyler almak için dinleyen herkez birşeyler öğrenir kimseyede izleyin müslüman olun aq'duğumunun dinsizleri demedim saçma bulan yorum yapmasın çok mu zor anlamıyorum ki
-----------------------------Böyle bir başlıkta konu açıp içine o şekil bir yazı yazman ilginç geldi yorum yaptım. Konuyu çok mantıklı bulanın yorum yapması gibi saçma bulan da yorum yapabilir
-----------------------------iyi o zaman saçma bulduğumuz her konuya girip hocam şakamısın sen diyelim
+
söyledim siliniyor konu
-
bu nasil bir başliktir :)
-
tantum bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
tantum bunu yazdı:
cemaat boktur ama her cemaatçiye kötü demem, ne olduğunu bilmeden bağlanan binlerce temiz insan var.. İnanıyormusunuz ki burda konuşan cemaatin yediği boklardan haberdar olsun?
Videoyu anlatan adam zamanında her boku yemiş ne hikmetse fettullah gülenden çok etkilenip dine dönmüş videodada anlatır içtiği esrarı attığı hapı.. Özetle birşeyler almak için dinleyen herkez birşeyler öğrenir kimseyede izleyin müslüman olun aq'duğumunun dinsizleri demedim saçma bulan yorum yapmasın çok mu zor anlamıyorum ki
-----------------------------Böyle bir başlıkta konu açıp içine o şekil bir yazı yazman ilginç geldi yorum yaptım. Konuyu çok mantıklı bulanın yorum yapması gibi saçma bulan da yorum yapabilir
-----------------------------iyi o zaman saçma bulduğumuz her konuya girip hocam şakamısın sen diyelim
+
söyledim siliniyor konu
-----------------------------Konuyu sildir diyen yok sana, böyle küsüp konuyu sildiriyorum da yakışmadı. Tamam kardeşim kusura bakma, hayırlı akşamlar
-
Opter bunu yazdı:
tantum bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
tantum bunu yazdı:
+
söyledim siliniyor konu
-----------------------------Konuyu sildir diyen yok sana, böyle küsüp konuyu sildiriyorum da yakışmadı. Tamam kardeşim kusura bakma, hayırlı akşamlar
-----------------------------hocam çocuk değilim küsüp birşeyleri sildireyim sizinle alakalı değil sana da hyırlı akşamlar
-
küsüp konuyu sildirmek bu yükün altına giren bi insana yakışmadı
boşver hocam girdin mi bu işe kötü yorumlara gözünü kapa
-
bu konuşma bizim okulda gerçekleşti zamanında, sonra televizyonlara çıktı zamanında. :)
bu arada bir istatistik yapmaya kalkarsak açılan her 10 konudan 3'ü böyle tartışmalarla devam ediyor. :/
-
Dostum boşuna uğraşma.Burda hiç kimse bu videoyu izlemeden yorum yapacak.Bu yüzden laf yetiştirme sinirlerin bozulur.
-
sagol müdür benim inancı zayıflamış kuzene gereken videoydu ilac gibi geldi eyvallah