folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İnanılmaz Erken Emeklilik™: 5 Sene İçerisinde Emekli Olun!

İnanılmaz Erken Emeklilik™: 5 Sene İçerisinde Emekli Olun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    mkeles84 bunu yazdı

tam kafama göre birini bulmuştum, hemen konusunu takip edeyim diyordum, banlanmış.

bunu da banlayın muhtemelen multisi

bunu da banlayın bu da diğer multi, kamufle olmak için ilk multiyi ele vermiş :)

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    SeRDaR bunu yazdı

Saadet zinciri zannettim okurken 😀

Bence iki konu sonra gelecek o, isindiriyor. Kesin saadet zimbirtisi cikacak ya kesin.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    mkeles84 bunu yazdı

tam kafama göre birini bulmuştum, hemen konusunu takip edeyim diyordum, banlanmış.

bunu da banlayın muhtemelen multisi

bunu da banlayın bu da diğer multi, kamufle olmak için ilk multiyi ele vermiş :)

:D buda mefhumun muhalifi gösterisi yapıyor. bunada 12 saat

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    synx
    synx's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Yazıya yeni bölümler ekledim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Nereye kaç para yatırıp bu sisteme dahil oluyoruz onu söyleyin

#saadetZinciri

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Bence iki konu sonra gelecek o, isindiriyor. Kesin saadet zimbirtisi cikacak ya kesin.

%90 fikrim bu yönde. Böyle ılıman yaklaşan, babacan yazanların ardında bugüne kadar hep saadet zinciri çıktı.

Naturalist bir cemaat ihtimali de yok değil. Gelin cemiyete girin, birlikte doğayla uyum içinde, kapitalist ürünler, markalar olmadan yaşayalım olayına da yatkın görünüyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

25 senem kaldı çok şükür

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Austen bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

%90 fikrim bu yönde. Böyle ılıman yaklaşan, babacan yazanların ardında bugüne kadar hep saadet zinciri çıktı.

Naturalist bir cemaat ihtimali de yok değil. Gelin cemiyete girin, birlikte doğayla uyum içinde, kapitalist ürünler, markalar olmadan yaşayalım olayına da yatkın görünüyor.

Ya da bi scam pesinde, bir ay sonra sitesini acinca bu gercek miymis ya diyerek inanilmaz erken emeklilik diye googlea yazanlar bu konuyu gorecekler mesela. Cok mu fesatim diye dusunuyorum da durduk yere bu konular hic hayra alamet degil.

izzmarit tarafından 22/Eyl/16 13:54 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    synx
    synx's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Nereye kaç para yatırıp bu sisteme dahil oluyoruz onu söyleyin

#saadetZinciri

Para yatırmıyorsunuz, üyelik yok. Saf, damıtılmış bilgi veriyorum.

Farklı bir yaşam stili mümkün.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

İnanılmaz Erken Emeklilik™ sonundaki TM trade mark anlamına geliyor. Girip tpe.gov.tr' den sorguladım ama bir tescili bulunmuyor ancak! banada nedense sadet zinciri gibi bir olaymış gibi gelmedi değil. Ayrıca oturup hesapladım hiçte gelirimin %80' ini falan biriktiremiyorum maksimum en fazla olsa olsa %30 biriktirebilirim onda da yaşam standartımdan feraget etmem gerekir. 

MANTIKSIZ bence :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 5152 Toplam Mesaj: 36
kredi kartı para borç erken emeklilik