İnanılmaz Erken Emeklilik™: 5 Sene İçerisinde Emekli Olun!
-
SweetyVolty bunu yazdımkeles84 bunu yazdı
tam kafama göre birini bulmuştum, hemen konusunu takip edeyim diyordum, banlanmış.
bunu da banlayın muhtemelen multisi
bunu da banlayın bu da diğer multi, kamufle olmak için ilk multiyi ele vermiş :)
-
SeRDaR bunu yazdı
Saadet zinciri zannettim okurken 😀
Bence iki konu sonra gelecek o, isindiriyor. Kesin saadet zimbirtisi cikacak ya kesin.
-
noname bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdımkeles84 bunu yazdı
tam kafama göre birini bulmuştum, hemen konusunu takip edeyim diyordum, banlanmış.
bunu da banlayın muhtemelen multisi
bunu da banlayın bu da diğer multi, kamufle olmak için ilk multiyi ele vermiş :)
:D buda mefhumun muhalifi gösterisi yapıyor. bunada 12 saat
-
Yazıya yeni bölümler ekledim.
-
Nereye kaç para yatırıp bu sisteme dahil oluyoruz onu söyleyin
#saadetZinciri
-
izzmarit bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Bence iki konu sonra gelecek o, isindiriyor. Kesin saadet zimbirtisi cikacak ya kesin.
%90 fikrim bu yönde. Böyle ılıman yaklaşan, babacan yazanların ardında bugüne kadar hep saadet zinciri çıktı.
Naturalist bir cemaat ihtimali de yok değil. Gelin cemiyete girin, birlikte doğayla uyum içinde, kapitalist ürünler, markalar olmadan yaşayalım olayına da yatkın görünüyor.
-
25 senem kaldı çok şükür
-
Austen bunu yazdıizzmarit bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
%90 fikrim bu yönde. Böyle ılıman yaklaşan, babacan yazanların ardında bugüne kadar hep saadet zinciri çıktı.
Naturalist bir cemaat ihtimali de yok değil. Gelin cemiyete girin, birlikte doğayla uyum içinde, kapitalist ürünler, markalar olmadan yaşayalım olayına da yatkın görünüyor.
Ya da bi scam pesinde, bir ay sonra sitesini acinca bu gercek miymis ya diyerek inanilmaz erken emeklilik diye googlea yazanlar bu konuyu gorecekler mesela. Cok mu fesatim diye dusunuyorum da durduk yere bu konular hic hayra alamet degil.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Nereye kaç para yatırıp bu sisteme dahil oluyoruz onu söyleyin
#saadetZinciri
Para yatırmıyorsunuz, üyelik yok. Saf, damıtılmış bilgi veriyorum.
Farklı bir yaşam stili mümkün.
-
İnanılmaz Erken Emeklilik™ sonundaki TM trade mark anlamına geliyor. Girip tpe.gov.tr' den sorguladım ama bir tescili bulunmuyor ancak! banada nedense sadet zinciri gibi bir olaymış gibi gelmedi değil. Ayrıca oturup hesapladım hiçte gelirimin %80' ini falan biriktiremiyorum maksimum en fazla olsa olsa %30 biriktirebilirim onda da yaşam standartımdan feraget etmem gerekir. MANTIKSIZ bence :)