folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İng Tercümesi İyi Olan Elemanlar Bi Yardım Etseniz..

İng Tercümesi İyi Olan Elemanlar Bi Yardım Etseniz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yani ogretmen aralarda ogrencileri kaldiriyor 2.234 alti cizili olani kesirli bir sekilde oku diyor oda "34 bolu 1000" diyor.Bunun gibi sorular! tam olarak istiyorsan yarin aciklayayim.

işte o ders esnasındaki konuşmalar değilde aralarda çıkan adamların konuşmaları lazım.o bayan öğretmende arada çıkıo yorum yapıo.esas o açıklayıcı kısımlar önemli.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bi elinde 1 bolu 10'u bir elindede 0,1'i tutuyor bunlari teker teker okutuyor.-1 i gosteriyor bu nedir diyor.Ogrencide o hicbirseydi sayilmaz diyor.Sonra  yazilar yaziyor bunlari ogrencilere kademe kademe okutuyor ornek: 2.345 bu ikisinin altini ciziyor ve ogrencininde bu kesiri 0,045 olarak okumasi gerekiyor.Ogrenci cevap olarak 45 bolu 1000 yanitini veriyor.Digerlerinede benzer sorular soruyor.Daha sonra elinde yuvarlak olarak bir kagit gosteriyor 10 bolmeli bu kagit bi bolumu kesik.Simdi ogrenciye soruyor kagidin bu yuzunde ne var diyor.Ogrencide: 9 bolu 10 cevabini veriyor.Kagidin arkasini ceviriyor burada ne var diyor.Ogrencide: 90 bolu 100 diyor.Peki diyor ogretmen sence bunlar arasinda bir fark varmidir diyor.Ogrenci:Hayir ikiside birbirine esittir diyor.Yani 9 bolu 10 esittir 90 bolu 100e.Ve bunun gibi be hazirladim bile sunuyu:D:D:D

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Iste o aciklama kisminda kayda deger bisi yok yani onlardan ogrencilerin yaptigi seyleri soyluyolar.Anlatabildimmi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    bi elinde 1 bolu 10'u bir elindede 0,1'i tutuyor bunlari teker teker okutuyor.-1 i gosteriyor bu nedir diyor.Ogrencide o hicbirseydi sayilmaz diyor.Sonra  yazilar yaziyor bunlari ogrencilere kademe kademe okutuyor ornek: 2.345 bu ikisinin altini ciziyor ve ogrencininde bu kesiri 0,045 olarak okumasi gerekiyor.Ogrenci cevap olarak 45 bolu 1000 yanitini veriyor.Digerlerinede benzer sorular soruyor.Daha sonra elinde yuvarlak olarak bir kagit gosteriyor 10 bolmeli bu kagit bi bolumu kesik.Simdi ogrenciye soruyor kagidin bu yuzunde ne var diyor.Ogrencide: 9 bolu 10 cevabini veriyor.Kagidin arkasini ceviriyor burada ne var diyor.Ogrencide: 90 bolu 100 diyor.Peki diyor ogretmen sence bunlar arasinda bir fark varmidir diyor.Ogrenci:Hayir ikiside birbirine esittir diyor.Yani 9 bolu 10 esittir 90 bolu 100e.Ve bunun gibi be hazirladim bile sunuyu:D:D:D

hocam eyw saolda senin uyku bastırdı iice galiba :D ben dersten ziyade adamların söledikleri önemli diorum sen maşşallah dersin her noktasını açıkladın bize:D tşkler yine izlediin için ama ödev acil bilionmu adamlara yoğunlaşsak daha ii olur ya.

edit:hee kayda değer bişe yok derken dersi özetliolar o zaman o aralarda.o tarz şelermi var diosun.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ewet simdi hoca anlatiyor sonra adamlar anlatiyor simdide gruplar halinde deneyelim falan diye zaten ozet bolumundede(yani ilk basta) yaziyi tercume ettimya oradaki gibi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Neyse sana hairli odevler elimden geldigince yardimci olmaya calistim yatiom ben:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    Neyse sana hairli odevler elimden geldigince yardimci olmaya calistim yatiom ben:D

eyv saolasın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ben yazmadım lan ilk yorumları :|

ben yazsam full çevirirdim :P

buradan bunları yazana sesleniyorum; olm rahat bırak benim ekkantı gel sana kefil olam =)))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    ödevin süresini uzattık bitazdaha ama hala tam çeviriyi yapamadık.uğraşan varmıdır bilmiorm ama adamların ve bayan hocanın  arada(ders dışında) söyledii şeyleri çevirebilen varsa yazabilirler.konuyu takip edior olcam..

Toplam Hit: 4740 Toplam Mesaj: 30