İngilizce Nefreti
-
Olmadıysa, baştan başla.
-
maserati bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
İngilizce öğrenilmez mi ya? Hem de tam bölümündesin.
Keşke çok çok iyi bilseydim şu dili deli gibi internette ne varsa okurdum. :)
Yİne de gönlünde farklı bir iş varsa onu yap derim.
zaten okuyarak ingilizce öğrenilir hocam
Aynen. İnternette gezerek baya bir ilerlettim. Pek doğru cümle kuramasam da yazılanları anlıyorum. :)
-
Bi tane guzelinden hatun bul, 2 aya kalmaz ingilizce uzerine doktora yaparsin
-
demek ki millet boşu boşuna dil kurslarına dışarda ki ülkelere w&tlara boşuna gidiyor hemen bir yabancı hayat işçisi bulsak her dili öğrenicez
çok koğğğmiksiniz damına banayım
-
Bir insan bir dilden nasıl ve neden nefret edebilir ki? Nasıl bir geçmişin oldu da buna bu kadar nefret besledin çok merak ediyorum.
İkincisi bu eğer şimdi ortaya çıkmadıysa bunu bile bile neden pişti oldun da İngilizce bölüm yazdın?
İstemedikten sonra alfabeyi bile öğrenemezsin. Sokma akılla iş yürümez.
-
Ben de fransızcayı sevmiyorum, çünkü bilmiyorum.
-
manyaki bunu yazdı
:)) bende sevmiyorum. Biz boğazdan konusunca kaba onlar konusunca ne kadar seksi diyorlar ya böylelerini tek tek yakalayıp dövesim var :))
-
Clostridium bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=yed_LBjsKlQ
keşke şu keyften mahrum kalmayı seçmeseydin güzel dost ..
5:00 dan başla .)
Money is money lan. :)))
Burda hakli haksizi anlayamadim. Memur para istiyor. Adam bozukluk verdi diye almiyor illa kağıt para diyor sanirim.
Bizde böyle birini kitlesen ne olur ne sakin adammis. Kapiyi tirmalarim ben :)
-
futurist bunu yazdımanyaki bunu yazdı
:)) bende sevmiyorum. Biz boğazdan konusunca kaba onlar konusunca ne kadar seksi diyorlar ya böylelerini tek tek yakalayıp dövesim var :))
fransiyca askin dilidir derler. Ben de cok severim fransiz konusmalari.. Ancak fransiz aksanli ingilizce pek cekilmiyor. Bizim bazi hocalarda acayip guclu bir fransiz aksani var, ingilizceleri bazen komik oluyor :)
Fransizca da dil ahengi var, cok onemli telaffuz ve bogazdan konusma degil, muhtemelen r harflerine soyluyorsun ama gayet yumusak bir r harfi, turkcedeki r cok daha sert. Almanca genel olarak kaba dil olarak bilinir ama onlarin da r leri gayet yumusak soyleniyor, telaffuz biraz sert ama..
Ben seviyorum fransizcayi, yakalayip dovebilirsin beni :)
bu aksanla ilgili link yolladim pm den
-
italyanca kadar güzel ve eğlenceli bir dil yok bence :)
@futurist
https://www.youtube.com/watch?v=lz0IT4Uk2xQ