İngilizce Nefreti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

İngilizce sevilecek bir dil değil zaten .. ama bilmekte fide var..

Şarkı seviyosn şarkılar , şarkı sözleri üzerinden git

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Benim arkadaşlarım online play station oynayarak ingilizce öğrendi. Film izle, oyun oyna, chat yap bir süre sonra öğrendiğini farkediyorsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ingilizce ögrenilebilecek en kolay dillerden biri (gramer bakımından, özellikle türkce'yle vs karsılastırdıgında)

özellikle diger dillerdeki en büyük sıkıntı ve ingilizcede olmayan zımbırtı artikel. bu derdin yok.

o yüzden fazla büyütme ögrenemiyorsan arnavutca falan dene, bu kafayla cok zor. dünya üzerinde en cok konusulan 3.dil -335,000,000- (en common (yaygın)) ögrenmek istemiyorsan senin essekligin hocam.

bi gün ise basladiginda ya da bi yurt dısına gittiginde  bi kızla tanısıtıgında bar da etc. derdini anlatamadıgında o zaman kendini sikersin. :) o zaman akıllanırsın.

nasıl ısınırım diyosan tinder kullan ya da almanca ögrenmeye basla.

almanca bilen biri olarak ingilizcenin kolay oldugunu almanca ögrenmeye basladıgımda anlamıstım, yüzüme tokat gibiydi..

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Diline, dil değdir belki ısınırsın (ciddiyim)

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

iki tane ingiliz karıyla tanış bak nasıl sevıp ögrenmeye calısıyorsun :D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

dili ders olarak görme. dili iletişim aracı olarak gör. sana tavsiyem varsa imkanın yurt dışına çık direk.1 dk bile bekleme o zmn anlayacaksın bu işin ders değilde bir iletişim aracı olduğunu.

bir süre sonra sende çok seveceksin

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Valla dediklerinizi yaptın açıkçası bir bok olmadı. Nefret ede ede okuyorum ve 4 sene böyle geçecek Türkçe YL yapınca rahat ederim. Psikoloğun İngilizce bilmesi veya bilmemesi çok mühim bir durum mu? Terapiye gelecek adam zaten İngilizce anlatacaksa zaten hayır der geçerim. Türkiye'de kaç kişi çok iyi derecede biliyor ki ben yer açmak için sadece mezun olmak istiyorum. Her bok tanıdık diplomayı al gel yeter diyen kadro 

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

İngilizceye çok kolay ısınabilirsin :)

İngilizce de konuşurken, yazarken hiç fark etmez anlatım bozukluğu yapamazsın, örneğin Türkçede "Ne zaman geliyorsun" gibi saçma sapan zamanı belli olayan bir cümle kuramazsın (biz Türkçeyi sonradan bozduk, Türkçe bomba gibi bir dil)

Öğrenmek için uygun bir dildir çünkü kuralları belli, ıstisnası çok çok azdır,

Tam anlamıyla iş anlaşması dilidir, konu hakkında havada veya anlamsız hiç bir konu kalamaz,

Artikel derdi yok, Almancaya buradan selam gönderiyorum :)

Nautilus tarafından 27/Nis/16 10:58 tarihinde düzenlenmiştir

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Birgün iki sap cluba gittik.

Arkadaşım benden 2 kat daha yakışıklı bir çocuktur ama dil yok.

Girerken 2 yunanla konuştum kapıdan girdik,

İçerde de 2 tane amerikalı bulduk ama miranda kerr dersiniz görseniz.

Birkaç prosesten sonra kızla arkadaşım dışarı çıkıyoruz deyip bizi de dışarı çıkardı.

Arkadaşım garibim kıza tek bildiği ingilizce cümle olan "i'm hungry" demiş. Kız da çıkıp birşeyler yiyelim demiş. Sıçtık sıvadık.

Velhasıl kız arkadaşıma numarasını vs verdi ama iş çıkmadı.

O günden sonra arkadaşım ingilizce öğrendi işte.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Hacım yakinda 1 yıl olacak bir ilişkim var ve yabancı hatun ile işim olmaz. Miranda Kerr dahi olsa çünkü dilden nefret ettiğim için konuşmam club vs de gitmeyi hiç sevmem. Ben zorunluluk olmasından nefret ediyorum seçim şansı vs olsa kursa belki giderdim ama şimdi nefret ediyorum ve engel önümde. Türkçe olss direkt bölüme başlardım rahat rahat okurdum. 2 sene kaybettim salak bir dil yüzünden şimdi 2 biter 3 olurdum seneye 4 hop okul bitti işte salak bir dil ancak bu kadar engel olabilir. Ben dil seven, yeni insanlarla tanışayım zart zurtunda değilim hacı o yüzden dil öğrenmeyi artık zerre desteklemiyorum. Sevgilim Türkçe Hukuk okuyor mutlu ve rahat amk ben ise okuyacağım şeyi çevirmek zorundayım. Bu da + zaman kaybı ve zorluk demek. İngilizce biliyorum ama özellikle konuşmuyorum yazmıyorum vb onların yaptığını onlara yapıyorum ve haz alıyorum 

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
Toplam Hit: 5629 Toplam Mesaj: 45
i̇ngilizce