İngilizce Nefreti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Not bunu yazdı

Hacım yakinda 1 yıl olacak bir ilişkim var ve yabancı hatun ile işim olmaz. Miranda Kerr dahi olsa çünkü dilden nefret ettiğim için konuşmam club vs de gitmeyi hiç sevmem. Ben zorunluluk olmasından nefret ediyorum seçim şansı vs olsa kursa belki giderdim ama şimdi nefret ediyorum ve engel önümde. Türkçe olss direkt bölüme başlardım rahat rahat okurdum. 2 sene kaybettim salak bir dil yüzünden şimdi 2 biter 3 olurdum seneye 4 hop okul bitti işte salak bir dil ancak bu kadar engel olabilir. Ben dil seven, yeni insanlarla tanışayım zart zurtunda değilim hacı o yüzden dil öğrenmeyi artık zerre desteklemiyorum. Sevgilim Türkçe Hukuk okuyor mutlu ve rahat amk ben ise okuyacağım şeyi çevirmek zorundayım. Bu da + zaman kaybı ve zorluk demek. İngilizce biliyorum ama özellikle konuşmuyorum yazmıyorum vb onların yaptığını onlara yapıyorum ve haz alıyorum 

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Seninki de bir seçim tabi.

O zaman farklı bir kanaldan örnek vereyim.

Atıyorum,

Sen web tasarımcısın ben de web tasarımcıyım.

Senin pazarın Türkiye'nin yarısı(çünkü websitelerinin yarısının ingilizce seçeneği mevcut), benim pazarım tüm dünya.

Hayatımda yaptığım en mantıklı iş 14-15 yaşlarında ingilizce öğrenmek. İngilizcem pro olmasa da işimi görüyor ve hayatımı kazanıyorum sayesinde.

Sevmiyorsan da zorlama amk.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

önce kuralları öğren sonracıma SVOPT denilen yani subject, verb, object, place, time olayını iyice bil sonracıma herşey kendiliğinden gelir.. eskiden bende senin gibiydim sonra biraz üzerine gidince aslında nefret edilmemesi gereken bir konu olduğunu anladım.. valla sevmesekte, nefret etsekte günümüz dünyasında ingilizce şart amk.

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Erasmus kulubune katıl. Açıkcası bana herkes ingilizce biliyormuş gibi geliyor :S Hatta biri bilmediğini falan söylediğinde garipsiyorum

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D demek senin yolunda Nefret etmek. Bu Demirkubuz`un kader yada yazgı filmini seyretmeyin ^^)

bu arada S,V,O,P,T neymiş yav. hiç dikkat etmiyorum. biraz akışa bırakıyorum o kadar.

Let's we try this in English. Don't push it hard. sometimes, it is necessary to leave it way of what to be do

bakalım kaç tane yanlış çıkacak :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 6024 Toplam Mesaj: 45
i̇ngilizce