İngilizce Öğreniyoruz Kaliteli Bir Konu
-
yabancı insanlarla konuşarak geliştirebilirsiniz. 9gag.com da yorumları karıştırın ordaki uzak doğulu hintli endonezyalı filipinli elemanları fb den falan ekleyip muhabbete girin.
skypedan falan konuşup pronounce da geliştirebilirsiniz.
-
takipteyim
-
o değil de ben artık ingilizce yazıların bi kısmını anladığım halde türkçe'ye çeviremez duruma geldim :S napıcam bilmiyorum :S
-
skypetan birileriyle konuşmak istersen bende var bi kaç amerikalı ingiliz telaffuz açısından onun dışında yurt dışından bir çok yerden kişiylede konuşuyorum.Beni de ekleyebilirsin asıl istersen bi amerikalıdan farkım yok :P
-
Hocam sesli bir şekilde kitap okumak İngilizce konuşmada en etkili çalışmalardan biri tavsiye ederim. Oxford'un kitapları var İngilizce kurslarında okutulan. Bize onlardan okulda veriyolardı. Tavsiye ederim sesli kitap okumayı düsşün mutlaka. Arkadaşın biri de livemochadan bahsetmiş. Livemocha hakikaten internette bulunabilecek en iyi kaynaklardan biri. Bir çok dili o dili ana dili olarak konuşan insanlarla etkileşim içinde öğreniyorsun o da tavsiyemdir.
-
konuyu ben de takipteyim..
-
livemocha'yı tavsiye ederm
-
kıymetli bir konu olmuş açtığın,takipteyim.
-
internet bağlantıısı nın ewde eolmaması ne kötü lan :| kafedende olmuo takipteyim
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------internet bağlantıısı nın ewde eolmaması ne kötü lan :| kafedende olmuo takipteyim
-----------------------------güzel dökümanları çıktı alıp evde okuyabilirsin hocam. ben öyle yapıyodum dial-up zamanlarında falan özellikle. şimdi çıktı almak da çok ucuz o zamanlara göre tabi.