İngilizce Öğreniyoruz Kaliteli Bir Konu
-
çizik (bu konu çok ünemli)
-
Dil öğrenmek zekanın farklı bir alanı sanırım... Bana nasip olmuyor bu iş... Umarım başarırsınız... Takipteyim, hevesim gelince yeniden buraya uğrar bakarım :)
-
DİL ÖĞRENMEK ZAMAN İSTER BU YÜZDEN SABIRLI VE AZİMLİ OLMAK LAZIM..
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------hocam rosetta stone diye bir program var onu yükle ve çalışmaya başla seni konuşturarak resimlerle dil öğretiyor daha iyi bir program görmedim cidden işine yarayacaktır.
-----------------------------En guzelini soylemis, Rosetta stone dan daha iyi yok.
-
hacı sen hazırlığı geçtin mi ?
-
Bundan bir sene önce ingilizcem çat pat şeklindeydi
1 senedir evimde AFS adlı programla yabancı bir misafirim var.Şuan i can speak about everything durumuna geldim sayılır.
Kısacası mecbur kalmalısın ya da birebir insanlarla konuşmalısın.
-
çizgi
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------Bundan bir sene önce ingilizcem çat pat şeklindeydi
1 senedir evimde AFS adlı programla yabancı bir misafirim var.Şuan i can speak about everything durumuna geldim sayılır.
Kısacası mecbur kalmalısın ya da birebir insanlarla konuşmalısın.
-----------------------------bu nedir bir açsan _
-
sormak istediğim önemli bir soru var. reach gibi face to face gibi kitaparın vocablary kısmında kelimeler için öxel kısımlar var. ask smb to do smt gibi ancak gramer kitaplarında bu yok gibi görünüyor. yani kalıp fiiller tamlamaları nereden öğrenmeliyim ?
-
ingilizce tercümanlık okuyan bi kız arkadasın olsun. gerisi kolay :)