İngilizce Öğreniyoruz Kaliteli Bir Konu
-
malum herkesin hazırlıktan bildiği cambridge ve macmillan ın kitapları onun dışında başka türlü ingilizce öğrenemezsin tam manasıyla tabii kitapları işleyecek yabancı bir öğretmen lazım en iyisi üniversitenin hazırlığına git sene sonu advanced olursun herkes öyle yaptı...
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------malum herkesin hazırlıktan bildiği cambridge ve macmillan ın kitapları onun dışında başka türlü ingilizce öğrenemezsin tam manasıyla tabii kitapları işleyecek yabancı bir öğretmen lazım en iyisi üniversitenin hazırlığına git sene sonu advanced olursun herkes öyle yaptı...
-----------------------------O dediklerin de dahil hiç bir İngilizce gramer kitabı kullanmadım, yabancı bir hocadan da ders almadım. Oturup İngilizce öğrenmek için ders de çalışmadım. Ama gel gör ki ileri seviye İngilizcem var. Demem şu ki bu iş formul işi değil, kendini vereceksin, kaynak bahane. İngilizce dünya dili, her yerde ingilizce var. Öğrenesi olan adam öğrenir zaten.
-
hocam rosetta stone diye bir program var onu yükle ve çalışmaya başla seni konuşturarak resimlerle dil öğretiyor daha iyi bir program görmedim cidden işine yarayacaktır.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------o değil de ben artık ingilizce yazıların bi kısmını anladığım halde türkçe'ye çeviremez duruma geldim :S napıcam bilmiyorum :S
-----------------------------:) normal birsey bu bazi cumleleri anliyorsun ama,tercume gelistirmen gerek bazen ettigin cumle sacma bir anlam tasiyor sen anliyorsun ama anlatamiyorsun bunun icin surekli ceviri yapman gerek
-
Belli basli gramer konularini ogreneceksin
Kelime ezberleyeceksin
Ingilizce metinler yazmaya calisacaksin
Internette speaking yapacaksin
Livemocha gibi yerlerden dogru yaptigini kontrol ettirecek arkadaslar edieneceksin
Gramer kitabi olarakta benim tavsiyem
Essential Grammar in Use (Kırmızı - Mavi - Yesil) 3 renkte 3 asamada gramer konularini anlattiklari kitaplari var. Kirmizi baslangic icin, mavi orta, yesil ileriydi sanirim. Cokta guzel anlatiyor.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Belli basli gramer konularini ogreneceksin
Kelime ezberleyeceksin
Ingilizce metinler yazmaya calisacaksin
Internette speaking yapacaksin
Livemocha gibi yerlerden dogru yaptigini kontrol ettirecek arkadaslar edieneceksin
Gramer kitabi olarakta benim tavsiyem
Essential Grammar in Use (Kırmızı - Mavi - Yesil) 3 renkte 3 asamada gramer konularini anlattiklari kitaplari var. Kirmizi baslangic icin, mavi orta, yesil ileriydi sanirim. Cokta guzel anlatiyor.
-----------------------------bu gramer kitapları Azar olarak geçer.. Eğer az çok temelin varsa (pre int) ilk kitabı almayabilirsin. Boğaziçinde kullanılıyor odtüdede kullanılıyormuş galiba. Neyse kitap ta aşırı derecede örnekler var çabuk sıkılan biriysen benim gibi yüzüne bile bakmayabilirsin kitabın :)
Edit: Bu kitaplarda 3 renk olayı olduğundan karıştırmışım. Neyse Madem öneriimiş azara hiç bulaşma derim :D
-
ingilizce çok kolay bir dilde adam gibi 1 yıl sabah akşam bu işe kendimizi kaptırmamız lazım
kızı babasından istemek için ingilizceyi sökmem lazım yoksa iş yatacak :)edit : ha bugünde fabrikada alman amcaya sorunu anlatabilmenin mutluluğu var :)
-
İngilizce lazım herdaim...
-
Zor ezberliyor olmam ve kusursuzluk takıntım kafamı hayli ağrıttı. Kelime ezberlemek zorlaştı. *türkçeye çevirmeyin derler bu sefer öyle başladım ancak geri bildirimde sıkıntı var. kelimenin ingilizce anlamını ve cümle içindeki kullanışını ezberlemek ve hatırlamak gayet zor oluyor.
-
live mocha iyide ayrıntı yok ya :S. çok basit.