İngilizce Öğrenmek
-
İngilizceyi kafaya taktım , kesinlikle öğrenmem lazım. Kursa başlamayı düşünüyorum. Sizlere sormak istediğim ;
1. Gerçekten çalışırsam ne kadar sürede öğrenirim ?
2. Anadil seviyesinde konuşabilmem için ne önerirsiniz ?
3. İstanbul'da (Anadolu yakası olursa iyi olur ) Bildiğiniz kurs varmı ?
Eminim tecrübeli müridler vardır. Cevaplarınızı bekliyorum.
-
4-6 ayda öğrenirsin kendini verirsen..anadil seviyesinde kısa zamanda zor ama iyi öğrenebilirsin.kursa gitmen lazım tabiiki. english time ya da dilko öneririm sana..
-
1.Seçimine kalmış.gittiğin kurs hıyar gibi bi yerse sittin sene öğrenemezsin.
2.Hipnozla 1 haftada öğretiyorlar.Ama kampa giriyorsun.Bebeklerin dil öğrenme metoduyla alakalı bişeyler vardı.Tabii parası biraz tuzlu.Sonuçta 1 hafta boyunca orda kalıyorsun.
3.Kurs seçimine çooooooooook dikkat et.Bir kere veriyorsun.Sonra benim gibi kafanı direklere vurma.
-
@Triumph
Hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım ingilizce kursu konusunda tecrüben oldu. Bildiğin kaliteli kurslar varmı ? Parası neyse vericem , yeterki ingilizceyi öğreneyim.
-
istek + kabiliyet + egzersiz+zaman = sonuç
yada
maymun iştahlılık + bir anlık heves = fantezi
-
4-5 ayda ya da çok iyi bir kursa giderek ingilizceyi hemen öğrenemessin. Öğrendiğin İngilizce Türkiye'ye gelen turistlere yol tarif etmekten öteye gitmez. Hiçbir kursta 4-5 ayda İngilizce öğreteceğini iddaa edemez, iddaa eden kurslar ise ticari kaygı güder.
-
Paraya kıyacaksın.Bunu dene derim.Adamların kurumsal hizmetleride ve referans listesi yeterince tatmin edici.Ama rezervasyon yapıyorsun.http://www.nlpgrup.com/
Genede seçimini yapmadan evvel;
sikayetvar.com'
eksi,private,uludagsozluklerden
oyumsana.com'dan bir bak gidenler ne düşünüyor.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------4-5 ayda ya da çok iyi bir kursa giderek ingilizceyi hemen öğrenemessin. Öğrendiğin İngilizce Türkiye'ye gelen turistlere yol tarif etmekten öteye gitmez. Hiçbir kursta 4-5 ayda İngilizce öğreteceğini iddaa edemez, iddaa eden kurslar ise ticari kaygı güder.
-----------------------------kursa parayı verip kendini onlarn kollarına bırakırsan tabii öğrenemezsin..hakettiği calışmayı ve azmi gösterirsen olur hoca..tecrübeyle sabit..
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------2.Hipnozla 1 haftada öğretiyorlar.Ama kampa giriyorsun.Bebeklerin dil öğrenme metoduyla alakalı bişeyler vardı.Tabii parası biraz tuzlu.Sonuçta 1 hafta boyunca orda kalıyorsun.
-----------------------------Aslında bu metodu kendinizde uygulayabilirsiniz. Fakat 1 haftada hipnozla ingilizce öğrenilmez.
Bazı uydu kanallarında bebeklere yönelik ingilizce çizgi filmler var, sıfırdan başlayanlar için faydalı olabilir.
-
RaCiNGeR bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
-----------------------------4-5 ayda ya da çok iyi bir kursa giderek ingilizceyi hemen öğrenemessin. Öğrendiğin İngilizce Türkiye'ye gelen turistlere yol tarif etmekten öteye gitmez. Hiçbir kursta 4-5 ayda İngilizce öğreteceğini iddaa edemez, iddaa eden kurslar ise ticari kaygı güder.
-----------------------------kursa parayı verip kendini onlarn kollarına bırakırsan tabii öğrenemezsin..hakettiği calışmayı ve azmi gösterirsen olur hoca..tecrübeyle sabit..
-----------------------------Hiç kimse 4-5 ayda anadil seviyesinde ingilizce öğrenemez, para kısmı önemli değil. En kaliteli kurslar bile bu riski göze almaz.
-
Swool bunu yazdı:
RaCiNGeR bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Hiç kimse 4-5 ayda anadil seviyesinde ingilizce öğrendiğini öğrenemez, para kısmı önemli değil. En kaliteli kurslar bile bu riski göze almaz.
-----------------------------arkadasım adam 4-5 ayda öğreteceğini söylemiyorki..sadece sana öğrrenebilceğin imkanları sunduğunu söylüor.gerisi sana kalmıs..kaldıki azim olduktan sonra kursta sart değil..sultanahmette halıcılar catır catır konusuor kursuz derssiz..iş kursta değil yanii...ben bunu kastetmedim..