folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Öğrenmek

İngilizce Öğrenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Sitede öyle yazıyor.1 haftada öğretiliyor.Hani sallamasyon bir firma olsa eyvallah ama kurumsal referans listesi bakkalınm veresiye defteri gibi oku oku bitmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    1 haftada öğrettikleri ingilizce wastage seviyesini geçmez. Eğer 1 haftada ingilizce öğrenilseydi o kadar iş adamı yanında tercümanla gezmek zorunda kalmazdı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    RaCiNGeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Swool bunu yazdı:
    RaCiNGeR bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

4-5 ayda ya da çok iyi bir kursa giderek ingilizceyi hemen öğrenemessin. Öğrendiğin İngilizce Türkiye'ye gelen turistlere yol tarif etmekten öteye gitmez. Hiçbir kursta 4-5 ayda İngilizce öğreteceğini iddaa edemez, iddaa eden kurslar ise ticari kaygı güder.

kursa parayı verip kendini onlarn kollarına bırakırsan tabii öğrenemezsin..hakettiği calışmayı ve azmi gösterirsen olur hoca..tecrübeyle sabit..

Hiç kimse 4-5 ayda anadil seviyesinde ingilizce öğrendiğini öğrenemez, para kısmı önemli değil. En kaliteli kurslar bile bu riski göze almaz.

arkadasım adam 4-5 ayda öğreteceğini söylemiyorki..sadece sana öğrrenebilceğin imkanları sunduğunu söylüor.gerisi sana  kalmıs..kaldıki azim olduktan sonra kursta sart değil..sultanahmette halıcılar catır catır konusuor kursuz derssiz..iş kursta değil yanii...ben bunu kastetmedim..

4-5 ayda ingilizce öğrenileceğini iddaa eden sensin, kurslar değil :) Konu başlığında anadil seviyesinden bahsediliyor o yüzden. Kurs şart değil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ben 6aylik beginner seviye kursu tamamladim.Sonrasinda EFU'nun 80-90 cd lik setini netten cekmistim.Ingilizce bir set , daylight gibi degil.Hoca dersi falan ingilizce anlatiyor.Zaten elementary seviyede bildigim icin ingilizce anlatilan derside anlamam zor olmadi.Zamanla muthis faydali oldugunun farkina variyorsun.Bunun yaninda 30-40 tane ingilizce roman-oyku falan okuyup bitirdim , temel ve orta seviyeler.Sonra okuma - yazma - anlama isini cozuyorsun.Konusma isine geliyor.Onuda pratikle halledeceksin.Turist falan imkanin yoksa , skype gibi servislerden iyi yararlanacaksin yada nette bir suru ingilizce ogrenmek isteyen insanlarin bulustugu sesli sohbet odalari var oralarda muhabbet edeceksin.Bir sure sonra "oha , lan ben o kadar gramer kastim adamlar nasil konusuyor , ingilizce boyleyse cok basit" diyorsun ve yine bir sure sonra teknik bir sinava giriyorsun 3satir cumle arada ne noktalama isareti nede baska birsey var "oha , boyle ingilizcemi olur diyorsun" Yani hoca sozun ozu onemseyeceksin , seveceksin.Birde  elma=apple  gibi ogrenme ingilizceyi.Apple=apple ingilizce dusunmeye bakacaksin :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

İlk düzeyi bitiren öğrenciler dünyanın her yerinde temel ihtiyaçlarını giderecek düzeyde, anlama, konuşma ve yazma becerilerine sahip olurlar.

Adamlar 1 hafta içinde anadil seviyesinde öğrettiklerini iddia etmiyorlar zaten. Fakat hipnoz yöntemi olmadan , 4 ayda öğreniceğini  1 haftada öğretiyorlar.

Anadil seviyesinde konuşabilmek için zaten pratik yapmak lazım.  İngilizce konuşulan bi memlekete gitmek gibi.

edit: yarın ilk işim kursu aramak :) bakalım ne dicekler .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    RaCiNGeR bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:
    RaCiNGeR bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

4-5 ayda ya da çok iyi bir kursa giderek ingilizceyi hemen öğrenemessin. Öğrendiğin İngilizce Türkiye'ye gelen turistlere yol tarif etmekten öteye gitmez. Hiçbir kursta 4-5 ayda İngilizce öğreteceğini iddaa edemez, iddaa eden kurslar ise ticari kaygı güder.

kursa parayı verip kendini onlarn kollarına bırakırsan tabii öğrenemezsin..hakettiği calışmayı ve azmi gösterirsen olur hoca..tecrübeyle sabit..

Hiç kimse 4-5 ayda anadil seviyesinde ingilizce öğrendiğini öğrenemez, para kısmı önemli değil. En kaliteli kurslar bile bu riski göze almaz.

arkadasım adam 4-5 ayda öğreteceğini söylemiyorki..sadece sana öğrrenebilceğin imkanları sunduğunu söylüor.gerisi sana  kalmıs..kaldıki azim olduktan sonra kursta sart değil..sultanahmette halıcılar catır catır konusuor kursuz derssiz..iş kursta değil yanii...ben bunu kastetmedim..

4-5 ayda ingilizce öğrenileceğini iddaa eden sensin, kurslar değil :) Konu başlığında anadil seviyesinden bahsediliyor o yüzden. Kurs şart değil.

ama sonucta da burada kimseye amatör çözümler sunamayız dimi? profesyonel tavsiyeler yapılmalı..kimse hevesiyle boğulmasına neden olacak ezbere dönük üfürkten öneriler yapılmamalı

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

AKÜ  nün sağlam olması lazım? nedür akü?

Azim + Kararlılık + Ümit = AKÜ     ama genelde üüyü abartıp hüsranla sonuçlanır bu dava.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    RaCiNGeR bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

ama sonucta da burada kimseye amatör çözümler sunamayız dimi? profesyonel tavsiyeler yapılmalı..kimse hevesiyle boğulmasına neden olacak ezbere dönük üfürkten öneriler yapılmamalı

Evet, 4-5 ayda ya da hipnozla bir haftada ingilizce öğrenilebileceğini iddaa etmeleri amatör bir çözüm olur. Yaptığım profesyonel bir tavsiyeydi. Eğer karşı tarafı bu duruma ikna edersek hevesiyle boğulur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    RaCiNGeR bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

Evet, 4-5 ayda ya da hipnozla bir haftada ingilizce öğrenilebileceğini iddaa etmek amatör bir çözüm olur. Yaptığım profesyonel bir tavsiyeydi. Eğer karşı tarafı bu duruma ikna edersek hevesiyle boğulur.

ben 4-5 ayda ana dili gibi öğrenebileceğini iddia etmioyorum..sadece konusabilir duruma gelebileceğini söylüyorum..kaldı ki xxx gazetesinin verdği elektronik sözlükle beraber su kadar kupona verilen dil eğitim setini al ewde otur..öğrenirsin gibi bir tavsiyede de bulunmuorum..profesyonel öneriyese tabii ki kurs diyeceksin..ama hers kurs değil diye de ekliyorum haliyle..

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Senin iddaa ettiğini kasdetmedim zaten, iddaa etmeleri demem daha doğru olur :)
Toplam Hit: 3994 Toplam Mesaj: 31