folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ingilizce Ozel Ders Mi , Kurs Mu , Online Kurs Mu ?

Ingilizce Ozel Ders Mi , Kurs Mu , Online Kurs Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

http://www.maltadilokulu.org/

8 haftalık bir programa git o seni açar.

hocam bu malta olayinida arastirdimda ciddi anlamda pek olumlu yorum yok gibi yada banami ole denk geldi

@ehlikeyif  bogazici aradim suan kurs yok dediler doluymus :/ yoksa oradan memnun olan 2 arkadasim vardi gidicektim

Ekşi sözlükteki entellerden bahsediyorsan. Onlar herşeyin en iyi şekilde olması gerektiğini düşünürler. Yok sağlam bir birıtın aksent şart. Maltadakilerin ingilizcesi bizim kürtlerin türkçesi gibi yorumlar salakça bana göre. Sonuçta ingilizce konuşulan bir ülkede 2ay kalman sana büyük bir özgüven kazandırır. Özgüven çok önemlidir. Grammerda ingilizceye takla attırıp konuşmaya gelince be bü yapan bir çok akademisyen tanıdım. Eğer gerçekten bu dili konuşmak istiyorsan, başta gerçekten istemelisin. Dil işi, akşam işten geldikten sonra 10 kelime ezberlemeyle olacak iş değil. O dildeki insanlar gibi düşünmeyi öğrenmen gerek. Bu arada kolay, eforsuz ingilizce öğrenme diye başlayan setlerden uzak dur. Dilde öğrendiğin herşey gibi emek isteyen birşey.

hocam bunun farkinda oldugum icin zaten sacma kurs vs gibi sistemlere para dokmek istemiyorum. malta isi olabilir ancak suan degil upper-inter. olmadan gidilmemesi gerektigini dusunuyorum. gak guk etmek icin oraya gitmeye gerek yok diyorum. o yuzden once burda o seviyeye gelene kadar gramer ve kelime bilgisi olarak kendimi gelistirmem gerekiyor diye dusunuyorum. konusma isini online oyun vs ile cozmeye calisiyorum simdilik. istedigims eviyeye ulasincada yurtdisi zamanim olursa gitmek sknti degil.

velhasil bole bi durum icinde hocam bu 3 secenekden en iyisini secmeye calisiyorum pek bir beklenti icinde degilim kendim zaten calisiyorum ancak herseyde oldugu gibi bir seyi ogrenmek icinde bosuna zaman kaybetmemek adina isi bilen birinin elini tutmasi gerekiyor :)

edit : eforsuz birsey tabikide olmuyora hocam su egitims etleri icin nediyorsun ? ornegin effortless gibi setler icin

İstemsizce güldüm kardeş :) Seti hiç incelemedim. Adına bakarak bu setide hiçe saymak dogru olmaz. Sen bir izle ölç tart. Online youtube kanallarını takip edebilirsin.

https://www.youtube.com/user/learnexmumbai

https://www.youtube.com/results?search_query=engvid

Hikaye dinlemeni de tavsiye ederim. Önceden türkçesini okudugun bir hikaye olursa daha verimli olacaktır anlama açısından.

https://www.youtube.com/watch?v=oms0vm1Ac7U

Hikaye kanalı için

https://www.youtube.com/channel/UCdltMPd-Bkxm0XGwXI2f5hw

Bu arada ingilizce seviyen ne alemde tamamen sıfırmı yoksa geniş zaman geçmiş zaman bunları ayırt edebiliyormusun?

1234567B tarafından 22/Tem/15 13:37 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

eyw birazdan incelemeye gecicem kanalari vs . hocam seviyem liseden sonra unide secmeli ruscaya gittim ingce hic kasmadim ancak 7 ay kadar danimarkada falan bulundum pratigim konusma tecrubem vs var turkceden baska 2 dil bildigimden dili cabuk kavrama ve hata yapmayi umursamadan pervarsizca sallayip konusma yetilerim var :) 

upper a kadar bir gramer tekrari ve kelime haznesini gelistirip direk konusma olayina dalmak amacim bakalim sunlari bi incelim icime yatana baslicam bi sekilde artik 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    mavitutku bunu yazdı

hocam seviye ve ihtiyacına bağlı biraz, 

Grammar durumun nedir ?  Eksik ise özel ders öneririm en hızlı yol.

Konuşma cümle kurma durumun nedir ?  Effortless setini ve pod cast leri öneririm , 

online eğitim de alabilirsin bence , gazi dil okulu felan başarılı baya. düzenli olur.

gramer skntim biraz var ve temelden biraz tekrar ve ardindan konusma agirlik sekilde istiyorum. benim olayim konusup dersleri seri sekilde atlayip kendimi gelistirmek. konusma pratigi yapmak benim icin cok daha onemli. akademik makale yazicak degilim ancak calistigim yerde temel dokuman vs ihtiyaclarinida karsilamak istiyorum. 

effortless setini cok duydum parasida cok geldi gozume gercekden etkili olurmu siz denediniz mi  ? torrentden bulup indirmeye calisirim en ktou ihtimal

Valla Hocam , Effortles ın özellikler Power english in çok faydasını gördüm. banada buradan bir arkadaş yollamıştı. 

ama tabi üstüne erasmus kattım , kendim çok yoğun çalıştım , Bbc pod castler felan.. işim gücüm ingilizceydi yani hocam. tek hobimdi.

Şimdi de Çince deniyorum , hayırlısı bakalım :)

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    mavitutku bunu yazdı

hocam seviye ve ihtiyacına bağlı biraz, 

Grammar durumun nedir ?  Eksik ise özel ders öneririm en hızlı yol.

Konuşma cümle kurma durumun nedir ?  Effortless setini ve pod cast leri öneririm , 

online eğitim de alabilirsin bence , gazi dil okulu felan başarılı baya. düzenli olur.

gramer skntim biraz var ve temelden biraz tekrar ve ardindan konusma agirlik sekilde istiyorum. benim olayim konusup dersleri seri sekilde atlayip kendimi gelistirmek. konusma pratigi yapmak benim icin cok daha onemli. akademik makale yazicak degilim ancak calistigim yerde temel dokuman vs ihtiyaclarinida karsilamak istiyorum. 

effortless setini cok duydum parasida cok geldi gozume gercekden etkili olurmu siz denediniz mi  ? torrentden bulup indirmeye calisirim en ktou ihtimal

Valla Hocam , Effortles ın özellikler Power english in çok faydasını gördüm. banada buradan bir arkadaş yollamıştı. 

ama tabi üstüne erasmus kattım , kendim çok yoğun çalıştım , Bbc pod castler felan.. işim gücüm ingilizceydi yani hocam. tek hobimdi.

Şimdi de Çince deniyorum , hayırlısı bakalım :)

ilgincmis hocam indirim bakim su seti nedir bi gorim :) erasmus sansim yok ancak upper seviyeye cikarsa ben gerisini hallederim gibime geliyor :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu konu senin azmine ve pratik yapmana göre değişkenlik gösterir. aslında hiç kursa gitmeden internette döküman okuyup video izleyerek iyi derecede ingilizce öğrenen arakdaşlarım var.

bende eksiklerimi şu siteyi takip ederek telafi etmeye çalışıyorum: http://bedavaingilizcedersler.com/ 

sitenin sahibi amcamız, yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra internet ile tanışıp, ülkeme nasıl hizmet ederim diye düşünüyor ve bir site olayına giriyor. her konuyu parçalar halinde seviyelerine göre ayırıp videolar çekiyor. sonra her seviyeden sonra sınavlar hazırlamış onlara giriyorsun. yabancı arakdaşlarına reading yaptırıyor, değişik bir tarzı var. 2000 üzerinde video var sitede, tavsiye ederim.

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

aksam eve dondugumde bu diller ile ilgili bir konu acacagim hocam, bakmani tavsiye ederim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    saposcol bunu yazdı

bu konu senin azmine ve pratik yapmana göre değişkenlik gösterir. aslında hiç kursa gitmeden internette döküman okuyup video izleyerek iyi derecede ingilizce öğrenen arakdaşlarım var.

bende eksiklerimi şu siteyi takip ederek telafi etmeye çalışıyorum: http://bedavaingilizcedersler.com/ 

sitenin sahibi amcamız, yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra internet ile tanışıp, ülkeme nasıl hizmet ederim diye düşünüyor ve bir site olayına giriyor. her konuyu parçalar halinde seviyelerine göre ayırıp videolar çekiyor. sonra her seviyeden sonra sınavlar hazırlamış onlara giriyorsun. yabancı arakdaşlarına reading yaptırıyor, değişik bir tarzı var. 2000 üzerinde video var sitede, tavsiye ederim.

hemen daldim siteye hocam saolasin :) internetden calisarak tabikide ogrenilebilir ama dedigim gibi dogru materyal dogru yontem = kisa zamanda en iyi sonuc olarak baktigim icin olaya o yuzden bi arastirmaya girdim kisa zamanda harikalar yaratmak degil kisa zamanda en iyi seviyeyi yakalamak. ancak hocamizin sitesi gercekden iyimis tekrardan tesekkurler :)

@unbalanced  hocam takipcinim zaten her konuda bekliyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

beyler bir online egitim sitsinden 30dklik deneme dersi sitedim ve verdilr daha yeni bitirdim 30dk da iyi gecti hocanin aksagani kulagima iyi geldi tirmalamadi filipinlerdenmis bayan ve uzun suredir egitim veriyormus gunluk hayatdan kesitlerle basladik ve citayi az yukselterek olayi bitirdik.

verimli gecti gibime geldi beni tatmin etti ancak yinede icimde bir kusku var :D bizi yemesinler falan diye site ismi yazmiyorum konu acik die. bu sekilde hergun 1 saat konussam calistigim konular uzerine 1 ayda mukemmel sonuc alirim gibime geliyor yada kendimi yiyorum :D

edit : hoca simdi yazdi listening is advanced. Speaking is a little over beginner. tahmin ettigim gibi sasirmadim :D

Absolut tarafından 22/Tem/15 15:50 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Bence kurs. Yabanci hoca varsa ama. Ben memnun kalmistim acikcasi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Koreli arkadaş var, Amerikadan geldi, şakır şakır speaking English. Kore aksanı hoc belli değil.

Toplam Hit: 3735 Toplam Mesaj: 36
ders