İngilizcede Yardımcı Olacak Babayiğit :)
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------
Glaxoks bunu yazdı:
zndmn bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------tamamdır
biraz çalışayımda şu sınavdan 100 alayım
beni bırakın 100 almam gereken bir sınav var
yerim seni ÖSS/erdal demirkıran :D
-----------------------------hehe..biraz çalışıyımda yüz alıyım kardeş adam gibi çalışsan alırsın tabi biraz kafanında ing ye müsait olması laızm bnmde yarın ingilizce sınavım var ilki 65 ikincisi 89 kafam rahat yani =) sana kolay gelsin
-----------------------------ulan yapılır mı bu bana?
noldu hayırdır ? =) kardeş sen çıkta çalış ...gerçi bnm de sınavım var ama ben daha kalırım ya tahribatta =)
-----------------------------şuan çalışıom zaten arada bir bakıom konuya
taktik gelmiş mi diye:D
-
Bizimde yarın ingilizce sınavımız var .
55 + 86 aldım yazılılardan ...
Sınıftaki kızların baya yararı olacaktır sana sınava girmeden önce bi uğra yanlarına zaten başka bişeye yaradıkları yok :D
-
okelalik yapiiim biraz. hadi sana good luck :)))
-
14 veya 20 alacak kadar İngilizce yoksunuysan , Antikky'nin dediği gibi kopya çeksen de işe yaramaz .
Kağıtları değiştireceksin mecburen , bu da riskli ama risk almak zorundasın ne de olsa kaybedecek bir şeyin yok . Kağıtları değiştikten sonra sakın kapanma sınava dikkat çekersin , orta okulda bir sosyal bilgiler hocamız vardı çok güzel bir söz söylemişti ; "Ben sizi kopya çekerken suçüstü yakalamasam bile kopya çektiğinizi anlıyorum , çünkü kopya çeken veya kopya çekmeye hazırlanan bir öğrenci o durumun psikolojisine giriyor , anlamamak mümkün değil."
Sen kağıtları değiştir , dünya s...ne minare g.tüne takıl , doğal ol (çok zor ama olabilirsin belki) , biriniz kaliteli (Tombow veya Uniball olabilir) uç kullansın , diğeriniz normal kurşun kalem . Bu kadar çok katakulli yapacağınız hocanın aklına gelmez inşallah .
Hoca baştan yanlışsın ama bir kaç taktik verdim . Yani qambler'ın dediği gibi yarım saatte ezberlersin onları , çok zor bir şey değil . Amma abartmışsın , 14 nedir ya ?
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
:) h.t.v.f
-----------------------------katılıyorum :)
-----------------------------o ne yaw bende katılmak istiyorum =)
-
xyzw__ bunu yazdı:
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
:) h.t.v.f
-----------------------------katılıyorum :)
-----------------------------o ne yaw bende katılmak istiyorum =)
-----------------------------daha gençsiniz gün gelir katılırsınız :P
-
al Glax bu cok isine yarayacak 20 adet cozumlu testcik var.
-
ibadeath bunu yazdı:
-----------------------------al Glax bu cok isine yarayacak 20 adet cozumlu testcik var.
http://rapidshare.com/files/117809894/cevaplipdf.rar.html
-----------------------------sağol canım bi bakayım:)
-
bu testler benim gittigim ingilizce kursundan alıntıdır.
bide sana saglam bir site soyliyim girip ordada arastirma yapabilirsin.
-
usta sana onların formüllerini yassak bile sen 20 14 aldıysan onları ezberlesend cumlede kulanamassın