İngilizcesi Sağlam Ya Da Sağlama Yakın Olanlar :D [Yardım]
-
arkadaslar kuzenimin bi ödevi var ancak ödevi uzun süre önce ben üstlenmistim. ameliyat felan olacak haftaya. mayıs a kadar teslim edilcekmis :S 2-3 cümle cevirdim sonra tıkandım. Comic Sans MS 12 ile 3 sayfa tutuyor :D Palandöken ile ilgili bi yazı. hayır icin ceviren cıkarsa sevinirim, olmazsa pm atın ücretli yapın :S yardımlarınızı bekliyorum :|
-
ing. olsa çevirirdim hemen ama yok :/ 40 yılda bi hayır işlemiş olurdum (: ingilizce bilen 4-5 ark birer paragraf çevirse olay biter aslında bi el atsanız..?
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
ing. olsa çevirirdim hemen ama yok :/ 40 yılda bi hayır işlemiş olurdum (: ingilizce bilen 4-5 ark birer paragraf çevirse olay biter aslında bi el atsanız..?
-----------------------------dedigin gibi de olabilir aslında. ayrıca düşünmen yeter ;) düşüncen için teşekkürler :P bu arada konuyu yukarı almış oldum xD
-
vizelerim 22sinde bitiyo:S
o vakitten sonra olur diyosan 1/3ünü alabilirim..malum sınavlardan sonra memlekete gitcem falan:S
-
hocam cok iyi degil ama denerim bir senin icin yararsa kullanirsin.. postala bakalim metni buraya..
ingilizcemin bana yarari yok ama bakalim sana yardimci olabilcem mi :B ?
-
hajı ben biras yardım edebilrm...msn adresini pm den at ekleym...msnden konuşurz...
-
1/3 ' ini hallederim. (Tek Sayfa) Konuyu bu şekilde parçalara ayırıp herkes bir ucundan tutarsa daha rahat olur.
-
yardımınız icin tesekkur ederim.
http://rapidshare.com/files/106945550/palandoken.doc.html
erk hoca pm atıorm simdi ;)
swool,thrbtcell,captixx sizlere de teşekkür ederim :P
-
hacım para mara hikaye.ben hallederdim ama vaktim yok kusura bakma.24 saat yetmiyor.gunde 2-3-4 saat arasında netim var sadece.o da Tahribat ta ve bi kac sitede geciyor.bu tarz konularda yardımcı olmak isterdim.php-css de felan.yardımcı olacak cok arkadas vardır diye dusunuyorum.insallah baska zaman iyi bir sekilde yardımım dokunur.
Küçük bir dipnot:
ŞU AN Kİ TBMM MECLİSİ'NDE TÜM MİLLETVEKİLLERİNİN SADECE % 14 Ü İNGİLİZCE BİLİYOR.YABANCI DİL OLARAK.YANİ BU DA 20-30 KİSİ FELAN SANIRSAM.BASKA DİL BİLEN YOK.GİDİN HESABI SİZ YAPIN . :)
-
f1kr3t , 2. sayfayı önümüzdeki hafta çevrilmiş halde gönderirim. 1. ve 3. sayfaları çevirttir.
-
fiko bana pm den bi kaç paragraf yolla bugün yarın çevirip geri yollarım..
rapidde yemeğim var o yüzden indiremiyom :)