folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İngilizcesi Sağlam Ya Da Sağlama Yakın Olanlar :D [Yardım]

İngilizcesi Sağlam Ya Da Sağlama Yakın Olanlar :D [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    arkadaslar kuzenimin bi ödevi var ancak ödevi uzun süre önce ben üstlenmistim. ameliyat felan olacak haftaya. mayıs a kadar teslim edilcekmis :S 2-3 cümle cevirdim sonra tıkandım. Comic Sans MS 12 ile 3 sayfa tutuyor :D Palandöken ile ilgili bi yazı. hayır icin ceviren cıkarsa sevinirim, olmazsa pm atın ücretli yapın :S yardımlarınızı bekliyorum :|

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    ing. olsa çevirirdim hemen ama yok :/ 40 yılda bi hayır işlemiş olurdum (: ingilizce bilen 4-5 ark birer paragraf çevirse olay biter aslında bi el atsanız..?

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    ing. olsa çevirirdim hemen ama yok :/ 40 yılda bi hayır işlemiş olurdum (: ingilizce bilen 4-5 ark birer paragraf çevirse olay biter aslında bi el atsanız..?
    -----------------------------

dedigin gibi de olabilir aslında. ayrıca düşünmen yeter ;) düşüncen için teşekkürler :P bu arada konuyu yukarı almış oldum xD 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

vizelerim 22sinde bitiyo:S

o vakitten sonra olur diyosan 1/3ünü alabilirim..malum sınavlardan sonra memlekete gitcem falan:S 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

hocam cok iyi degil ama denerim bir senin icin yararsa kullanirsin.. postala bakalim metni buraya..

ingilizcemin bana yarari yok ama bakalim sana yardimci olabilcem mi :B ?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    hajı ben biras yardım edebilrm...msn adresini pm den at ekleym...msnden konuşurz...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    1/3 ' ini hallederim. (Tek Sayfa) Konuyu bu şekilde parçalara ayırıp herkes bir ucundan tutarsa daha rahat olur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

yardımınız icin tesekkur ederim.

http://rapidshare.com/files/106945550/palandoken.doc.html

erk hoca pm atıorm simdi ;)

swool,thrbtcell,captixx sizlere de teşekkür ederim :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

hacım para mara hikaye.ben hallederdim ama vaktim yok kusura bakma.24 saat yetmiyor.gunde 2-3-4 saat arasında netim var sadece.o da Tahribat ta ve bi kac sitede geciyor.bu tarz konularda yardımcı olmak isterdim.php-css de felan.yardımcı olacak cok arkadas vardır diye dusunuyorum.insallah baska zaman iyi bir sekilde yardımım dokunur.

Küçük bir dipnot:

ŞU AN Kİ TBMM MECLİSİ'NDE TÜM MİLLETVEKİLLERİNİN SADECE % 14 Ü İNGİLİZCE BİLİYOR.YABANCI DİL OLARAK.YANİ BU DA 20-30 KİSİ FELAN SANIRSAM.BASKA DİL BİLEN YOK.GİDİN HESABI SİZ YAPIN . :)

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    f1kr3t , 2. sayfayı önümüzdeki hafta çevrilmiş halde gönderirim. 1. ve 3. sayfaları çevirttir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

fiko bana pm den bi kaç paragraf yolla bugün yarın çevirip geri yollarım..

rapidde yemeğim var o yüzden indiremiyom :)

Toplam Hit: 4137 Toplam Mesaj: 19