folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İngiltere Uzaylılarla Savaşa Hazır

İngiltere Uzaylılarla Savaşa Hazır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Nick Pope,İngiltere Savunma Bakanlığında 21 yıl (1995-2006) boyunca UFO uzmanı ve UFO projesinde çalışmış bir danışman.İngiltere'nin eğer gerekirse,bir uzaylı tehdidiyle mücadele için gerekli,son derece gelişmiş ve sofistike bir teknolojiye sahip olduğunu söyledi.

Yapılan röportajda söyledikleri; 

-BAE Systems tarafından yapılan bir prototip TARANİS'in uzaylılarla mücadele için kullanılabilecek.

İngiltere%20uzaylılarla%20savaşa%20hazır-taranis_2.jpg

-1991-1994 yılları arasında yılda 200-300 UFO ihbarının yapıldı.Genel savunmayı ilgilendiren potansiyel bir tehdit kanıtı varsa araştırıldığını,UFO ihbarlarının yaklaşık %5 oranında ''açıklanamayan''olarak kaldığını,bunun da potansiyel bir tehlike olarak değerlendirildiğini söyledi.

-UFO gözlemlerindeki ilginç şeylerden biri olağanüstü manevra ve hız yeteneğine sahip olduklarının rapor edilmesidir.Onları gördüklerini söyleyen kişilere göre,onlar her türlü şekil ve boyutta gelebilir.Yaşamın muazzam bir çeşitliliği vardır. (NASA arsenik bazlı bir yaşam buldu)

NASA - NASA-Funded Research Discovers Life Built With Toxic Chemical

-Gezegenimiz bir uzaylı tehdidine maruz kalırsa Reagan'ın BM'de yaptığı bir konuşmasında değindiği gibi,Dünya İnsanları için birleşmek zorunlu olacaktır.(14/10/2010da BM bünyesindeki United Nations Office for Outer Space Affairs (UNOOSA)'da uzaylılarla temas için tayin edilmiş bir büyükelçi hakkındaki haberler ne doğrulandı ne de reddedildi.12 Ocak 2011de ise bilimadamları Dünya'yı uzaylı istilasına hazırlamak için BM'de supra-earth bölümü oluşturmak gerektiğini söylediler)

-Ben orada kesinlikle binlerce ve milyonlarca uygarlık olduğuna inanıyorum.

-Hepimiz korkunç bir uzaylı istilası ya da ET tarzı tüy gibi yumuşak uzaylılar geleceğini umuyoruz.

-Bu arada dünyadışı yaşam arayışı devam ediyor.

-Bir zamanlar bilim kurgu gibi görünüyordu,şimdi giderek gerçeğe dönüşüyor.

-Resmi görüşte UFO'lar ''önemsiz savunma tehdidi'' olarak geçer. 

-Politikamız UFO fenomenini küçümsemek.Ancak alay politikasında çok ileri gidildi.İlginç ciddi bir araştırma terimi yerine UFO meraklıları,UFO avcıları gibi terimler kullanıldı.Tuhaf bir hobi olarak ima edildi.

-Royal Society'de görüşülmekte olan şeylerden biri,-cyborg ve robotların post-biyolojik evreni- yapay yaşamlarla ilgili olabilir olduğu.

Nasıl bir olay,sizi uzaylı yaşam varlığı konusunda ikna etti? Sorusuna şöyle cevap veriyor.

1980 yılında 2 askeri üs arasında Suffolk/Rendlesham Forest'de gökyüzünde bir UFO görülmedi ama gerçekten bir UFO yere indi.Bazı tanıklar minik bir gemi tanımlaması yaptılar.UFO ikinci gecede geldi.Askeri personel,indiği sahayı incelediklerinde,oyuklar buldu.Savunma istihbarat personeli zeminde bir geiger sayacıyla,radyasyon seviyelerini ölçtü.8 kez normal radyasyon seviyesi ölçüldü.

Biz parlamentoya bu olayı ''önemsiz savunma tehdidi'' olarak söyledik.Ama 2 savunma üssü arasına ''muazzam savunma tehdidi''olmayan bir UFO'nun ayak bastığını söyleyemedik.

Nick Pope 9 Haziran 2012de,2012 Olimpiyatları sırasında UFO faaliyetlerine hazırlanılması konusunda uyarıda bulunmuştu.

not : alintidir ...

bu adamlar neyin kafasini yasiyor boyle anlam veremedim , karsi tarafin ( uzaylilarin varsa tabiki boyle birsey) gucunu bilmeden nasil boyle bir gucumuz var diye biliyorlarki ? 

dj_doom hocu dan aciklama bekliyoz ama epeydir piyasada yok salusayla yasak ask yasadiklarina dair laflar donuyor :) 

isin girgiri buda hakkaten bu duruma aciklayici ne dusunuyorsunuz ?

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

silahtan başka bişeye yatırım yaptıkları yok ki şerefsizlerin. usame bin ladinden baya ekmek yediler silah sektörü olarak. şimdi uzaylı istilasına karşı? bu kansızların para için yapmayacağı yok. bu tehditlere inandırmasalar halk ayaklanır niye bizim paramızla silah yapıyonuz diye. sırf bu yüzden sahte bir uzaylı saldırısı düzenleseler şaşmam.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

silahtan başka bişeye yatırım yaptıkları yok ki şerefsizlerin. usame bin ladinden baya ekmek yediler silah sektörü olarak. şimdi uzaylı istilasına karşı? bu kansızların para için yapmayacağı yok. bu tehditlere inandırmasalar halk ayaklanır niye bizim paramızla silah yapıyonuz diye. sırf bu yüzden sahte bir uzaylı saldırısı düzenleseler şaşmam.

bilmem kac milyar insani kadira bilecekleri sekilde sahte bi olay yapa bilirlermiki acaba ? bence ellerinde patlar oyle birsey ama yaptiklarini far edersek soylediklerinde yuzde yuz haklisin

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

bilmem kac milyar insani kadira bilecekleri sekilde sahte bi olay yapa bilirlermiki acaba ? bence ellerinde patlar oyle birsey ama yaptiklarini far edersek soylediklerinde yuzde yuz haklisin

hiçbişey olmaz. en ufak örneği vereyim, tayyip geçen sene çıktı terör örgütüyle görüştüğümüzü söyleyen şerefsizdir dedi. birkaç ay sonra devlet görüşmez devletin kurumları görüşür dedi. (şaka gibi ama değil) bu sene ise imralı ve osloda görüşmeleri için ben görevlendirdim dedi. noldu? ellerinde mi patladı? alenen ortaya çıkan böyle yalanlar bile hiçbir etki yaratmıyor. öyle yönetiyorlar ki süreçleri...

tarihe gelirsek toplumlar sürekli bir tehdit ile korkutulmuştur. soğuk savaş mesela, tarihimizdeki en büyük küresel örneklerden biridir. biz küçüklüğümüzden beri tüm komşularımız pkkya yardım ediyor diye büyütüldük. (ilk okulda öğretmenimiz tahtaya çizerek anlattığını hatırlarım.) komşu ülkelerimiz de aynı şekilde.

bunlar hep planlı işler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Paranoyak Olmuş Bunnar, Ufoları Buldular Konuştular Şimdi Sıra Geldi Savaşamı..?  Bu İnsanoğlu Nasıl Bu Kadar Aptal Ve Akıllı Olabiliyor Anlıyamıyorum..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

türkiye daha bir avuç çapulcu takımıyla baş edemiyor

adamlar alienlarla savaşacak...

türkiyede saysın yerinde

her zaman yaptığı şey :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    patron_38 bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

hiçbişey olmaz. en ufak örneği vereyim, tayyip geçen sene çıktı terör örgütüyle görüştüğümüzü söyleyen şerefsizdir dedi. birkaç ay sonra devlet görüşmez devletin kurumları görüşür dedi. (şaka gibi ama değil) bu sene ise imralı ve osloda görüşmeleri için ben görevlendirdim dedi. noldu? ellerinde mi patladı? alenen ortaya çıkan böyle yalanlar bile hiçbir etki yaratmıyor. öyle yönetiyorlar ki süreçleri...

tarihe gelirsek toplumlar sürekli bir tehdit ile korkutulmuştur. soğuk savaş mesela, tarihimizdeki en büyük küresel örneklerden biridir. biz küçüklüğümüzden beri tüm komşularımız pkkya yardım ediyor diye büyütüldük. (ilk okulda öğretmenimiz tahtaya çizerek anlattığını hatırlarım.) komşu ülkelerimiz de aynı şekilde.

bunlar hep planlı işler.

hocam peki biz bu planin neresindeyiz ve sonucu nereye varacak bu planin ? amac ne sence? 

yan cizdim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı

Nick Pope,İngiltere Savunma Bakanlığında 21 yıl (1995-2006) boyunca UFO uzmanı ve UFO projesinde çalışmış bir danışman

2006-1995=11

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

adamlar nelerin hesabını yapıyorlar.. helal olsun.. (şahsi düşüncemdir)

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    Rebel_Rider bunu yazdı

adamlar nelerin hesabını yapıyorlar.. helal olsun.. (şahsi düşüncemdir)

soguk savas donemindeki gibi bi sidik yarisida ola bilir :) ... bir fikra vardi alman amerikan ve turk bilim adamlarini anlatiyor 

amerikalilar yerin 50 m dibini kaziyorlar bakir tel buluyorlar bundan  50 yil once elektirigi biz bu kablolarla tasidik diyorlar almanlar 100m kaziyor farkli bi tel bulum bundan 100 yil once biz bu teknolijiyi kullandik diyorlar sira turke geliyor 150 m kaziyor bisey yok 200 kaziyor bisey yok 300 kaziyor yine bisey yok ve turk bilim adamlari milleti dumura ugratan bi aciklama yapiyor bundan 300 yil once biz kablosuz iletisimi sagliycak teknolije sahiptik :):):) 

bu fikra misali olmadik seyleri one suruyor ola bilirler bencede

yan cizdim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feSih
    feSih's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

september clues izlemeni tavsiye ederim dostum türkçesi de mevcut.

aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın
Toplam Hit: 3494 Toplam Mesaj: 23