folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İngiltere Uzaylılarla Savaşa Hazır

İngiltere Uzaylılarla Savaşa Hazır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    feSih bunu yazdı
    patron_38 bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

silahtan başka bişeye yatırım yaptıkları yok ki şerefsizlerin. usame bin ladinden baya ekmek yediler silah sektörü olarak. şimdi uzaylı istilasına karşı? bu kansızların para için yapmayacağı yok. bu tehditlere inandırmasalar halk ayaklanır niye bizim paramızla silah yapıyonuz diye. sırf bu yüzden sahte bir uzaylı saldırısı düzenleseler şaşmam.

bilmem kac milyar insani kadira bilecekleri sekilde sahte bi olay yapa bilirlermiki acaba ? bence ellerinde patlar oyle birsey ama yaptiklarini far edersek soylediklerinde yuzde yuz haklisin

september clues izlemeni tavsiye ederim dostum türkçesi de mevcut.

http://www.youtube.com/watch?v=lZPePJzCuEI

youtube den bakiyim nedir diye alttaki yorumlari okuyunca guluyummu aglayimmi sasirdim aq 

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

türkiye olarak biz de hazırız hocam : )

http://www.youtube.com/watch?v=sVilhVpOs_I&feature=related

şaka bir yana geçen bir yerde okumuştum "nostradamus gerçekten geleceği gödüğü için kehanetleri doğru çıkmıyor, birileri onun kehantlerinin doğru çıkması için çabalıyor"...

nette illuminati denilen zevat ve malum sahte uzaylı istilası olayı bayağı konuşuldu tartışıldı...

bknz.  http://www.utkusen.com/blog/illuminati-kartlari-detayli-inceleme.html

o zaman bunu nasıl yapacaklar 

1-normal yollardan - herifler teknoljik olarak zaten bizden zilyon ilerideler 

2-teknik olarak ileride oldukaları gibi fizik ötesi araştırmalarda da ilerideler- bknz anasayfadaki 3 harfli konuları

3- gerçekten dünya dışı bir yaşamla irtibata geçmi olabilirler - bknz.  iskender türe -zülkarneny 

cann tarafından 24/Eki/12 18:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

silahtan başka bişeye yatırım yaptıkları yok ki şerefsizlerin. usame bin ladinden baya ekmek yediler silah sektörü olarak. şimdi uzaylı istilasına karşı? bu kansızların para için yapmayacağı yok. bu tehditlere inandırmasalar halk ayaklanır niye bizim paramızla silah yapıyonuz diye. sırf bu yüzden sahte bir uzaylı saldırısı düzenleseler şaşmam.

bilmem kac milyar insani kadira bilecekleri sekilde sahte bi olay yapa bilirlermiki acaba ? bence ellerinde patlar oyle birsey ama yaptiklarini far edersek soylediklerinde yuzde yuz haklisin

niye kine usameye inanmadınmı kuleler yıkılırken

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

ben uzayda canlı bulunsa bile böcek formunda olacağını düşünüyorum.

zeki bir canlı formu biraz zor gibi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Uzaylıların kanıtını ne şekilde buldunki ona göre silah geliştirdin armut ? denilir bu durumda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

21 yıl uzaylılarla savaşı organize edip emekli olmuş la...

İngiltere hükümetine sesleniyorum. Zombilerle savaşı organize etmek için 20 sene çalışmaya adayım, SSK Yol Yemek Prim Özel Sigorta da istiyorum.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    eğer bir ırk galaksiler arası yolculuk yapabilecek teknolojik seviyeye ulaşıp dünyaya gelmişse eğer isterse bizi hepimizi tek tek siker ağzımızı da açamayız öyle battleshipmiş dünyalar savaşıymiş gibi filmlere benzemez bu iş

om mani padme hum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

nikola tesla'nın ışın tabancası fikri vardı. en iddialı alıcısıda ingiltereydi ama fiyatta anlaşamamışlar.

tesla öldükten sonrada bu belgelerin kimde olduğu belli değil. sscb(rusya) amerika ingiltere bu ülkelerin birinde olabilirmiş.

adamlar belki yapmıştır bunu.

not: bu bilgileri birkaç belgeselde izledim ve bi iki yerde okumuştum.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Su dunyadaki ordularin tanklari, helikopterleri, denizaltilari v.s v.s askerleri falan 1 gun dursa dunyada ac insan kalmazdi

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feSih
    feSih's avatar
    Erkek
    cannfree bunu yazdı

türkiye olarak biz de hazırız hocam : )

http://www.youtube.com/watch?v=sVilhVpOs_I&feature=related

şaka bir yana geçen bir yerde okumuştum "nostradamus gerçekten geleceği gödüğü için kehanetleri doğru çıkmıyor, birileri onun kehantlerinin doğru çıkması için çabalıyor"...

nette illuminati denilen zevat ve malum sahte uzaylı istilası olayı bayağı konuşuldu tartışıldı...

bknz.  http://www.utkusen.com/blog/illuminati-kartlari-detayli-inceleme.html

o zaman bunu nasıl yapacaklar 

1-normal yollardan - herifler teknoljik olarak zaten bizden zilyon ilerideler 

2-teknik olarak ileride oldukaları gibi fizik ötesi araştırmalarda da ilerideler- bknz anasayfadaki 3 harfli konuları

3- gerçekten dünya dışı bir yaşamla irtibata geçmi olabilirler - bknz.  iskender türe -zülkarneny 

nano teknoloji

uydudan yansıtmalı :)

aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın
Toplam Hit: 3497 Toplam Mesaj: 23