İngiltere Uzaylılarla Savaşa Hazır
-
sahte uzaylı istilası için kamuoyu oluşturup insanları inandırmak için bu denli açıklamalar yapıyolar.. Ülkeler ciddiye alınca halkında önemli bir kısmı ciddiye alıp inanıyor. Zaten bir uzaylı istilası gerçekleşecek ancak bunlar deccalist-illuminati tarafından çağırılmış hazırlanmış ifritler olacaklar gerçek ufolar değil. Zaten gökyüzünde gördüğümüz cisimlerin %90'ı da paralel evrenden gelen ifritlerdir.
-
http://www.yasamvesaglik.com/forum/dini-bilgiler/54308-kurani-kerimde-uzaylilar-varmidir.html
burası az kafamı karıştırdı. okuduğum bir çok yerde ( ki yaklaşık 14 yıldır ufo-uzaylı vsler ile ilgilenir araştırırım ama bi karara varamadım henüz) uzaylıların olmadığı, en zeki yaratılan varlığın insan olduğu söyleniyor.
bazı yerlerde Fatiha Suresi'ndeki ' Alemlerin Rabbi' '18 bin alemin Rabbi' olarak çeviriliyor.
bazı yerlerde ise 5 tür varlıktan formdan bahsediliyor. 1 insan 2 cin 3 melek 4 şeytan 5 men (dünya dışı varlık).
o kadar çok gerçekçi ufo uzaylı vieoları izledim, ufo tanımı yapılan hiyerogrifler vs ama hala net olarak uzaylı vardır diyemiyorum. ya da kesin yoktur.
biri bana kanıtlayabilir mi ??