İnşaat Sektöründe Çalışan Deneyimli Makine Mühendisleri
-
binalarda iklimlendirme, vrf gibi sistemlerin projelerini yapmak çok kolay zira sen çizmiyorsun. Daikin vb.firmalara mimariyi yolluyorsun onlar çizip sana yolluyor. Benzer şey endüstriyel mutfak işlndede geçerli.
-
hallederi_55 bunu yazdı
Yeni okul bitti 13 gün önce de bir mekanik firmasında işe başladım.Binaların mekanik tesisatlarını(İklimlendirme,yangın ve pis su hattı,temiz su hattı vb.) yapıyoruz.
Bu konuda tecrübeli kişilere sorum nerelere bakiyim,neler öğrenmeliyim,kendimi geliştirmek için neler yapabilirim bu konuda.
Henüz çömeziz malum daha saf saf projeleri filan öğrenmeye çalışıyorum,boruları filan ama bana kaynak olmazsa çok yavaş ilerliyecekmişim gibi geliyor en azından yönlendiren birileri lazım,amacım biran önce işi öğrenip askere gitmek ve döndüğümde de iş sıkıntısı çekmeden inşaat sektöründe devam etmek.
Neler öneriyorsunuz?
Ankarada yaşıyorsan Gazi Beltek kurslarında program vs kendini geliştirebilirsin. 10 TL ücreti.
http://beltek.gazi.edu.tr/?kurs/index/3
-
Hocam türkiyedeki iş sektörleri bellidir makine mühendisliğinde
Ya odanın belgelerini alırsın oradan yürürsün(doğalgaz,tesisat,asansör vs )
Ya iyi bi catia,unigraphics,ansys gibi bilgilerin vardır kalıpçılıktan tut otomotiv sektörüne kadar çalışırsın.
Yada imalat sektörüne girer,anlaşırsın bikaç yerle alırsın bi plastik enjeksiyon cihazı geçirirsin başına eml mezunu bi çocuğu
o ilgilenir sen dışarıda cirit atarsın bu yani .
-
iş güvenliği için araştırmalar yapabilirsin ayrıca, sizin odanın verdiği belgeleri temin edersen iş güvenliği uzmanları tarafından imza attırılacak projelerde değerlendirebilirsin.
Bir osg ile anlaşıp imazalarını felan atabilirsin.
insanlar yorumlarında haklılar biraz yerden yere vurmuşlar. Bu seni üzmesin daha fazla hırslandırsın...
Erdem tarafından 22/Tem/14 06:55 tarihinde düzenlenmiştir -
darq bunu yazdıhallederi_55 bunu yazdı
Yeni okul bitti 13 gün önce de bir mekanik firmasında işe başladım.Binaların mekanik tesisatlarını(İklimlendirme,yangın ve pis su hattı,temiz su hattı vb.) yapıyoruz.
Bu konuda tecrübeli kişilere sorum nerelere bakiyim,neler öğrenmeliyim,kendimi geliştirmek için neler yapabilirim bu konuda.
Henüz çömeziz malum daha saf saf projeleri filan öğrenmeye çalışıyorum,boruları filan ama bana kaynak olmazsa çok yavaş ilerliyecekmişim gibi geliyor en azından yönlendiren birileri lazım,amacım biran önce işi öğrenip askere gitmek ve döndüğümde de iş sıkıntısı çekmeden inşaat sektöründe devam etmek.
Neler öneriyorsunuz?
Ankarada yaşıyorsan Gazi Beltek kurslarında program vs kendini geliştirebilirsin. 10 TL ücreti.
http://beltek.gazi.edu.tr/?kurs/index/3
İstanbuldayım hocam