İnsanca Düşünmeyin
-
Acilinden geçmişler olsun
-
Hocam geçmiş olsun.
Fakat benim anlamadığım 5 buçuk saat denizin altında nasıl kaldın? Ben mi yanlış görüyorum yoksa orda "
10'da girip 15:30 gibi çıkmışım " yazmıyor mu? :D O kadar mı keyifli birşey bu.
-
ulan bende adalar adanın arka kısımları filan deyince devamında sex hikayesi gelir diye düşündüm dram çıktı ya
-
Zeytun-i bunu yazdı
Ama ben buradan şunu anladım amk, ince ince düşünüp insanların hayatını gününü bok etmeyeyim deyip işleri başka yönden yürütmeyeceksin abi.
bende bugun anladım böyle düşünmemeyi . geçmiş olsun
-
Subtitle bunu yazdı
Hocam geçmiş olsun.
Fakat benim anlamadığım 5 buçuk saat denizin altında nasıl kaldın? Ben mi yanlış görüyorum yoksa orda "10'da girip 15:30 gibi çıkmışım " yazmıyor mu? :D
O kadar mı keyifli birşey bu.
Benim de dikkatimi celbetti. 5.5 saat denizin Altında ne yaptın hacı abi. O vakti nasıl geçirdin? Seni aşağıda tutan neydi?
-
hocam bence incelikten anlayan insan var anlamayan insan var heralde patronunuzla aranız iyiydi dargınmış sana durumu izah edersen sorun çözülebilir kanımca
-
Bende beyaz tenliyim yillardir gunese cikmam gecen gunubirlik bir yere gittik ben yine aractan inmedim neyse zorla indim bahceyi en fazla 5 dakika gezdim sonuc mu ensem ciger gibi yanmis. Yillar once bir havuz vakasi gercirmistim anestol ve silverdini karistirip suruyordum o bile az etki ediyordu , solaryumda 3 dakikada 2. Derece yanik oldum , yaz geldimi sebamed 50+ gunes kremi alirim dracula gibi yogurt gibi gezerim , canimdan daha degerli degil ama o yanik mevzusu aman diyorum dikkat edin adami hayatindan bezdiriyor yani en kotusu uyku ilaci alip uyumak evdekilerden biride sen uyurken krem filan surecek.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Hocam senin su anlatim tarzina hastayim. Roman yaz okumayan ibne.
aynen ya nasıl başladım nasıl son buldum bilmiyorum okurken hepsi canlandı gözümde:) kurye'de harcanıyorsun hocam. NoToLeRaNcE'nin fikrini düşün bence:) belki yaşadıkların bunun için bir işarettir :)
bu arada geçmiş olsun.
-
kömürlimanına mı gittin hocam
-
god bunu yazdı
kömürlimanına mı gittin hocamLiman değildi hocam, ibrice limanı var orada dalış eğitim merkezi onun ilerleri.
torpedo_XL bunu yazdıHocam sen yanıklar için yanlış yapmışsın. Bu tür yanma konularında tecrübeli olarak (2-3 kere 2. dereceden yanık oldu omuzlar alın vs.) beyaz tenli olduğumdan biraz fazla suda kalsam veya suyun dışında üstümde birşey yokken tuzlu falan kalayım anında cayır cayır yanıyordum
. Bir gün yine böyle 2. derecen yanık vakası ile doktora gittiğimde doktor bana hametan+silverdin kremi eşit oranda karıştırıp bol bol yanan yerlere sürmemi söyledi. O gün bu gündür yanıklarım maksimum 2 bilemedin 3 gün acır, sonraki gün turp gibi tatilime devam ederim.
Hocam bu beyaz tenli olmanın verdiği en büyük deniz dez avantajı. (dediğim gibi malzemesiz yakalanınca bu hatayı yaptık yani)
imlegend bunu yazdıSubtitle bunu yazdıHocam geçmiş olsun.
Fakat benim anlamadığım 5 buçuk saat denizin altında nasıl kaldın? Ben mi yanlış görüyorum yoksa orda "10'da girip 15:30 gibi çıkmışım " yazmıyor mu? :D
O kadar mı keyifli birşey bu.
Benim de dikkatimi celbetti. 5.5 saat denizin Altında ne yaptın hacı abi. O vakti nasıl geçirdin? Seni aşağıda tutan neydi?
Hocam, tüplü dalış yapmadım bildiğin şnorkel gözlük zıpkın palet.
http://static.guim.co.uk/sys-images/Travel/Pix/gallery/2010/7/9/1278687807496/Free-Diver-006.jpg
Hocam zevkli derken kişiye göre değişebilir benim yıllardır tutkumdur zaten severim.
100 metre kare alanda, ahtapotlar, yengeçler, deniz kestaneleri, barbunlar, küçük karagözler, levrekler, kefâller, süngerler, deniz yıldızları görebildiğin bir dünya. (denizine göre tabi)
Saatin nasıl geçtiğini anlayamıyorsun bile.