folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İnsanca Düşünmeyin

İnsanca Düşünmeyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    farisenki
    farisenki's avatar
    Erkek

Acilinden geçmişler olsun

Kaçak Marlboro
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hocam geçmiş olsun.

Fakat benim anlamadığım 5 buçuk saat denizin altında nasıl kaldın? Ben mi yanlış görüyorum yoksa orda "10'da girip 15:30 gibi çıkmışım " yazmıyor mu? :D

O kadar mı keyifli birşey bu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

ulan bende adalar adanın arka kısımları filan deyince devamında sex hikayesi gelir diye düşündüm dram çıktı ya

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi
    Zeytun-i bunu yazdı

Ama ben buradan şunu anladım amk, ince ince düşünüp insanların hayatını gününü bok etmeyeyim deyip işleri başka yönden yürütmeyeceksin abi.

bende bugun anladım böyle düşünmemeyi . geçmiş olsun 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı

Hocam geçmiş olsun.

Fakat benim anlamadığım 5 buçuk saat denizin altında nasıl kaldın? Ben mi yanlış görüyorum yoksa orda "10'da girip 15:30 gibi çıkmışım " yazmıyor mu? :D

Benim de dikkatimi celbetti. 5.5 saat denizin Altında ne yaptın hacı abi. O vakti nasıl geçirdin? Seni aşağıda tutan neydi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hocam bence incelikten anlayan insan var anlamayan insan var heralde patronunuzla aranız iyiydi dargınmış sana durumu izah edersen sorun çözülebilir kanımca

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bende beyaz tenliyim yillardir gunese cikmam gecen gunubirlik bir yere gittik ben yine aractan inmedim neyse zorla indim bahceyi en fazla 5 dakika gezdim sonuc mu ensem ciger gibi yanmis. Yillar once bir havuz vakasi gercirmistim anestol ve silverdini karistirip suruyordum o bile az etki ediyordu , solaryumda 3 dakikada 2. Derece yanik oldum , yaz geldimi sebamed 50+ gunes kremi alirim dracula gibi yogurt gibi gezerim , canimdan daha degerli degil ama o yanik mevzusu aman diyorum dikkat edin adami hayatindan bezdiriyor  yani en kotusu uyku ilaci alip uyumak evdekilerden biride sen uyurken krem filan surecek.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Hocam senin su anlatim tarzina hastayim. Roman yaz okumayan ibne.

aynen ya nasıl başladım nasıl son buldum bilmiyorum okurken hepsi canlandı gözümde:) kurye'de harcanıyorsun hocam. NoToLeRaNcE'nin fikrini düşün bence:) belki yaşadıkların bunun için bir işarettir :)

bu arada geçmiş olsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

kömürlimanına mı gittin hocam

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

god bunu yazdı

kömürlimanına mı gittin hocam

Liman değildi hocam,  ibrice limanı var orada dalış eğitim merkezi onun ilerleri.

torpedo_XL bunu yazdı

Hocam sen yanıklar için yanlış yapmışsın. Bu tür yanma konularında tecrübeli olarak (2-3 kere 2. dereceden yanık oldu omuzlar alın vs.) beyaz tenli olduğumdan biraz fazla suda kalsam veya suyun dışında üstümde birşey yokken tuzlu falan kalayım anında cayır cayır yanıyordum

. Bir gün yine böyle 2. derecen yanık vakası ile doktora gittiğimde doktor bana hametan+silverdin kremi eşit oranda karıştırıp bol bol yanan yerlere sürmemi söyledi. O gün bu gündür yanıklarım maksimum 2 bilemedin 3 gün acır, sonraki gün turp gibi tatilime devam ederim.

Hocam bu beyaz tenli olmanın verdiği en büyük deniz dez avantajı. (dediğim gibi malzemesiz yakalanınca bu hatayı yaptık yani)

imlegend bunu yazdı
    Subtitle bunu yazdı

Hocam geçmiş olsun.

Benim de dikkatimi celbetti. 5.5 saat denizin Altında ne yaptın hacı abi. O vakti nasıl geçirdin? Seni aşağıda tutan neydi?

Hocam, tüplü dalış yapmadım bildiğin şnorkel gözlük zıpkın palet.

http://static.guim.co.uk/sys-images/Travel/Pix/gallery/2010/7/9/1278687807496/Free-Diver-006.jpg

Hocam zevkli derken kişiye göre değişebilir benim yıllardır tutkumdur zaten severim.

100 metre kare alanda, ahtapotlar, yengeçler, deniz kestaneleri, barbunlar, küçük karagözler, levrekler, kefâller, süngerler, deniz yıldızları görebildiğin bir dünya. (denizine göre tabi)

Saatin nasıl geçtiğini anlayamıyorsun bile.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
Toplam Hit: 3978 Toplam Mesaj: 26