İnsanca Düşünmeyin
-
Kömürlimanı dediğim yer de liman değil, dalgıçların konaklayıp dalış yaptıkları bir koy. Sen karşı yakadaymışsın. Şuan Kömürlimanındayım ben de ondan sordum.
-
Hocam büyük geçmiş olsun. keşke patron a kısa bir mesaj atsaydın hem Bayram mesajı hemde kısaca başında geçeni anlatsaydin isyeri ni aradim falan deseydin belki farklı olur du. Ben sabah servisi kaçırdıgimda hem şef e hem arkadaslara mesaj atarım.
-
astegmen bunu yazdıHocam büyük geçmiş olsun. keşke patron a kısa bir mesaj atsaydın hem Bayram mesajı hemde kısaca başında geçeni anlatsaydin isyeri ni aradim falan deseydin belki farklı olur du. Ben sabah servisi kaçırdıgimda hem şef e hem arkadaslara mesaj atarım.
İyi de bilmiyorum sözleşmesi var mı ama işyerine mazeretsiz 2 (1 de olabilir tam emin olamadım bak) gün gitmeyebiliyor işçiler.
-
geçmiş olsun.
patronunda çok ayıp etmiş.
bir şirkete yıllarca emek ver, sonra hasta olduğunda anında kovsun. aylarca gidemesen anlaramda 1 hafta falan içinde resmen öküzlük.
işçilerini köle gibi görenlere sinir oluyorum.
bir yere iş başvurusu yaptım kurallar arasında:
cep telefonu kullanmak yasak, çünkü işleri aksatıyor yazıyor ama temizlik topluca çalışanlar yapacakmış. sanki o işleri aksatmaz. çakala bak :)
ben hep diyorum bırakın milleti, kendi işinizi kurun
-
Adaş geçmiş olsun iyileştikten sonra yeni bi iş arayaşına girersin artık yada eski iş yerine iş görüşmesine gidersin.