folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İnsanca Düşünmeyin

İnsanca Düşünmeyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Kömürlimanı dediğim yer de liman değil, dalgıçların konaklayıp dalış yaptıkları bir koy. Sen karşı yakadaymışsın. Şuan Kömürlimanındayım ben de ondan sordum.

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek
    Hocam büyük geçmiş olsun. keşke patron a kısa bir mesaj atsaydın hem Bayram mesajı hemde kısaca başında geçeni anlatsaydin isyeri ni aradim falan deseydin belki farklı olur du. Ben sabah servisi kaçırdıgimda hem şef e hem arkadaslara mesaj atarım.

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    astegmen bunu yazdı
    Hocam büyük geçmiş olsun. keşke patron a kısa bir mesaj atsaydın hem Bayram mesajı hemde kısaca başında geçeni anlatsaydin isyeri ni aradim falan deseydin belki farklı olur du. Ben sabah servisi kaçırdıgimda hem şef e hem arkadaslara mesaj atarım.

İyi de bilmiyorum sözleşmesi var mı ama işyerine mazeretsiz 2 (1 de olabilir tam emin olamadım bak) gün gitmeyebiliyor işçiler.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

geçmiş olsun.

patronunda çok ayıp etmiş.

bir şirkete yıllarca emek ver, sonra hasta olduğunda anında kovsun. aylarca gidemesen anlaramda 1 hafta falan içinde resmen öküzlük.

işçilerini köle gibi görenlere sinir oluyorum.

bir yere iş başvurusu yaptım kurallar arasında:

cep telefonu kullanmak yasak, çünkü işleri aksatıyor yazıyor ama    temizlik topluca çalışanlar yapacakmış. sanki o işleri aksatmaz. çakala bak :)

ben hep diyorum bırakın milleti,   kendi işinizi kurun

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Adaş geçmiş olsun iyileştikten sonra yeni bi iş arayaşına girersin artık yada eski iş yerine iş görüşmesine gidersin.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 3979 Toplam Mesaj: 26