İnsanları Anlamak
-
Yaranamazsın aga. Kendi işini bırakıp onun işini yapsan da yaranamazsın. Kimse Allah razı olsun demez. En ufak bi hatanda basarlar kalayı.
Önce bi otur konuş bakalım , bu adam bunu yapmış , yapmış ama neden yapmış diye bi sor kendine. Ben hiç bir zaman ön planda tutmadım kendimi. Tamam herkesten bunu bekleyemem ama düşün be kardeşim. Bak kafatasının içinde beyin var. Süs değil o. Kullan onu. Kimse üstüne alınmasın bu yazdıklarımı. Şu anda bunları yazıyorsam bu bir kişiye değil , bu güne kadar başıma gelen tüm mevzuların kahramanlarına bir sitemdir.Şu foruma kayıt olduğum günden beri dostum oldu , düşmanım olmadı. Biliyorum beni sevmeyen bir kaç kişi var. Ben onlara karşı da nötr durumdayım. Sen benim konularımı takip edip altına laf sok , aşşağıla. Ne kadar umrumda olabilir ki ? Banane. Kimseyi kırmamak ve üzmemek için uğraşıyorum. Bunları neden yazdığımı bir sor bana? Cevabım ne olur biliyomusun? Bilemezsin. Çünkü bende bilmiyorum. Sadece insanlardan sıkıldım. Ne dertleri biter ne tasaları. Olabildiğince insanlardan uzak yaşıyorum. Evimden çıkmıyorum. Arkadaş çevrem bundan 1 sene öncesine kadar çok genişti. Şimdi ise saysan görüştüğüm 3 kişi ya vardır ya yoktur.
Velhasıl , herkes dalgasına bakarken acaba bu adam ne durumda demeli bence. Bencil değil bizcil* olunmalı.
Yazdıklarımı okuyun veya okumayın içimi döktüm , okusanızda birşey değişmeyecek. Ben kimim ki beni dinleyeceksin. Ben demeye devam.
İnsanlar , çok farklı yaratıklarız ya. Vallahi bak.
-
Sende aşırı dozda insan bıkkınlığı görülmekte.
Hemen ferrarini satıp alttaki linkden bir arsa alıp oraya kendi evini inşaa ediyorsun ve insanlardan uzak doğayla dost bir şekilde yaşıyorsun.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Olimpos,_Kumluca
-
cemnet bunu yazdı
Sende aşırı dozda insan bıkkınlığı görülmekte.
Hemen ferrarini satıp alttaki linkden bir arsa alıp oraya kendi evini inşaa ediyorsun ve insanlardan uzak doğayla dost bir şekilde yaşıyorsun.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Olimpos,_Kumluca
Öyle bir imkan olacak , gitmeyen sametin taaa.
-
Valla Hocam Deşmeye Devam, İnsanı Tanıdıkça Hayvanı Daha Çok Seviyorum, Amma Velakin Bir Yanımda İnsandan Yana Kalmaya Devam Et, Diyor..
Bu Karamsar Düşüncelerin Geçer Hocam... Yeterki Kendini Kaptırıp Fazla Üzme... Üzülmek Bedenende, Ruhende İnsanı Yıpratır.
ShockMan tarafından 06/Kas/12 19:10 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
Valla Hocam Deşmeye Devam, İnsanı Tanıdıkça Hayvanı Daha Çok Seviyorum, Amma Velakin Bir Yanımda İnsandan Yana Kalmaya Devam Et, Diyor..
Bu Karamsar Düşüncelerin Geçer Hocam... Yeterki Kendini Kaptırıp Fazla Üzme... Üzülmek Bedenende, Ruhende İnsanı Yıpratır.
Sağolun hocam. Umarım.
-
inanır mısın yıllar önce ben de bu tarz şeyler düşünüyordum gerçi forum için değil zaten formda beni tanıyan falan yoktur heralde her seferinde yenimi bu acaba diyorlardır neyse mevzu bu değil mevzu şu sonraları o kadar siklemez oldum ki kim bana laf atmış kim yanlış anlamış vs herşeye her birşeye nötr olmuş durumdayım yalnızca çok yakın çevreme karşı biraz sorumluluk ya da farkındalık hisseder durumdayım en güzeli de bu belki.
-
Asosyallik din olsaydı, Peygamberi ben olurdum. Evet asosyalim ama mutsuz değilim. Neden? Çünkü 0 insan 0 tantana...
-
vay amk bu genç yaşımda ben de böyleyim.kalabalık ortamlara hiç gelemiyorum,saçma sohbetler,yapmacık hareketler,çıkar duygusu vs.. her şey sıkıyor beni.bu yüzden spor,müzik ve kendimle dolu bir yolda yaşıyorum daha çok,arada istasyonlarda ziyaret ettiğim insanlar oluyor sadece
-
Hocam yeni planlar yap, yeni hedefler belirle.Kimseyide sikine takma.Ben seni cok iyi anlıyorum gerçekten biraz umursamaz davranmayı öğrenmelisin bence
-
Senin Rock'N Roll ile tanışma vaktin gelmiş.
-
asiri umursamazligim yuzunden ailemle zaten aram fazlasiyla bozuk. ne yapmaliyim bilemiyorum. ufaktan sizofreni belirtileride basladi sanki. veya bu benim kuruntumdur. yani umarim. bilincaltim. cok karisigim be aga. neler dedim boyle amk.