folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanları Anlamak

İnsanları Anlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

hoş geldin sunay akın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    en çok da ne koyuyor biliyor musun? karsindaki seni kandırmaya calisir, gözünün içine baka baka yalan söyler ve senin bu yalanı yedigini sanır ve sana bakarkenki bi küçük gulumsemesinden anlarsın 'ulan nasıl kandirdim enayiyi' dediğini içten içe. ama sen sırf onu utandirmamak için konuşmamış, vurmamissindir söylediği yalanı yüzüne, o seni kandırdığını sanır sen de salagi oynarsın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Koy gotune haci.

Burada en az 600 tane Turk yaziyor. Hicbiriyle ne muhabbetim olur, ne merhabam olur.

HannibAlgan in dedigi gibi 0 insan = 0 sorun

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Insanlar... Cok ince bir noktaya degindin hacim... Bazilari kedilerden daha nankordur... Baziilari inasnliktan cikmistir... Tum amac, hedef istenen KENDI MENFAATLERI dir... Iyilik yaparsin karsilik beklemezsin tamam, fakat karsindaki sana kotuluk yapar. Bir laf vardirya "Sana tas atana sen ekmek at".... Cok nadir insan kaldi boyle. Artik bu sozu degistirmek gerekmekte... "Tas yemek istersen ekmek at"....

Insanlik coktan oldu arkadas.... Yigitlik bitti... Nagmertlik hat safhada... Insanlar birbirleriyle ugrasiyor artik.. ESkisi gibi degil... Bi tarflarini rahat turtuyor... Ne yapalim, ne yapalim e birbirleriyle ugrasiyorlar...

Yinede iyilik yapmaktan vazgecmem.. "OLDUKTEN SONRA IYI BIRI OLARAK HATIORLANMAK ISTIYORUM"...

Ne demisler "Iyilik yap denize at, balik bilmezse halik bilir"...

Yalniz dikkatini cektimi bilmiyorum, dikkat edin akrabalariniz daha cok boyle davraniyor size...

Siz Turkiyedensiniz cogunuz. Ben Yunanistan'da yasiyorum. Azinlikiz burada.
    Kimmmsenin birbirini tuttugu yok.... pek....

Yardimlasmak nerede ? Iyilik yapmak nerede ? yok hicbiri yok....

Lakin iyi olmaya calisiyorum... ISteyen istedigi davransin...

Bir arkadasin deidigi gibi "gozune baka baka oynuyorlarya" saniyorlar ki safsin :) Hah !!! anliyoruz ama bazilarinin icinden gelmiyor kotu olmak... ONlarda saniyor biz aptaliz.. :) Insanlik aynasina bir baksinlar... Hep menfaatlari ugruna iyilikten kacinanlar... Baksinlar bakalim ne gorecekler...

Zaman oyle bir zaman ki ; Kimseye ama kimseye degil sir cevirmek elini bile vermeye cekiniyorsun... Kol gidiyor arkadas...

Dedigim gibi.. Tek gayem var... "OLDUGUMDE IYI BIRI OLARAK HATIRLANMAK" EGOIST, MENFAATCI, YALANCI, v.s olarak hatirlanmak istemiyorum

Yunanca bir sarki aklima geldi.... "1000 defa bos bedenini satsaydin , senin icin daha az utanirdim ,1000 defa  gercek bir f.hise olsaydin ... ama sen en kotususun... ruhun f.hise" .....

Insanlarin ozu bozulmus arkadas... Geri donusturulemez... Daha da kotuye gidecek... Mertlik kalmamis... Insanlik gitmis...

Az sayida insan da insan olarak ayakta klamaya calisiyor... Hastalik gibi onlarida icine almaya calisiyorlar... Umarim herkes menfaatci v.s v.s olmaz.. Nadir de olsa iyi insanlarla karsilasmak iyi oluyor...

Yinede ben tum insanlari sevmeye calisiyorum... Hep zarari dokunacak olanlara da mesafeli duruyorum yeter... Zorda olana yardim etmeye calisiyorum...

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

İnsanlara çok fazla değer veriyorsun

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

insan karsisindakinin de kendi gibi olmasini istiyor. ve bu istemekten oteye ne yazik ki gidemiyor.

Anarsistherif...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hacı. Senin şu an içinde bulunduğun "yapı" da şerefsiz ne bekliyorsun ki? Kusura bakma ama öyle işte. Her insan bencil. İyilik yaparken bile kendini düşünür. Sende böylesin! Öyle değilim ayaklarını geç bir kere. İnsan böyle insan! İyilik yapanlara dikkat et mutlu olurlar veya sevaptır diye yaparlar. İşte mehmet akif ne güzel demiş...

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde.. Vaad etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde. - M.Akif Ersoy
    pesimistic tarafından 07/Kas/12 19:46 tarihinde düzenlenmiştir

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Hacı. Senin şu an içinde bulunduğun "yapı" da şerefsiz ne bekliyorsun ki? Kusura bakma ama öyle işte. Her insan bencil. İyilik yaparken bile kendini düşünür. Sende böylesin! Öyle değilim ayaklarını geç bir kere. İnsan böyle insan! İyilik yapanlara dikkat et mutlu olurlar veya sevaptır diye yaparlar. İşte mehmet akif ne güzel demiş...

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde.. Vaad etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde. - M.Akif Ersoy

belkide haklısın hocam.

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

belkide haklısın hocam.

Belki değil haklıyım :) Hani sen diyorsun ya şimdi insanlar neden böyle vs. Şimdi sen böyle olmamaya çalışırsın çünki yaran var :) Şöyle ki hep dikkat ederim saygılı adamlara hep saygı beklerler :) İyilik yaparlar iyilik beklerler :) Bir de karşılıksız yapmışlar gibi de söylenmezler mi...

Bak insan küçükken programlanıyor. Mesela birşey yapıyorsun ya aslında bunun nedenini sorgulamıyorsun. Yapıyorsun. Sorgularsan nedenini bulamıyorsun :) Ne saçma değil mi? İşte sen de böyle iyisin diyelim o içindeki programcığına karşı gelmemek için iyisin. Eğer karşı gelirsen acı çekersin. Çünki beyin hep aynı yollardan gitmeye alışmış. Karşı geleceksende sürekli aynı şeyleri tekrar ede ede bunu beynine alıştıracaksın.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

belkide haklısın hocam.

Belki değil haklıyım :) Hani sen diyorsun ya şimdi insanlar neden böyle vs. Şimdi sen böyle olmamaya çalışırsın çünki yaran var :) Şöyle ki hep dikkat ederim saygılı adamlara hep saygı beklerler :) İyilik yaparlar iyilik beklerler :) Bir de karşılıksız yapmışlar gibi de söylenmezler mi...

Bak insan küçükken programlanıyor. Mesela birşey yapıyorsun ya aslında bunun nedenini sorgulamıyorsun. Yapıyorsun. Sorgularsan nedenini bulamıyorsun :) Ne saçma değil mi? İşte sen de böyle iyisin diyelim o içindeki programcığına karşı gelmemek için iyisin. Eğer karşı gelirsen acı çekersin. Çünki beyin hep aynı yollardan gitmeye alışmış. Karşı geleceksende sürekli aynı şeyleri tekrar ede ede bunu beynine alıştıracaksın.

İyilik yaparlar iyilik beklerler  demişsin ya , en azından iyilik yapıp iyilik bekliyorum. Kimseyi umursamayıp sadece iyilik bekleyenlere sitemim.

Anarsistherif...
Toplam Hit: 2341 Toplam Mesaj: 26