İnstagram Ayakkabı Magzamız
-
Alan müritler varsa bilgi lütfen
-
Ben 1 adet sipariş verdim, heyecanla bekliyorum. Gelince ürün hakkında yorum yapacağım.
-
Atlas bunu yazdı
Alan müritler varsa bilgi lütfen
alan müridler geziyor (:
yorum yapmaya gelen yok buyrun beyler bayanlar
-
2 adet sipariş verdim ertesi gün kargo ve kapıda ödeme 100 lira ödedim.
ayakkabılar güzel ayağıma tam oldu kaliteli duruyor, malzemesini falan beğendim bu paraya daha iyisini bulamazsınız zaten. Çok incelemedikçe çakma olduğu anlaşılmıyor bence bu paraya alınacak ayakkabı..
arkadaşla daha önce de alışverişim olmuştu o zaman da her şey anlattığı gibiydi alacak arkadaşlara tavsiye ederim ben 2-3 tane daha almayı düşünüyorum değiştirerek giyerim :)
-
mavii bunu yazdı
2 adet sipariş verdim ertesi gün kargo ve kapıda ödeme 100 lira ödedim.
ayakkabılar güzel ayağıma tam oldu kaliteli duruyor, malzemesini falan beğendim bu paraya daha iyisini bulamazsınız zaten. Çok incelemedikçe çakma olduğu anlaşılmıyor bence bu paraya alınacak ayakkabı..
arkadaşla daha önce de alışverişim olmuştu o zaman da her şey anlattığı gibiydi alacak arkadaşlara tavsiye ederim ben 2-3 tane daha almayı düşünüyorum değiştirerek giyerim :)
çok sagolasın @mavii hocam güle güle giyersin inşallah
-
Hocam soruma cevap alamadım ben daha yoksa bende sipariş geçeceğim
-
-
bensiz_aglama bunu yazdı
Hocam soruma cevap alamadım ben daha yoksa bende sipariş geçeceğim
hocam soru neydi
-
Hocam 3 adet ayakkabi alacagim
kargo dahil ne tutuyor simdi :)
sana havale gondereyim ne kadarsa
-
Ürün bugün geldi, fiyatına göre alınabilir ve görseldeki ürünün aynısıydı. Kargo firmasıyla sıkıntı yaşadım ve ürünü iade etmek durumunda kaldım. Ödemeyle ilgili bazı aksaklıklar oldu. Ancak satıcı arkadaş arayıp çözüm üretmeye çalıştı.Ürünü de fiyat göz önüne alındığında tercih edilebilir olarak görüyorum. Sonuçta beklentiyle alakalı, verdiğimiz paranın karşılığı olarak gelen ürün güzeldi.