İnstagram Ayakkabı Magzamız
-
DJ_Alper bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
Eşimin hırsı ve azimi ile kurmuş olduğu sanal magzası bütün ürünler depomuzdan hazır çıkış yapmaktadır.
ayakkabılar orjinal degildir bunu belirteyim replika türkiye üretimi ürünlerdir.
Sayfamız : https://www.instagram.com/shoestoriess/
bende okumadan girdim tam çok çakmaya benziyo yazacaktım :)
Türkiye çakma konusunda çok ilerledi 4 yıl önce sadece spor salonunda giymek için çakma nike aldımhala banamısın demiyo orjinali 6 ayda pert normalde :)
Bende bir kere Nike Cortez serisinden çakma almıştım 1 ay bile giyemedim.
Kokmayan ayağım kokmaya başladı ve parmak araları yara olmuştu.
Bu işi gerçekten iyi yapan yerleri bilmek lazım.
-
bizde alcaz hocam aile boyu superstar :)
-
HoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
Eşimin hırsı ve azimi ile kurmuş olduğu sanal magzası bütün ürünler depomuzdan hazır çıkış yapmaktadır.
ayakkabılar orjinal degildir bunu belirteyim replika türkiye üretimi ürünlerdir.
Sayfamız : https://www.instagram.com/shoestoriess/
bende okumadan girdim tam çok çakmaya benziyo yazacaktım :)
Türkiye çakma konusunda çok ilerledi 4 yıl önce sadece spor salonunda giymek için çakma nike aldımhala banamısın demiyo orjinali 6 ayda pert normalde :)
Bende bir kere Nike Cortez serisinden çakma almıştım 1 ay bile giyemedim.
Kokmayan ayağım kokmaya başladı ve parmak araları yara olmuştu.
Bu işi gerçekten iyi yapan yerleri bilmek lazım.
şans işi tamamen ya. parayı bayıldım süperstara iç taban leşe döndü saçma sapan bi hal aldı. arkadaş hala ayağında 40 liralık nike ile geziyor 9 ay olacak.
-
Hocam ayakkabılar çakma olduğu belli olan cinslerden değilse bende alacağım 2 çift. Bazı ayakkabılar var üflesen 2 metre ilereye uçacak cinsten bazıları da var gerçeğinden ayırt edemezsin. Sendekiler hangi cins :)
-
telif davası açarlar hocam dikkat et. ben bjk nin amblemini kullandım diye 7bin ödedim daha bugün uzlaşma yaparak. Ki benimki olmayan ürünlerini satmak sadece logodan. adamın ürününü satıyorsun rahat 20k ödersin yakalanırsan dikkat et.
-
dostum mağaza nerde gelip bakalım
-
saposcol bunu yazdı
dostum mağaza nerde gelip bakalım
Ankara da gidecekmisin?
-
-
yarı yarıya satıyon galiba hayırlı satışlar
-
bitane projeksiyon perdesi al, duvara tak aşağı doğru gelsin kıvır işte dip köşede. onun üstünde çek resimlerini daha prof durur